- 3 Eylül 2015
- 1.453
- 1.803
- 133
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #18.681
Sorun olduğunu sanmıyorum yanlış bilmiyorsam bebek kanala girdiğinde aksine rahatlama geliyormuş harekette vs. öyle okudum birkaç yerdeCanım yürüyüş öyle olsun varsın sorun değil de bacaklar kapanmıyor araya sanki bir şey koymuşlar gibi zorluyorum ama kasıklarım müsade etmiyor kapanmasına bildiğin şişmiş kasıklarımayy pazartesi kontrol var icim içimi yiyor SixFeetUnder
GöbektendirBende öyleyim artık haftamız ilerledi klasik hamile yürüyüşüne geçiş yaptık
Doğuma 1 hafta kala bacak bacak ustune atılmıyor diyorlar ya ondan takıldı kafama bacak bacak üstüne atmayı bırak ben yan yana bile kapatamiyorumSorun olduğunu sanmıyorum yanlış bilmiyorsam bebek kanala girdiğinde aksine rahatlama geliyormuş harekette vs. öyle okudum birkaç yerde
Canım fiziksel durumunu bilmiyorum ama ondan da olabilir malum hepimiz kilo aldık boy-kilo oranına göre de şuan hareketlerin kısıtlanmış olabilir.Doğuma 1 hafta kala bacak bacak ustune atılmıyor diyorlar ya ondan takıldı kafama bacak bacak üstüne atmayı bırak ben yan yana bile kapatamiyorumSerklajim var aslında sorun olsa illa dikişlerimde ağrı olur diye düşünüyorum ama yine de hiç belli olmaz tabi
Gebelikte bazı kasların fonksiyonlarının değişmesi sonucu oluyormuş canım, karın kası uzuyor, pelvik taban kası kısalıyor ve kalça kaslarının fonksiyonu azalıyormuş bu da penguen gibi yürümeye veya duruşa sebep oluyormuş. Bacaklarını kapatamaman bundan olabilirDoğuma 1 hafta kala bacak bacak ustune atılmıyor diyorlar ya ondan takıldı kafama bacak bacak üstüne atmayı bırak ben yan yana bile kapatamiyorumSerklajim var aslında sorun olsa illa dikişlerimde ağrı olur diye düşünüyorum ama yine de hiç belli olmaz tabi
Canım valla +25 im şimdiden daha fazla almamaya çalışıyorum ama ne kadar mümkün olacak bakalım aynada kendime bakmak istemiyorumCanım fiziksel durumunu bilmiyorum ama ondan da olabilir malum hepimiz kilo aldık boy-kilo oranına göre de şuan hareketlerin kısıtlanmış olabilir.
Benim de bayadır böyle sanırım, dün bacaklarımı uzattım koltukta baktım birleşmiyo o an farkettimGebelikte bazı kasların fonksiyonlarının değişmesi sonucu oluyormuş canım, karın kası uzuyor, pelvik taban kası kısalıyor ve kalça kaslarının fonksiyonu azalıyormuş bu da penguen gibi yürümeye veya duruşa sebep oluyormuş. Bacaklarını kapatamaman bundan olabilirbenimde yürüyüşüm değişmiş farkında değildim geçen söylediler
30+2 den selamlar. Bugün kontrolümüz vardı kilosuna 1650 dedi boyu da 42 cm kadar. Karnın küçük biraz dedi. Nedenini sorduğumda ise bebek gelişimiyle alakalı dedi . Boyu kilosu haftayla uyumlu sanki. Neden öyle dedi ki
ay evet kesinlikle sağdan sola dönmek bile meseleCanım fiziksel durumunu bilmiyorum ama ondan da olabilir malum hepimiz kilo aldık boy-kilo oranına göre de şuan hareketlerin kısıtlanmış olabilir.
Boyu ve kilosu çok iyi ne alaka ayrıca karnının küçüklüğü ile bebeğin gelişiminin alakası yok ki canım 9 ay karnı çıkmayanlar var. O vücut yapınla alakalı30+2 den selamlar. Bugün kontrolümüz vardı kilosuna 1650 dedi boyu da 42 cm kadar. Karnın küçük biraz dedi. Nedenini sorduğumda ise bebek gelişimiyle alakalı dedi . Boyu kilosu haftayla uyumlu sanki. Neden öyle dedi ki
Bebeğinin kilosu boyu gayet yerinde maşallah karnının küçüklüğü ile alakası yok ki canım benimde karnım büyük değil hatta son 1 ayda belli oldu desem yeridir, doktorum bedeninin yapısıyla, ilk veya ikinci gebelik olmasıyla vs. bir çok sebeple alakalı olabilir demişti30+2 den selamlar. Bugün kontrolümüz vardı kilosuna 1650 dedi boyu da 42 cm kadar. Karnın küçük biraz dedi. Nedenini sorduğumda ise bebek gelişimiyle alakalı dedi . Boyu kilosu haftayla uyumlu sanki. Neden öyle dedi ki
Doktora soyleseydiniz hiç bakmasaydınız ultrasona ne gerek vardı madem göbek boyuna göre yorumlayacaktiniz. Kilosu da boyuda iyi bence önemli olan istikrarlı gelişmesi30+2 den selamlar. Bugün kontrolümüz vardı kilosuna 1650 dedi boyu da 42 cm kadar. Karnın küçük biraz dedi. Nedenini sorduğumda ise bebek gelişimiyle alakalı dedi . Boyu kilosu haftayla uyumlu sanki. Neden öyle dedi ki
Bende yarın cikicam artık eksikleri bitircem durdum durdum bu ay aldım çoğu şeyiKızlar e bebekte temizleme pamuklarinda indirim vardı birde sarı etiketli kiyatlerde 3 al 2 öde vardı. Bende bugün kıyafet alışverişi yaptım ismi belli olmayan bebeğimebaya bir yük kalktı üstümden.
Ben yeni başladım yetişmeyecek telaşı var yedim bitirdim kendimiBende yarın cikicam artık eksikleri bitircem durdum durdum bu ay aldım çoğu şeyi
Evet ya kendime kızdım her ay bı iki şeyini alsaymisim diye hergun bir telaşla geçiyor buzluğa birşeyler yapıp koymayı düşünüyorum doğuma kadar tempoBen yeni başladım yetişmeyecek telaşı var yedim bitirdim kendimi
Ben aynısının pembesini aldım gayet güzel geldiKızlar bu arada ana kucağı önerisi olan varmı
Şu modellere baktım ama varmı kullananUmaybebek Umay Anakucağı, Kademeli, Sallanır, Sabitlenebilir, Oyuncaklı, Bebek Ana Kucağı Puset, Ana Dizi - Fiyatı, Yorumları
Umaybebek Umay Anakucağı, Kademeli, Sallanır, Sabitlenebilir, Oyuncaklı, Bebek Ana Kucağı Puset, Ana Dizi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Aynen ağırlaşınca telaş sardı 48 gün kaldiiiii nekii. Bende 2 gün buzluk hazırlığına ayiricam küçük çocuklar var sağlıklı şeyler olsun dolaptaEvet ya kendime kızdım her ay bı iki şeyini alsaymisim diye hergun bir telaşla geçiyor buzluğa birşeyler yapıp koymayı düşünüyorum doğuma kadar tempo
Bende 31+2 deyim toplamda 3 kilo aldım hala eski beli lastikli pantolonlarımı giyebiliyorum canım. Ayrıca benim bebeğin boyu kilosu bu hafta senin dediğin gibi çıktı. Gayet normal bencede. Benimde iç karnım büyük.30+2 den selamlar. Bugün kontrolümüz vardı kilosuna 1650 dedi boyu da 42 cm kadar. Karnın küçük biraz dedi. Nedenini sorduğumda ise bebek gelişimiyle alakalı dedi . Boyu kilosu haftayla uyumlu sanki. Neden öyle dedi ki
Bazı doktorlar akıl karıştırmayı pek seviyor 9 ay hamile olup karnı belli olmayanda olur iki ayda karnı çıkan da olur bu tamamen vücut yapısıyla alakalı bebeğin kilosuda gayet normal30+2 den selamlar. Bugün kontrolümüz vardı kilosuna 1650 dedi boyu da 42 cm kadar. Karnın küçük biraz dedi. Nedenini sorduğumda ise bebek gelişimiyle alakalı dedi . Boyu kilosu haftayla uyumlu sanki. Neden öyle dedi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?