Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
günaydın kızlar açlık şekerim 120 geldi sıkıntılı mı sizce doktoruma yazdım ama daha dönüş yapmadı çok canım sıkıldı
Günaydın, benim açlık bi ara 98 çıkmıştı referans aralığı 70-100 arası yazıyodu korkmuştum doktora sordum, gebelikte 120 ye kadar sınır dedi doktorum. Rahatlamıştım. Ama 98 i de yüksek görenler var doktordan doktora değişiyo sanırım. Ben bi sıkıntı yaşamadım. Sizinki biraz sınır gibi. Doktorunuzla bi görüşün bakalım ne dicek.

Minnacıklar ama aklımızı başımızdan almayı biliyorlar valla canım buraya yazdım artık doktorumu arayacaktım tam içeride resmen halay çekmeye başladı minik cadım babası gibi şakacı olacak galiba

Kızlarrr nst’ye kaçıncı haftada başladınızhenüz girmedik doktorum da hicbir sey demedi merak ediyorum

Benim sancı kasılmalardan dolayı biraz erken yapıldı ama normalde 34-35 ten sonra giriliyor herhalde
Ya desene ona da cok az kaldı diye ben henüz doğum şeklini de bilmiyorum 37. Haftada konuşuruz hep diyor doktorum. Süpriz olacak hayırlısı umarım hicbir can yavrumuz vaktinden önce gelisimini tamamlamadan gelmek durumunda kalmaz

Çok geçmiş olsun canım

kuzum haftamız da aynıymış seninle benim de öyle oluyor, yeni haftaya girdiğimizde iki üç gün sakin oluyor sonraki günlerse çok daha enerjik ben alıştım bu duruma normaldir diye düşünüyorum

P papatya342
Çok geçmiş olsun ikinizede kızlar bence okadar sürmez en kısa sürede toparlamış doğumdan önce bu salgını başınızdan savmis olacaksiniz bende doguma yakin olmaktan cok korkuyorum.

Selam kızlar. Biz de az önce çıktık. 2450 gr olmuşuz, nst de uyudu iki defa girmek zorunda kaldım çikolata yedim, su içtim bana mısın demedi yine uyudu. keyifçi biri.
Yolda gidene kadar ninni gibi geliyor uyuyorlar bende bu ptesi ilk defa nst ye girdim 2 kere girmek zorunda kaldım oda çikolata bol suya rağmen yan mi uzandın sırt üstü mü benim sırt üstünde 2 kere sancim çıkmıştı

Kızlarrr nst’ye kaçıncı haftada başladınızhenüz girmedik doktorum da hicbir sey demedi merak ediyorum
32 de başlıyorlar diye hatırlıyorum ama bakalım bu hafta gittiğimde nst isteyecek mi

Beni hep sola yatırıyorlar. Evet sanırım arabada sallanmak uykularını getiriyor

görüştüm ama endokrine git dedi geceden şekerli şeyler yediğimi söyledim o zaman normal olabilir bir kaç gün daha ölç dedi 5 saat açlık olsun dedi bakalım inşallah sıkıntı çıkmaz

Beni hep sola yatırıyorlar. Evet sanırım arabada sallanmak uykularını getiriyor
Sola yatınca daha iyi çıkıyor nst ben sırt üstü yattığımda oğluş belime kaçıyordu hiç düzgün nst si olmadı geri sola yatırıp çekince düzeliyordu

İnşallah en yakın zamanda kavuşacaksınız canım, bebişle ilgili yazdığın her cümleyi okuyunca hemen gözlerim doluyor benim de

Çok geçmiş olsun hepinize

Benim de tekme dışındaki hareketleri hep öyle, ayağını dayıyor bi noktaya ve orası çok sert hatta sivri gibi oluyor, dışarıdan da görülüyor ittire ittire aşağı yukarı yapıyor, o an bazen huylanıyorum bazen canımı da acıtıyor. Tekme değil dayak atıyor bildiğin.

İnşallah en yakın zamanda kavuşacaksınız canım, bebişle ilgili yazdığın her cümleyi okuyunca hemen gözlerim doluyor benim de
Amin canım benim ay evet hepiniz hamişsiniz duygulanmamak elde değil, sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inşallah hepiniz orda başka anneyle konuştum da Bi süreden sonra emzirmek için çağırıyorlarmış, 4 gözle bekliyorum

Aynısını sabah yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…