- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #19.261
Gazda olabilir belki bazen geliyor öyle çok keskin bir acısı oluyor. Az daha dayan en azından 2 hafta daha dursun :) acı baharatlı yememeye çalış rahatsız ediyor ciddenBugün sahurdan sonra herkes yattı bacağıma ağrı girdi karnıma belime yayıldı benim diğer hamilelikler de de sancım böyle başlamıştı neye uğradığımı şaşırdım ne yapsam bilemedim takip edeyim geçmezse acile gideyim dedim ne kadar bekledim bilmiyorum geçince uyuyup kalmışım şimdi uyandım dün yemek de acı biber yemiştim onun ağrısı mı çıktı anlamadım yine olursa mecbur hastane yolu bana gözüküyor şu bayram üstü doğurmazsam iyi 33+0 olduk bugün
Haftaya perşembe günü kontrolümüz olacak canım doktorumla o gün netleştiririz günü diye konuşmuştuk. Ama tahminen 15-18 Mayıs aralığında bir gün olacak.İpek sana ne zaman dendi kısmetse
YakınızHaftaya perşembe günü kontrolümüz olacak canım doktorumla o gün netleştiririz günü diye konuşmuştuk. Ama tahminen 15-18 Mayıs aralığında bir gün olacak.
Evet yaYakınız
Aynen gece yatınca şeyi düşündüm beşiğini falan kurduk biz yanımıza kendi kendime dedim ki şuan bı minik nefes sesi duyduğunu düşün Buket odanın içinde uyurken nefes sesi cikariyolarya allahimm gözlerim dolduEvet yagünler geçtikçe daha çok heyecan basıyor valla
insanların medeniyetsizliği canım yatak odasının mutfağıma yakın olmasının suçlusu ben değilim sonuçta hepimizin sorumlulukları rutinleri var işte terbiyesizlerYok artık kahvaltı hazırlarken niye vuruyor görende sabahın körü ağır ses yaptın sanır oruç vurmuş kafasına heralde
Aynen benzer şeyleri ben de düşünüyorum şimdiden hormonların da etkisiyle gözyaşım anında pıtAynen gece yatınca şeyi düşündüm beşiğini falan kurduk biz yanımıza kendi kendime dedim ki şuan bı minik nefes sesi duyduğunu düşün Buket odanın içinde uyurken nefes sesi cikariyolarya allahimm gözlerim doldu
Antepli olunca bazen böyle görünce dayanamıyorum öyle aman aman Bi acısı da yoktu ama sonradan güzel çıkardı acısını benden oğluş da içerde halay çekiyor sanırım nereye vuracağını atlayacağını şaşırdı sahurdan beri çok hareketliGazda olabilir belki bazen geliyor öyle çok keskin bir acısı oluyor. Az daha dayan en azından 2 hafta daha dursun :) acı baharatlı yememeye çalış rahatsız ediyor cidden
canım aksatma sen bugün hastaneye gitBugün sahurdan sonra herkes yattı bacağıma ağrı girdi karnıma belime yayıldı benim diğer hamilelikler de de sancım böyle başlamıştı neye uğradığımı şaşırdım ne yapsam bilemedim takip edeyim geçmezse acile gideyim dedim ne kadar bekledim bilmiyorum geçince uyuyup kalmışım şimdi uyandım dün yemek de acı biber yemiştim onun ağrısı mı çıktı anlamadım yine olursa mecbur hastane yolu bana gözüküyor şu bayram üstü doğurmazsam iyi 33+0 olduk bugün
Bi kahvaltı yapayım da öyle düşünüyorum ya şimdi de kasığıma ağrı giriyor çok hareket ediyor ondan mı anlamadım amacanım aksatma sen bugün hastaneye git
olsun yine de baktır bak riskin varBi kahvaltı yapayım da öyle düşünüyorum ya şimdi de kasığıma ağrı giriyor çok hareket ediyor ondan mı anlamadım ama
Benimki de pat diye atlıyor gece içine cam boyunda beşik ordan perdeyi aralayıp camın mermerine geçiyor orayı bı köprü olarak kullanıyor ama benim de o alışkanlığı bıraktırmam lazımAynen benzer şeyleri ben de düşünüyorum şimdiden hormonların da etkisiyle gözyaşım anında pıtpark yatak aldık biz de yanımıza kurduk çok tatlıı, sarman kedim ona aldığımızı düşünüyor içinden çıkmak istemiyor ama ona durumu kabul ettirmemiz gerekecek.
Sıkıntısız gidiyordu ne oldu birden ya böyle Bi kaç hafta daha yuvarlanır diye düşünüyordum seninle de günümüz aynıymışolsun yine de baktır bak riskin var
evet sat aynı seninle :) belki yine sıkıntın yoktur olsun git görün benceSıkıntısız gidiyordu ne oldu birden ya böyle Bi kaç hafta daha yuvarlanır diye düşünüyordum seninle de günümüz aynıymış
Aynen aslında odaya almamalara başlamıştım ama kapıyı açınca dalıyor direkt içeri tutamıyorum.Benimki de pat diye atlıyor gece içine cam boyunda beşik ordan perdeyi aralayıp camın mermerine geçiyor orayı bı köprü olarak kullanıyor ama benim de o alışkanlığı bıraktırmam lazım
Şimdi yine ağrım geçti ama bu sefer sıkıntı olmayacağından umudum yokevet sat aynı seninle :) belki yine sıkıntın yoktur olsun git görün bence
Bizim de kedi ilk 1 -2 gece icinde yatti ama biz alissin istemedik, besigin uzerine ortu ve yastik yigdik artik cikamiyor. Bebek gelince bi anda aliskanligini degistirmek daha zor olur diye bastan alistirmamak gerekiyor bence.Aynen aslında odaya almamalara başlamıştım ama kapıyı açınca dalıyor direkt içeri tutamıyorum.hemen de yatağa atlıyor
35 i göreceğini düşünüyorumŞimdi yine ağrım geçti ama bu sefer sıkıntı olmayacağından umudum yok
Keşke valla bende isterim öyle olsun ama35 i göreceğini düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?