Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Aynen canım ben de o yüzden emin olamıyorum normalde bu kasılmam oluyordu bir sıkıntı yoktu şimdi doktor tekrar olursa gel riskli olur diyince en ufak şeyde gidiyorum. Allah korusun bir şey olur da ben farketmezsem diye endişeliyim. Çok teşekkür ederim 1 ay daha sabrederse kuzular her şey çok güzel olacak

günaydın kızlar, iki gündür çok stresli günler geçiriyorum bebeğime etkisi nedir bişe olmasından korkuyorum

Günaydın kızlar , 2 hafta önce iş yerinde lavaboya girdikten sonra peçeteye kırmızı kan geldi koşarak hastaneye gittim bebeğin durumu iyi kanama alanı yada plasenta ile ilgili bir sorun yok idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 1 hafta öncesinde winceff diye bir antibiyotik kullanıyordum sonra doktor vajinal olarakta kontrol etti rahim ağzı uzunluğumda gayet iyi sadece çok yoğun mantar olduğumu bunun vajinal bir kanama olabileceğini söyledi her ihtimale karşılık serum ve fitil verildi nst çekildi 6 saat gözlem altında kaldım tekrar bir kanama gelmedi .
Mantar için travazol krem ve donaxly diye 6 adet olan bir fitil verdi kullandım başlarda akıntım çok arttı fitilden dolayı böyle bir durum olabileceğini belirtmişti zaten ama hala akıntımda hiç bir azalma yok bazen sarı bazen beyaz geliyor hiç bir şekilde kaşıntı da yok bazen altıma kaçırmış gibi uyanıyorum su gibi akıntıda geliyor dünden beri sanki akıntının rengi açık kahve gibi sizde mantar olan var mı hiç böyle akıntılar yaşadınız mı ?

Geçmiş olsun canım. Ben de geçen ay mantar geçirdim yeşilimsi akıntım olunca korkmuştum. Dr ilaç vermeden deneyelim dedi bol su tükettim. Bir de ben sirkeli su ile genital bölgeyi temizlemeye başladım. Diğer gebeligimde de yapmıştım. Etkisi nedir bilemem ama bana kendimi iyi hissettiriyor. 1 haftada bitti akıntı vs. Ve Tekrarlamadi şükür

günaydın kızlar, iki gündür çok stresli günler geçiriyorum bebeğime etkisi nedir bişe olmasından korkuyorum
Günaydın canım. Bebeklerimiz bize her şekilde bağlı ve kesinlikle etkileniyorlar. Sakin olmaya pozitif olmaya çalış. İnan hepimizin hayatında bir sürü stres var. Ama napalim Bir şekilde tolore etmemiz gerekiyor .

Çok sağol canım ben çocukluğumdan beri idrar yolu enfeksiyonu yaşayan biriyim buda devamlı olunca hamilelik hormonları ile birlikte vajinal flora bozulduğu için mantara çevirdi güçlü antibiyotiklerde kullanamıyorum şimdi çok kötü hissettiriyor birde bazen sağ kasığımda ağrı hissediyorum enfeksiyonla mı alakalı hiç bilmiyorum doktoruma yazdım bakalım haber bekliyorum.
Hijyen konusunda da yıllardır çamaşırlarımı ütülerim ayrı yıkarım 60 derecede, birde evdeysem dediğin gibi bende elma sirkeli su ile yıkıyorum her zaman artık sirke yapma uzmanı oldum desem yeridir hatta
Suyu normalde de çok içen bir insanım inan şuan nerdeyse 5 lt içiyorum günde ama bana bir faydası yok

Düzensiz çıkıyor hep yüksek çıkmıyor yarın 1 hafta olacak takipe girelim ne derler bilmiyorum
Takip sonrası daha detaylı konuşur bakalım doktorlar benim de perşembe günü kontrolüm
Kızlar biraz uzuldum, kasigimda ağrı oldu bide belimde ağrı var
Normal dimi bu ,kötü bir şey olmaz dimi
Son dönemler ikisi de normal canım artık ama takip etmek lazım yine de
Çok geçmiş olsun canım

Benimde aynı endişelerim varr bazı günler ful yatsamda kasılmam oluyor,normal mii yoksa dikkat etmek gerekiyormu hiç anlamıyorum artık bide önceden bebek küçükken kasılması daha iyi ayırt edebiliyordum şimdi bebekmi kasılmamı onuda anlamıyorum bugün gidip nst ye gireceğim umarım hiç birimizde bir sıkıntı yoktur herşey normaldir

Ben bugün doktora kasığım da adet ağrısı gibi ağrılar oluyor dedim onlar olur felan dedi canım sen yinede kendi doktorunla Bi konuş ama stres yapma herkes yaşıyor

10 gündür yatıyorum canım başta refakatçi yasaktı sonra kabul ettilerse ben kimseyi istemedim zaten annemde cenaze vardı rahatsızlanmış gelse de kabul etmezler hasta bana bulaştırır diye

Takip sonrası daha detaylı konuşur bakalım doktorlar benim de perşembe günü kontrolüm

Son dönemler ikisi de normal canım artık ama takip etmek lazım yine de

Çok geçmiş olsun canım
Geçti çok şükür kızlar kısa sureliymis
İnsan üzüntüsünü bırakıp bu kez de bisey mi olacak diye ağlayası geliyor

Kızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasak çok üzgünüm çok iyi gidiyorduk

Uzulme canim zaten 34.haftadasin daha iki uc hafta dayansa bebegin hersey yoluna giricek sen rahat ol fazla stres yapma dinlen bol bol

Çok geçmiş olsun canım ama stres yapma unutma bebeklerimiz her şeyi hissediyor , bence o zamanını bekleyecek ve doğru zamanda doğacak içini ferah tut haftanda gayet iyi zaten çabucak geçicek günler
Kuzenim 29. haftalıkken 2 cm tespit edilmişti açıklıkla 6 hafta sonra doğurmuştu endişelenme senin bebeğinde kendi zamanını seçecek ve sağlıkla gelecek :)

Hiç üzülme canım. Haftan çok iyi. 2 hafta daha kalsa Kuveze bile ihtiyaç duymaz Peki kasılma engellemek için bişey verdi mi? Çünkü rahim ağzını kasılmalar açıyor

İnşallah çok teşekkürler

Hiç üzülme canım. Haftan çok iyi. 2 hafta daha kalsa Kuveze bile ihtiyaç duymaz Peki kasılma engellemek için bişey verdi mi? Çünkü rahim ağzını kasılmalar açıyor
Teşekkür ederim Progestan iğne 5 doz , 4 doz ciğer geliştirici, günlük 3 magnezyum. Ekstra bir şey vermedi canım.

Canım 34.haftaya girmişin şimdi bile doğsa sıkıntısız olur Allahın izniyle merak etme daha dayanır bebişin, 2 hafta sonra doğsa yanında olur, benimki de baya riskli doktor 34 ğ geçersek iyi dedi ama ben dua ediyorum 36 felan bulsun

Geçmiş olsun. Bol bol dinleneceksin bebiş için. Umarım zamanında sağlıkla kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Geçmiş olsun. Bol bol dinleneceksin bebiş için. Umarım zamanında sağlıkla kucağına alırsın

Çok geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Çok teşekkür ederim herkese umarım hepimiz zamanında sağlıkla alırız kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…