• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• İkiz Kız

OY: 0 0,0%
  • İkiz Erkek

• İkiz Kız/Erkek

• Ankete Katılan
    21
Lioo Lioo
Herkese merhaba, 1 haftadır burda yoktum. Umarım herkes iyidir, hamileliğinizin güzel geçmesini dilerim. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Bebeğin kalp atışı yoktu. Hamilelik sonladı. Herkesi çokkk tebrik ediyorum. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın. ♥️
Çok üzüldüm, inşallah allahın izniyle en yakın zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur 🌸

Lioo Lioo
Herkese merhaba, 1 haftadır burda yoktum. Umarım herkes iyidir, hamileliğinizin güzel geçmesini dilerim. Ben kürtaj olmak zorunda kaldım. Bebeğin kalp atışı yoktu. Hamilelik sonladı. Herkesi çokkk tebrik ediyorum. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla bebeğinizi kucağınıza alın. ♥️
ahh cok uzuldum, allah’im sabirlar versin 🙏🏻 en kisa zamanda gonlunuze gore saglikla tekrar nasip eder umarim 🙏🏻 cok cok gecmis olsun.

Son düzenleme:
Şu an kahvaltı yapıyorum. Kahvaltıdan önce midem bulanıyordu yerken daha çok bulanıyor. Ne zormuş :(
benim 6. haftadan beri; yemekten once acliktan bulaniyor, yemek yerken yemekten bulaniyor, yedikten sonra sislikten bulaniyor; surekli midem bulaniyor yani maalesef. 😒 prilam iciyorum 4 tane gunde, anca istifra etmemi onluyor. gececek diye bekliyorum 🥹

Aynıyım aşkım dün geceden berri geçmiyor ama içmemek için direniyorum. Türkiyedeki doktorum sabah 1 akşam 1 parol içe bilirsin demişti alman doktorum ise gebeliğin ilk 5/6 aylık kısmında ben hiç ilaç tavsiye tmitorum parol bile olsa dedi . İçmiyorum bende savaşıyorum . Geceden berri 10 uyandım ağrıyla bir .
Soğuk kompres denedin mi mesela temiz bir havluyu biraz ıslatın ve bir kaç dakika dondurucu buzluk vs bekletin sonra başınıza koyun. Çevremde yapanlar var rahatlattığını söylüyorlar.

10+3'den herkese merhabaa. Bugün kontrolüm vardı,bebitom büyümüşş :nazar: doktorum renkli olarak gösterdi (3 boyutlu mu oluyor)ve o şekilde kolunu bacağını görmek o kadar güzel ve heyecanlı bir hismiş ki Allah hem herkese nasip etsin hem de sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada zaten biraz sıkıntılı olduğumu biliyordum ama ben yüksek riskli gebelik kategorisindeymişim. O yüzden 2 haftada bir çağırmaya devam edecekmiş doktorum

Lioo Lioo
Çok üzgünüm allah tez vakitte hazır olduğun zaman tekrardan nasip etsin inşallah 💖🫂

Lioo Lioo
Allah sabır versin canım tez vakitte inşallah tekrar hamile kalırsın çok geçmiş olsun

Lioo Lioo
Benm bes aylik gebeligim sonlandiktan 50 gun sonra hamile kaldm. Sonra bebegim dogdu 5 ay sonra tekrar hamile kaldim oysa ki 4 yil denemsitik olmuyordu. Sunu demek istedm kurtajdan ve sogunlardan sonra rahim temizlendgi icin gebe kalma sansi yuksek. Rabbim saglkla nasip eder insallh🙏🙏

Soğuk kompres denedin mi mesela temiz bir havluyu biraz ıslatın ve bir kaç dakika dondurucu buzluk vs bekletin sonra başınıza koyun. Çevremde yapanlar var rahatlattığını söylüyorlar.
Ben ılık duş yapıyorum ama soğuk kompres bir deneyim sağol canım ♥️

Lioo Lioo
Merhaba evet sizi hatırladım konuşmuştuk burdan 2 3 hafta fark vardı sat ve bebek arasında aslında o zaman sizi üzmek istemediğim için söylemedim ama ben de aynı şeyi yaşamıştım iki gebeliğimde ve kürtaj olmuştum kalp atımı alınamamıştı sizi çok iyi anlıyorum çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliğiniz olur ♥️🪻

Benimde sol tarafimda catlamamis yumurta var dedi doktor 15. Ve 16. Haftalarda genelde gecer dedi batma yanma yapar dedi

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz?

Kızlar yürüyüş yapıyor musunuz?
Benim hareket etmem yasak şu an dana gibi yatıyorum 😑😀 ama sırtım belim çok ağrıyo keşke hareket edebilsem, azcık dışarı çıktım şimdi geldim o kadar iyi geldi ki arabadan eve kadar yürümek bile çok iyi hissettirdi.

Benim hareket etmem yasak şu an dana gibi yatıyorum 😑😀 ama sırtım belim çok ağrıyo keşke hareket edebilsem, azcık dışarı çıktım şimdi geldim o kadar iyi geldi ki arabadan eve kadar yürümek bile çok iyi hissettirdi.
Benim bir önce ki hamileliğim öyleydi. Çok zorlayıcı oluyor gerçekten :(

Back
X