- 24 Eylül 2024
- 433
- 533
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.541
Sut benim midemi ve bagirsaklarimi mahvediyo normalde de, hic icmemeye calisiyorum. Normalde gec saatte bi se yemiyordum, dun gece esim smoothie yaptim dedi, ondan oldu benceBenim geçti ya, acaba ciğer geliştirici iğnelerden mi oldu diye düşündüm. 2-3 gündür hiç olmuyor. Ama soğuk süt işe yaramıştı denemediysen
Ultrason çıktısına baktım 30. haftada 1700 küsür ölçmüş, kiloya göre 31+3 müş ama kilolu filan demedi canım, normal ilerde gidiyor dedi.Bende bugün doktora gittim. Haftam 29+2 olmasına rağmen bebek 30+1 gözüküyormuş. Bebeğin kilosu da 1540 mış. Biraz kilolu dedi. Sizce nasıl kızlar?
Ben de ertesi günü tuvalet kapısında geçirmiştim ama fayda edince hiç düşünmedim. Hımm geç saatte bir şeyler tüketmek seni etkiliyor, smoothie de hafif bir şey aslında :/Sut benim midemi ve bagirsaklarimi mahvediyo normalde de, hic icmemeye calisiyorum. Normalde gec saatte bi se yemiyordum, dun gece esim smoothie yaptim dedi, ondan oldu bence
Teşekkür ederim, o zaman normal :)Ultrason çıktısına baktım 30. haftada 1700 küsür ölçmüş, kiloya göre 31+3 müş ama kilolu filan demedi canım, normal ilerde gidiyor dedi.
Rica ederim. Cihazdan cihaza fark oluyor ya da aynı doktorun ölçümlerinde bile fark çıkabiliyor canım, Geçen cumartesi 2 civarı ölçtü doktorum, başka bir doktor 2100 ölçtü birkaç gün sonra başkası 2300 dediTeşekkür ederim, o zaman normal :)
Benimki iceriye donuk oldugu icin hareketleri genelde oyle hissediliyor. Bazen icimde deprem oluyomus gibi oluyor. Ya da karnim disariya dogru itiliyo, gozle de goruluyor. Sizin de oyle olabilir ama daha onceden oyle degilse iciniz rahat etsin diye doktora gidin bence.Kızlar benim bebeğim dünden beri çok sakin normalde son haftalarda tekmeleri iyice sertleşmişti akşamda misafirim vardı tam olarak uzanıp takipte edemedim bu sabah çikolata yedim meyve yedim iş yerindeyim oturuyorum sanki bir kaç tekme hissettim ama normale göre çok hafif ve afedersiniz sanki makatta gibi , birde daha çok karnımın bir kısmı sertleşiyor böyle sanki itiliyor gibi ama tekme gibi değil sanki ayağıyla itip aşağı doğru indiriyor gibi ayağını ama bu tarz hareketler yaşamamıştım daha önce garip hissettiriyor. Sizce doktora gitmeli miyim ? Hareketlerinin böyle olması normal mi ?
Ay inşallah daha ultrasona giremedimÇok geçmiş olsun umarım kısa zamanda toparlarsın, bela gibi bir hastalık
Canım bebiş iyi moralini yüksek tut. Senin sütün gelmişti sanırım sütünü etkilemesin üzüntü stres, biraz daha dayan oradan çıkıp bebişle evinize gideceksiniz çok yakında
Ay hadi güzel haberlerinizi bekliyoruz
Arkasını döndüğü zaman hareketleri zayıf hissediliyorKızlar benim bebeğim dünden beri çok sakin normalde son haftalarda tekmeleri iyice sertleşmişti akşamda misafirim vardı tam olarak uzanıp takipte edemedim bu sabah çikolata yedim meyve yedim iş yerindeyim oturuyorum sanki bir kaç tekme hissettim ama normale göre çok hafif ve afedersiniz sanki makatta gibi , birde daha çok karnımın bir kısmı sertleşiyor böyle sanki itiliyor gibi ama tekme gibi değil sanki ayağıyla itip aşağı doğru indiriyor gibi ayağını ama bu tarz hareketler yaşamamıştım daha önce garip hissettiriyor. Sizce doktora gitmeli miyim ? Hareketlerinin böyle olması normal mi ?
Ay nazar degmesin, dinlen uyu güzel güzel zaman varkenArtık uyanınca gece dalabiliyorum, çok şükür diyeyim. Geçen hafta biraz uykusuz kaldım ya sanırım ondan dolayı hemen uyuyorum kalkarsam, ama tabii çok bölünüyor. Herkes aynı demek ki o öğlene kadar uyumalarımız yalan olacak
Sanki buraya yazmamı bekliyormuş gibi iki gündür hiç hareket etmeyen kızım şuan karnımda bildiğiniz halay çekiyor şaka gibi sanırım şimdiden yaramazlığını belli ettiBenimki iceriye donuk oldugu icin hareketleri genelde oyle hissediliyor. Bazen icimde deprem oluyomus gibi oluyor. Ya da karnim disariya dogru itiliyo, gozle de goruluyor. Sizin de oyle olabilir ama daha onceden oyle degilse iciniz rahat etsin diye doktora gidin bence.
Maşallah, kocaman olmuş annesiKızlar çıktım bebişim baş aşağı dönmüş şükür biraz daha rahatladım. 2.100 gram olmuş bi sıkıntı yokmuş herşey normalmiş çıktım
Sezaryen mi olacak senin canım ?Ayrıca doğum için de 4/5 Mayıs en geç dedi
Gözün aydın canım benimde yarın sabah randevum inşallah her şey normaldir. 33. Hafta olduk çok şükürKızlar çıktım bebişim baş aşağı dönmüş şükür biraz daha rahatladım. 2.100 gram olmuş bi sıkıntı yokmuş herşey normalmiş çıktım
Bebeğin pozisyonundandır canım. Ben az hissettiğim zaman cogunlukla yüz üstü dönmüs oluyor, son kontrolde yüz üstüydü sadece sırt kemiklerini görebildik meselaKızlar benim bebeğim dünden beri çok sakin normalde son haftalarda tekmeleri iyice sertleşmişti akşamda misafirim vardı tam olarak uzanıp takipte edemedim bu sabah çikolata yedim meyve yedim iş yerindeyim oturuyorum sanki bir kaç tekme hissettim ama normale göre çok hafif ve afedersiniz sanki makatta gibi , birde daha çok karnımın bir kısmı sertleşiyor böyle sanki itiliyor gibi ama tekme gibi değil sanki ayağıyla itip aşağı doğru indiriyor gibi ayağını ama bu tarz hareketler yaşamamıştım daha önce garip hissettiriyor. Sizce doktora gitmeli miyim ? Hareketlerinin böyle olması normal mi ?
Evet canım Sezeryan olcak benim oğlanda da Sezeryan doğum yapmıştımMaşallah, kocaman olmuş annesi
Sezaryen mi olacak senin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?