Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    172
Kontrole gidince sorcam mutlaka şuan haftada 2 alıyorum magnezyum yetersiz kalıyor demek ki
Bende senin gibi çok sık yaşıyordum canım birde günlerce ağrısı geçmiyordu doktorum günde 2 ye çıkardı magnezyumu çok şükür 2 aydır sıkıntım kalmadı

Ay ben hala erken uyuyorum dayanamıyorum uyumayı çok seviyorum işten gel toparlan et derken 10 11 gibi uyuyabilirsem benden mutlusu yok tabi gece uyanmaları olunca pek bir şey anlamıyorum. Bir de ramazan telaşı eşime sahur hazırlıyorum sonra geri uyuyorum ben her fırsatta uyuyabiliyorum galiba ama en geç 7-8 de kalkıyorum dediğin gibi. Uykudan da verim alamıyoruz ki, bence uyuyamaman çok normal. Zaten gece sağdan sola dönerken uyanıyorum ağrıdan adfhajsfh o kadar uyku bölünmesine böyle uyku isteği de çok normal. Vücut hazırlık yapıyor galiba ara uyanmalara ve uykusuzluğa.

Aynı ben haftasonu bile cin gibi ayaktayım normalde izinliyken yine bi 10a kadar uyurdum geçen haftasonu 7 de kahvaltı yapıyordum eşim uyandı rüyanda mı gördün diyor gün erken başlıyor artık bana dedim

Artık uyanınca gece dalabiliyorum, çok şükür diyeyim. Geçen hafta biraz uykusuz kaldım ya sanırım ondan dolayı hemen uyuyorum kalkarsam, ama tabii çok bölünüyor. Herkes aynı demek ki o öğlene kadar uyumalarımız yalan olacak

Kızlar aranızda Maraşlı olup yemlik bilen varmı dün kayınvalidem toplamış ama gebelikte yenilmesinde sakınca varmı acaba

günaydın kızlar açlık şekerim 120 geldi sıkıntılı mı sizce doktoruma yazdım ama daha dönüş yapmadı çok canım sıkıldı

Aynı ben haftasonu bile cin gibi ayaktayım normalde izinliyken yine bi 10a kadar uyurdum geçen haftasonu 7 de kahvaltı yapıyordum eşim uyandı rüyanda mı gördün diyor gün erken başlıyor artık bana dedim
Yalnız değilmişim :) bir de şey geldi sanki bende sıkıntı var ben yapamıyorum ya da bir şeyi eksik yapıyorum gibi. Neyse ki uzun sürmüyor, kendimi gazlayıp devam ediyorum

Yalnız değilmişim :) bir de şey geldi sanki bende sıkıntı var ben yapamıyorum ya da bir şeyi eksik yapıyorum gibi. Neyse ki uzun sürmüyor, kendimi gazlayıp devam ediyorum
Ben zaten boyleydim, gece 11 gibi yatip sabah 7 en gec 8 gibi kalkardim. Simdi daha da erken yatiyorum. Dun sanirim 8bucukta filan yattim, gece uyaniyorum diye daha uzun saatler uyumam gerekiyor heralde

Ben zaten boyleydim, gece 11 gibi yatip sabah 7 en gec 8 gibi kalkardim. Simdi daha da erken yatiyorum. Dun sanirim 8bucukta filan yattim, gece uyaniyorum diye daha uzun saatler uyumam gerekiyor heralde
Ben 10 saat uyuduğumu biliyorum ya öldüm sanıp dürtüyolardı

Kızlar aranızda Maraşlı olup yemlik bilen varmı dün kayınvalidem toplamış ama gebelikte yenilmesinde sakınca varmı acaba
Sıkıntı olmaz bence canım ya zaten öyle tadı falan yok ot değil mi ne yapacak tertemiz yıka ye afiyet olsun

Ah cok gecmis olsun canımaynı seyi ben yasıyorum ömrüm boyunca böyle bir hastalık görmedim ve geçirmedim. 21 gün oldu bugün müthis 1 hafta geçer gibi oldu tekrardan başladı. 2 kere serum oldum hastanede gözümü acamıyordum. Ciğerler dolu iltihap olduğu icin antibiyotik başladık mecbur hala devam ediyorum. Öksürük surubu kullanıyorum. Boğazım inanılmaz tahriş oldu öksürmekten artık kan geliyor o derecedikkat edin kendinize. 1 bucuk aya kadar sürer diyorlar hep cevremdekile cok korkuyorum ben de ıhlamur icin bol bol sıvı alıp boğazınınızı kuru tutmamaya calısın canım. Tekrardan cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…