• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kizlar merhaba.
Kan ilacinizin ismi nedir?
Benim kullandığım kan ilacı kanser yapiyormus gyno Ferro sanol ilacimin ismi farklı ilaç kullanan varmı korkumdan bayadan beri atmıyorum ilacı ama kullanmamda lazım.
Ben de Sidefer kullanıyorum başından beri ve çok memnunum

Canım aynı şeyi yazmaya girdim ikindin vajinama bıçak saplanır gibi bı ağrı girdi karnım genlesti şimdi hıçkırıyor ve göğüs altında hissediyorum hıçkırıklari
Biraz once benim aynisi oldu canim vajinama bicak saplanir gibi hatta korktum ama hemen gecti..benimkinin hareketler hep gobek deliginin orda 😀

Kizlar vajinada çok batma var aşağı doğru baskı yaşayan var mı bu haftada sanki bir avuç arı aynı anda isiriyo
ben aşağı doğru baskıyı çok yaşıyorum ama benim kendimden örnek vermem doğru olur mu bilmiyorum hatta şişlik bile oluştu iç basınç artışından ötürü sanırım

Kızlar ben böyle uzanıp telefondan video izleyince telefonu da karnımın üstünde tutunca o kadar hareketleniyor ki sese tepki veriyor sanki uzun zamandır deniyorum her izlediğimde coşuyor sırf hareket etsin diye sürekli reels izliyorum 😂

5 saat açlık mı 8 saat değil mi o. Valla ben doktora giderken baya bi saat aç oluyorum. Mesela akşam 8 de yedim en son ertesi gün 11 de verdim kan. Yanlış mı yapıyorum 😅 neyse sorun olsa illa bi yerimde bi problem olurdu herhalde suyu filan normal kendimi de kötü hissetmiyorum.
bizde iyiyiz şükür ama değerler sınırda falan çıkınca doktor korkutuyor biraz

Ahahaha bence de öyle yap ben de öyle yapmayı düşünüyorum daha en başında 😂😂😂 benimki de öyle şeyler beklemiyor Allah’tan yemek ve temizliğe yardım ediyor hep, ama dediğin gibi cidden onlar için hâlâ soyut ya bebek şöyle böyle oluyor diyince inandıramıyorum kendimi 😂
Doğunca tüm pis işleri ona kitlemeyi düşünüyorum bende ancak böyle içim soğur gaz çıkarma alt alma hep onda olacak😂😂

Kızlar kullandığım antibiyotikler ishal yaptı beni hiç bitmiyor, probiyotik felan aldık ama sanki çok fazla fayda etmiyor. Sizde de böyle olan oluyor mu? Mide koruyucu aldırırdım dün de onunla kullanayım diye.

Roxy aldım ben doğal içerik görünce denemek için ama aşırı parfümlü kendi kıyafetlerimizde bile kullanamadım. Eğer sabun tozu düşünüyorsan hacışakir çok güzel yumuşacık yapıyor, parfüm de yok içeriğinde
Doğru roxy parfümlü daha önce kullanmıştım çok güzel kokuyordu 😄 aa hiç denemedim bi onu deneyeyim

Kızlar kullandığım antibiyotikler ishal yaptı beni hiç bitmiyor, probiyotik felan aldık ama sanki çok fazla fayda etmiyor. Sizde de böyle olan oluyor mu? Mide koruyucu aldırırdım dün de onunla kullanayım diye.
Çok geçmiş olsun canım ben daha önce bir uzun bir antibiyotik tedavisinde yaşamıştım senin gibi probiyotikler mide koruyucular her şeyi denedim ama çözüm olmamıştı en sonunda her gün neredeyse 1-2 kase sarı leblebi yemiştim aç karna bir tek o iyi gelmişti biraz tamamen kestiğini söyleyemem ama belki sana da iyi gelir

Back
X