- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.741
Selam, o ölçümler genelde çok net değil canım, benim de genelde ileride çıkıyor en son 32 de bakılmış 33+5 çıkmış kilosu. Ama ölçümler çok net değil mm 'lik bir oynama bile değiştiriyor o yüzden doktorun ekranda elinin kayması ya da yanılma payı olması çok olası , doğum yapanlar 300-500 gr fark olduğunu söylüyorlar. Bir gelişim geriliği filan olsa doktorun zaten mutlaka söyler hiç korkma.Kızlar merhaba bebeğin 1,2 hafta önden geriden gitmesi bunlar nasıl oluyor?yani tüm değerlermii bu şekilde geri veya ileri çıkıyor? Hangi değere bakılıyor.30. Haftada herşey uyumluydu diye hatırlıyorum.dün kontrole gittim 33+1 de sanki birkaç değere 32 fln dedii ilk kez böle duydum doktor sorun olmadığını söyledi ama kafama çok takıldı.normalde geriden gitmesi sıkıntı değil biliyorumda bunun 33. Haftada birden başlaması beni korkuttu.
Bende komediden öneride bulunayım canım The ranch , how ı met your mother ve friends muhtemelen izlemiş olabilirsin ama böyle zamanlarda uzun soluklu ve kurtarıcı oldukları için ben tekrar tekrar izliyorum :)Mezarlık'ın 2. sezonu dün bitirdim can sıkıntısından Türk yapımlarına göre baya iyi :) Chestnut man kayıp bir kız vardı polisiye-dram tarzı sanırım onu da izledim. Colony yi izlemedim onu da ekleyeyim listeye teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim :) The ranch i izlemedim listeye ekleyeyim.Bende komediden öneride bulunayım canım The ranch , how ı met your mother ve friends muhtemelen izlemiş olabilirsin ama böyle zamanlarda uzun soluklu ve kurtarıcı oldukları için ben tekrar tekrar izliyorum :)
Canım ağlama sakin ol stres yapma, kasılırsın. Bazen doktorlar ilk en kötü ihtimali söylüyorlar. Kendini rahatlatmaya çalış ki kasılma vs olmasın açılma olmasın. Kaç haftalık oldun şuan ?Kızlar bugünde hastanedeyim servikal uzunluk 23mm olmuş düzelme olmazsa alırım dedi, ağlamamak için zor duruyorum
34. Haftada mıydın canım sennKızlar bugünde hastanedeyim servikal uzunluk 23mm olmuş düzelme olmazsa alırım dedi, ağlamamak için zor duruyorum
Doktor ihtimali söylemek zorunda sıkma canını öyle söylediğinden dolayı düzelmixek diye bişe yok. Düzeledebilir. Moralini bozma belli bi haftaya geldik artıkKızlar bugünde hastanedeyim servikal uzunluk 23mm olmuş düzelme olmazsa alırım dedi, ağlamamak için zor duruyorum
Daha 30.haftadayım canım kasılma yok ama plsenta da baskı yaptığı için sıkıntı oluyor, napacam bilmiyorum herşeyden korkuyorum, ameliyata bile kendimi hazır hissetmiyorum, bebeğim küveze girer büyük ihtimalle ve bunu istemiyordumCanım ağlama sakin ol stres yapma, kasılırsın. Bazen doktorlar ilk en kötü ihtimali söylüyorlar. Kendini rahatlatmaya çalış ki kasılma vs olmasın açılma olmasın. Kaç haftalık oldun şuan ?
34 felan olsaydım daha rahat olurdum canım ama daha 34 olmama bile 1 ay varDoktor ihtimali söylemek zorunda sıkma canını öyle söylediğinden dolayı düzelmixek diye bişe yok. Düzeledebilir. Moralini bozma belli bi haftaya geldik artık
Allah korusun kötüyü düşünmeŞuan yine lekelerim var canım, kanım daha iyi ama yeter mi bilmiyorum
İğnelerini filan yapmışlardır her türlü önlemi alırlar korkma en son ihtimal olarak düşün. İşte stres yapınca kasılırsın sancı gelir bir de, hiç kendini germe ki olmasın. Korku stres etkiliyor. Şuan panik yapma 10 mm ile haftalarca devam edenler var. İnsan ilk duyduğunda çok panik oluyor anlıyorum, hastane yatağını baş kısmından biraz yatırsalar acaba onun bir faydası olur mu yerçekimi ile biraz daha yukarı çıkar mı acaba saçmalıyor da olabilirim ama aklıma o geldi.Daha 30.haftadayım canım kasılma yok ama plsenta da baskı yaptığı için sıkıntı oluyor, napacam bilmiyorum herşeyden korkuyorum, ameliyata bile kendimi hazır hissetmiyorum, bebeğim küveze girer büyük ihtimalle ve bunu istemiyordum
Servikal uzunluk 23mm olmuş moralim çok bozukAllah korusun kötüyü düşünmegerekli müdahaleler yapılmadı mı son durum için ne diyorlar?
Önemli olan iyi olmanız, sen güçlü ol ki o da direnebilsin seninle birlikte. İkiniz için de zorlu bir süreç olduğu icin böyle bir durum söz konusu. Riske atmak istemiyorlardır ama dayanabildigin kadar da dayanmanı isterler. Psikolojik olarak da iyi olman gerekli en ufak streste bile kasılma oluyor öyle düşün ve icini ferahlatmaya calış. İnşallah gerek olmaz ve bir süre daha birlikte mücadele edersiniz. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallahDaha 30.haftadayım canım kasılma yok ama plsenta da baskı yaptığı için sıkıntı oluyor, napacam bilmiyorum herşeyden korkuyorum, ameliyata bile kendimi hazır hissetmiyorum, bebeğim küveze girer büyük ihtimalle ve bunu istemiyordum
Valla canım coraspin başlayacaz felan dedi ama başka napacaklar bilmiyorum, plsenta aşağıda olup kanama olmasaydı korkmazdım belki ama bende riskler daha fazla, kafamda birsürü şey var ne düşünecem bilmiyorumİğnelerini filan yapmışlardır her türlü önlemi alırlar korkma en son ihtimal olarak düşün. İşte stres yapınca kasılırsın sancı gelir bir de, hiç kendini germe ki olmasın. Korku stres etkiliyor. Şuan panik yapma 10 mm ile haftalarca devam edenler var. İnsan ilk duyduğunda çok panik oluyor anlıyorum, hastane yatağını baş kısmından biraz yatırsalar acaba onun bir faydası olur mu yerçekimi ile biraz daha yukarı çıkar mı acaba saçmalıyor da olabilirim ama aklıma o geldi.
Valla canım kendimi Ferahlatmaya çalışıyorum ama olmuyor çok düşüneceğim şey var, herşeyden aklım çıkıyor, bebeğimi yanımda istiyorumÖnemli olan iyi olmanız, sen güçlü ol ki o da direnebilsin seninle birlikte. İkiniz için de zorlu bir süreç olduğu icin böyle bir durum söz konusu. Riske atmak istemiyorlardır ama dayanabildigin kadar da dayanmanı isterler. Psikolojik olarak da iyi olman gerekli en ufak streste bile kasılma oluyor öyle düşün ve icini ferahlatmaya calış. İnşallah gerek olmaz ve bir süre daha birlikte mücadele edersiniz. Sağlıkla kavuşmak nasip olsun inşallah
Cok gecmis olsun. Ama bakin atlattiniz su an siz ve bebeginiz iyi, aramizdasinizValla canım coraspin başlayacaz felan dedi ama başka napacaklar bilmiyorum, plsenta aşağıda olup kanama olmasaydı korkmazdım belki ama bende riskler daha fazla, kafamda birsürü şey var ne düşünecem bilmiyorum
Tamama ama şuan hem bebek hem senin sağlığın için kendini biraz rahatlatman lazım. İyi şeylere odaklan şuan karamsar olup en kötüsünü düşünürsen sana bir faydası olmayacak. Umarım gelmez biraz daha dayanır ama gelirse de riskli haftaları geçtik hepimiz, inşallah sağlıkla kucağımıza alırızValla canım coraspin başlayacaz felan dedi ama başka napacaklar bilmiyorum, plsenta aşağıda olup kanama olmasaydı korkmazdım belki ama bende riskler daha fazla, kafamda birsürü şey var ne düşünecem bilmiyorum
rennie iyi geliyor şurubunu yazacaktı doktorum ama ben emilen tableti istedim şeker gibi iyi oluyorMide yanması olan arkadaşlar ne kullanıyorlardı ? Doktora soracağım da kullanıp faydasını gördüğünüz bir ilaç var mı ?
Sırta vuruyor mu ağrı, kalp krizi geçiriyorum sandım ama muhtemelen mide yanmasından oluyor. Gece 3 ten beri ayaktayım ilk defa böyle bir ağrı yaşıyorum.rennie iyi geliyor şurubunu yazacaktı doktorum ama ben emilen tableti istedim şeker gibi iyi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?