- 8 Eylül 2024
- 346
- 377
- 18
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #19.341
Ya benim kontrolm geçti bilseydim konuşurdum bu konuyu sor bakalım canım haber verirsinBizimde kan uyuşmazlığımız var kontrole gidince sorayım ben de endişe ettim şimdi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya benim kontrolm geçti bilseydim konuşurdum bu konuyu sor bakalım canım haber verirsinBizimde kan uyuşmazlığımız var kontrole gidince sorayım ben de endişe ettim şimdi![]()
Hadi geçmiş olsun canım çok sevindimKızlar 20 dk nst çekildi herhangi Bi sıkıntı çıkmadı doktora soru sora sora alttan baktırdım spekulumla baktı çok enfeksiyon var dedi geri fitil kullandığımı söyledim onun kalıntısı o zaman dedi içeriyi temizledi sağolsun bu doktorumdan yana şansım gülüyor sadece ilaçlarımı yazdırdım çok hareket etme 34 ü bitirmişsin dedi ultrason da öyle çıkıyor yoksa 33+0 ım daha bugün eve geçiyorum şimdi spekulumla baktı diye altta ağrı oldu tentürdiyotla temizledi ya bende onu kan sandım Bi ano kan benden mi geldi dedim kan değil o dedi
Allah razı olsunGüzel kızını da tebrik ediyorumBaşarıları daim olsun
Benim de sürekli aşagida kipirdıyo bu bebisler erken gelicek diye korkuyorum benmi elham yaptım bilmiyorum ama inşallah bı kaç hafta daha beklerlerAcilden girdim alttan bakacaktı serklaj var dedim doktora yönlendirdi 34 haftayla uyumlu çıktı 2320 gram 8 ayı doldurmuş dedi 20 dk nst istedi sancı çıkacak mı diye bakacak alttan ölçüm yapmadı nst de bişey çıkarsa yapar mı bilmiyorum
Herkesde olacak diye bişey yok canım ama fark edersen hemen götür biz biraz daha geç kalsak kan değişimine kadar gidermiş öyle demişlerdiYapma ya ben yeni duyuyorum başımıza gelme ihtimali yüksek o zaman bizimde beslenmeyle alakalı değil de tamamen kan değerleriyle alakalı olarak üzüldüm şimdi
Allah korusunHerkesde olacak diye bişey yok canım ama fark edersen hemen götür biz biraz daha geç kalsak kan değişimine kadar gidermiş öyle demişlerdi
Yatıyorum zaten istersen yatış yapabilirim dedi yok dedim bi sıkıntı olmadıktan sonra ne diye yatacağım ki bu hastanede tuvalet ortak çünkü bu sefer de öyle rahat edemezdimMaşallah baya büyümüş bebiş canım çok az zaman kaldı sen yine istirahatine dikkat et yorma kendini fazla![]()
Aşağı da hareket etmesi sıkıntı değil de baskı olmadığı sürece benim şuan yine yukarı çıktı kaburgama baskı yapıyorAllah razı olsun
Benim de sürekli aşagida kipirdıyo bu bebisler erken gelicek diye korkuyorum benmi elham yaptım bilmiyorum ama inşallah bı kaç hafta daha beklerler
Ayyyy herşeyden üçer tane hayal gibi çok değişik bir duygu olmalı Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Amin insallah bide hamilelerin duası kabul olur burda hepimiz derdimizi anlatıp böyle dualar ediyoruz rabbim kabul eder insallahKorkulariniza hak veriyorum ama şöyle düşünün her şey normal olan hastalarda bile dogum sirasinda aniden kanama ile ilgili sıkıntılar olabiliyor
Sizin en azından durumunuz biliniyor ve bütün önlemler alınmış bir şekilde doğumda olacaksınız
Yani ani bir durum karşısında olmayacak doktorlar
Tedbirler öncesinde alınmış ve beklemede olacak
O yüzden içinizi rahat tutmaya çalışın
Hepimiz çok güzel çok rahat doğum yapalım ve sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah![]()
Tesekkür ederim insallahCanım çok çok sağlıklı ve kolay doğumlar dilerim senin için. Korkmakta çok haklısın ama sağlıklı bir şekilde atlatacağına inan.Neye inanirsak onu yaşarız
Ayy hadi güzel haberlerle gel. Ben de bebişin daha bekleyeceğini düşünüyorum canım m
Tam kasığımda çok ağrım oluyo yukarda baskı yok sanki kanalı girmiş gibi geliyo banaAşağı da hareket etmesi sıkıntı değil de baskı olmadığı sürece benim şuan yine yukarı çıktı kaburgama baskı yapıyor
Bana Dr bol yürüyüş dedi ama az i yürüsem ağrıdan duramıyorumKızlar ya bugün misafirliğe gideceğiz 4.katta oturuyorlar ve asansör yok bu kadar merdiven çıkmak sorun yaratır mı sizce? Dinlene dinlene çıkmayı düşünüyorum![]()
Bana yürüyüş değil de oturmak dayanılmaz geliyor kuyruk sokumu acısı çok fenaBana Dr bol yürüyüş dedi ama az i yürüsem ağrıdan duramıyorum
Maşallah Doğa kuşaKontrolden geldik2732 kg 49 cm yanaklı bir kız gördük bugün
baş geliş tam pozisyon almış kaburgama baskı yapan popişiymiş
nst de sancı çıkıyor ama düzensiz ve çok minik sancılar. Açılma vs yok . Yürüyüş egzersiz yapmaya başlayabilirmişiz. Hurma, ananas ve çay için 35 i geçelim dedi. 36 da sonraki kontrolümüz
![]()
Maşallah sizinle aynıyız hemen hemen bakalım bende yarın gidicem alttan muane ettimi ben hurma falan korkuyorum bu seferde erken doğar diye beni gören ilk bebeği damar 3. Ama çok farklı son gittiğimde dönmüştu şimdi de kanalda gibi geliyoKontrolden geldik2732 kg 49 cm yanaklı bir kız gördük bugün
baş geliş tam pozisyon almış kaburgama baskı yapan popişiymiş
nst de sancı çıkıyor ama düzensiz ve çok minik sancılar. Açılma vs yok . Yürüyüş egzersiz yapmaya başlayabilirmişiz. Hurma, ananas ve çay için 35 i geçelim dedi. 36 da sonraki kontrolümüz
![]()
Alttan bakmadı bu sefer karından baktı sorun görmedi , suyu da iyi dedi. Hurma ananas ve çay için 36 . Haftayı beklicem ben de. Perine masajına başlayabilirsin dedi vajinal doğum olarak görünüyor şuan kilosuna bakalım bir de çatı muayenesi yaparız ona göre netleştiririz dediMaşallah sizinle aynıyız hemen hemen bakalım bende yarın gidicem alttan muane ettimi ben hurma falan korkuyorum bu seferde erken doğar diye beni gören ilk bebeği damar 3. Ama çok farklı son gittiğimde dönmüştu şimdi de kanalda gibi geliyo
Gözün aydın inşallah bikac hafta daha kalacak sonra kafa rahat alttan muane edermi acaba benide yarın ayy heyecanlandımKızlar 20 dk nst çekildi herhangi Bi sıkıntı çıkmadı doktora soru sora sora alttan baktırdım spekulumla baktı çok enfeksiyon var dedi geri fitil kullandığımı söyledim onun kalıntısı o zaman dedi içeriyi temizledi sağolsun bu doktorumdan yana şansım gülüyor sadece ilaçlarımı yazdırdım çok hareket etme 34 ü bitirmişsin dedi ultrason da öyle çıkıyor yoksa 33+0 ım daha bugün eve geçiyorum şimdi spekulumla baktı diye altta ağrı oldu tentürdiyotla temizledi ya bende onu kan sandım Bi ano kan benden mi geldi dedim kan değil o dedi