• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasak 😔 çok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Balım çok stresli bir durum ama Doğa kuş artık çok daha güçlü ve gün geçtikçe de öyle olacak. Hala çok iyisiniz ikinizde, şimdi bol bol dinlenip kendine güzel bakma zamanı. Minik kuş biraz daha bekleyecek ve seni hiç üzmeyecek 🥹
Zamanında gelmesi için dua edeceğim 🌸

Bak bende evde yatıyorum canım hastanede kalmanın anlamı yok yorulursun daha çok. Bir şey olur ise gidersin Allah korusun .
Aynen çok sıkıldım zaten ancak damar yolu açtırıp damarları yok ediyorum açacak damar kalmadı artık senin kaç cm di rahim ağzı unuttum

Balım çok stresli bir durum ama Doğa kuş artık çok daha güçlü ve gün geçtikçe de öyle olacak. Hala çok iyisiniz ikinizde, şimdi bol bol dinlenip kendine güzel bakma zamanı. Minik kuş biraz daha bekleyecek ve seni hiç üzmeyecek 🥹
Zamanında gelmesi için dua edeceğim 🌸
Teşekkür ederim canım inşallah 🙏 bol bol dinlenerek zamanında gelmesi için elimden geleni yapacağım artık pilatesler squatlar yalan oldu :)

Teşekkür ederim 🙏🏼 daha önce gebelik yada kürtajım olmadı. 2 farklı doktora gittim ben ilki hemen yatırmak istedi çarşamba günü o gece iğneleri yapacaktı , emin olmak için perşembe de kendi doktoruma gittim takip edelim demişti, kasılmalar geçmeyince bugün tekrar gittim. Doktorum zaten çok acil bir durum olmadığını söyledi canım, yani şuan ciddi bir açıklık olmadığı için de hastaneye yatma konusunda ısrarcı değil. Ama 2 gün içerisinde açılmada belirgin bir artış olduğundan önlem olarak ciğer geliştiriciyi yaptılar. Kasılmalar sancı devam ederse açılma ilerleyebileceğini düşünüyorlar. 2 si de aynı şeyi söyleyince yaptırdım ben riske atmak istemedim.
Tedbiri almak zorundayiz zaten iki doktorun görüşünü de almışsın. Ins saglikla gelsin miniğin 🥰

Teşekkür ederim canım inşallah 🙏 bol bol dinlenerek zamanında gelmesi için elimden geleni yapacağım artık pilatesler squatlar yalan oldu :)
Ay olsun siz iyi olun her şey vaktinde güzelce sağlıkla olsun da kolaylıkla geçecektir doğum inşallah. Zaten sana gelmek için acele ediyor minik, annesini üzmeden gelecektir. 🥹

Kaynanam gili davet etmiş canım bende orda kalacağım ya zaten başka kimseleri yok yarın gitsinler içlerinde kalmasın görüncem ona göre hazırlık yapmıştır şimdi bende pazartesi çıkarım 1 gün daha burda kalırım bişey olmaz çıksam da niye çıktın demezlerde ben bozmak istemiyorum şimdi
Aman senin rahatın yerinde olsun da canım onun için dedim, pazartesi çıkınca güzelce dinlenirsin kayınvalidende evin huzuru başka oluyor oğlunda yanında olur ama sakın ben iyi hissediyorum diye ayaklanma hastanedeki gibi istirahat et

Tedbiri almak zorundayiz zaten iki doktorun görüşünü de almışsın. Ins saglikla gelsin miniğin 🥰
aynen önlemi aldık artık gerisi Doğa kuşumun keyfine kalmış, teşekkür ederim senin ki de umarım ❤️
Ay olsun siz iyi olun her şey vaktinde güzelce sağlıkla olsun da kolaylıkla geçecektir doğum inşallah. Zaten sana gelmek için acele ediyor minik, annesini üzmeden gelecektir. 🥹
Evet evet :) iki fırtta çıkaralım diyordum hep, evren kesin -ayyrıntı verseydin keskeeeee! diyor :D

Kızlar ya aşırı derecede canım kil toprak yemek istiyor rüyalarimda avuç avuç yiyorum asermek bu galiba 🥲

Aman senin rahatın yerinde olsun da canım onun için dedim, pazartesi çıkınca güzelce dinlenirsin kayınvalidende evin huzuru başka oluyor oğlunda yanında olur ama sakın ben iyi hissediyorum diye ayaklanma hastanedeki gibi istirahat et
Ben kalksam başta kayınbabam kızar bana öyle kaldırmazlar Bi yemek Bi lavabo başka bir şey yapmam canım zaten şurada kaç haftamız kaldı bayramı atlatırsak şükür

91nana91 91nana91 canim valla hiic korkma benim kuzenim 2000 kilo dogdu 34. Haftada kuveze bile girmedi. Ki ben seninkinin dogucagini sanmiyorum en az 2-3 hafta daha gideri var:)) gelirse de erken kavusursunnnn 🥲 zaten son aylar baydi biraz yaa

Aynen çok sıkıldım zaten ancak damar yolu açtırıp damarları yok ediyorum açacak damar kalmadı artık senin kaç cm di rahim ağzı unuttum
23 mm ydi canim. Ben de hunilesme de var. Bir de plasentam asagida. Evet evde dinlen kontrole gider gelirsin.

Kızlar havaalanındayım bugün dönüyorum saat 3ten beri yoldayım o kadar yoruldum ki daha 5 saat uçuş var gözümde büyüyor 🥲 gece 3 gibi eve varacağım ama nasıl varacağım bilemiyorum artık hiç bir yere gitmem bundan sonra 😮‍💨

Back
X