- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.521
Bende senin gibi çok sık yaşıyordum canım birde günlerce ağrısı geçmiyordu doktorum günde 2 ye çıkardı magnezyumu çok şükür 2 aydır sıkıntım kalmadıKontrole gidince sorcam mutlaka şuan haftada 2 alıyorum magnezyum yetersiz kalıyor demek ki
Ay ben hala erken uyuyorum dayanamıyorum uyumayı çok seviyorumKızlar ben uyku bağımlısı her fırsatta kendini yatağa atan kadın resmen erkenci kuş oldumkaçta yatarsam yatayım 7-8 gibi ayaktayım bir daha uyku yok, annelikle gelen bir özelllik mi bu ? Çok uyumak istiyorum ama uyandıktan sonra imkansız gün içerisinde de uyuyamıyorum
Kızlar bende bugün kızımı görmeye gidiyorumAnkara tıpa gittiğim işin yüzünü filan göstermiceklerdir muhtemelen. Sağlığı hakkında bilgi alıp döncem
Güzel haberlerle gelinGünaydın kızlar. Bugün bizim de randevumuz var.
Aynı ben haftasonu bile cin gibi ayaktayım normalde izinliyken yine bi 10a kadar uyurdum geçen haftasonu 7 de kahvaltı yapıyordum eşim uyandı rüyanda mı gördün diyorKızlar ben uyku bağımlısı her fırsatta kendini yatağa atan kadın resmen erkenci kuş oldumkaçta yatarsam yatayım 7-8 gibi ayaktayım bir daha uyku yok, annelikle gelen bir özelllik mi bu ? Çok uyumak istiyorum ama uyandıktan sonra imkansız gün içerisinde de uyuyamıyorum
Artık uyanınca gece dalabiliyorum, çok şükür diyeyim. Geçen hafta biraz uykusuz kaldım ya sanırım ondan dolayı hemen uyuyorum kalkarsam, ama tabii çok bölünüyor. Herkes aynı demek ki o öğlene kadar uyumalarımız yalan olacakAy ben hala erken uyuyorum dayanamıyorum uyumayı çok seviyorumişten gel toparlan et derken 10 11 gibi uyuyabilirsem benden mutlusu yok tabi gece uyanmaları olunca pek bir şey anlamıyorum. Bir de ramazan telaşı eşime sahur hazırlıyorum sonra geri uyuyorum ben her fırsatta uyuyabiliyorum galiba ama en geç 7-8 de kalkıyorum dediğin gibi. Uykudan da verim alamıyoruz ki, bence uyuyamaman çok normal. Zaten gece sağdan sola dönerken uyanıyorum ağrıdan adfhajsfh o kadar uyku bölünmesine böyle uyku isteği de çok normal. Vücut hazırlık yapıyor galiba ara uyanmalara ve uykusuzluğa.
Yalnız değilmişim :) bir de şey geldi sanki bende sıkıntı var ben yapamıyorum ya da bir şeyi eksik yapıyorum gibi. Neyse ki uzun sürmüyor, kendimi gazlayıp devam ediyorumAynı ben haftasonu bile cin gibi ayaktayım normalde izinliyken yine bi 10a kadar uyurdum geçen haftasonu 7 de kahvaltı yapıyordum eşim uyandı rüyanda mı gördün diyorgün erken başlıyor artık bana dedim
Ben bunu aldım canım Organicera Organik Bebek Yelek , Aqua Melanj - Fiyatı, YorumlarıKızlar bu arada yenidoğan yelek aldınız mı? Bebek mağazalarında bulamıyorum, trendyolda falan ise küçüklüğünden emin olamıyorum. Uyandığında falan sırtına atmak için 1-2 tane yelek alayım diyorum. Alan varsa link paylaşabilir mi?
Ben zaten boyleydim, gece 11 gibi yatip sabah 7 en gec 8 gibi kalkardim. Simdi daha da erken yatiyorum. Dun sanirim 8bucukta filan yattim, gece uyaniyorum diye daha uzun saatler uyumam gerekiyor heraldeYalnız değilmişim :) bir de şey geldi sanki bende sıkıntı var ben yapamıyorum ya da bir şeyi eksik yapıyorum gibi. Neyse ki uzun sürmüyor, kendimi gazlayıp devam ediyorum
Ben 10 saat uyuduğumu biliyorum ya öldüm sanıp dürtüyolardıBen zaten boyleydim, gece 11 gibi yatip sabah 7 en gec 8 gibi kalkardim. Simdi daha da erken yatiyorum. Dun sanirim 8bucukta filan yattim, gece uyaniyorum diye daha uzun saatler uyumam gerekiyor heralde
Sıkıntı olmaz bence canım ya zaten öyle tadı falan yok ot değil mi ne yapacak tertemiz yıka ye afiyet olsunKızlar aranızda Maraşlı olup yemlik bilen varmı dün kayınvalidem toplamış ama gebelikte yenilmesinde sakınca varmı acaba
İlk defa duydum ama google amca çok faydalı hamileler tüketebilir diyor. Sen doktoruna danış tabii yineKızlar aranızda Maraşlı olup yemlik bilen varmı dün kayınvalidem toplamış ama gebelikte yenilmesinde sakınca varmı acaba
Ah cok gecmis olsun canımSelamlar herkese, acayip bir hastaliga yakalandik yaa. Esimle ben haftasonundan beri gozumuzu acamiyoruz. En son sali doktora gidelim dedik, ben gebe olunca test yapti, emin de olsam yapalim bakalim dedi doktor. Influenza pozitif cikti. Serum falan da aldık hastanede. Ama ben hayataimda boyle bir hastalık gecirdigimi bilmiyorum. Iki de cocuk var evde, herkes perisan oldu, kendimizi yatak odasina karantinaya aldik gibi birsey oldu. Zavalli cocuklar da basinin caresine bakiyor.
Influenza ilaciyla parol basladik, baska da birsey kullanamıyorum malum. Influenza ialci bile hastaligin kendisi daha zararli diye kulaniyorum, normalde gebelerde onerilmiyor böyle seyler.
Oksuruk de cok artti, sirtim, yanlarim, gobegin ust kismi,gogus alti falan asiri asiri aciyor artik oksurmekten. Nasil yapacagiz, nasil gececek bilmiyorum
Benim geçti ya, acaba ciğer geliştirici iğnelerden mi oldu diye düşündüm. 2-3 gündür hiç olmuyor. Ama soğuk süt işe yaramıştı denemediysenBeni dun gece reflu vurdu yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?