Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
six feet under'ı izlemedim listeme ekledim :) ama diğerlerini izledim. Aralarında en sevdiğim breaking bad, got zaten efsane hatta ona tekrar başlayabilirim bak anca biter doğuma kadar. Süpersin teşekkür ederim

Eve geçmem canım çocuk durmaz kaynanam gile geçerim orda yatarım kasılma kaç gündür yok şükür çok oturursam ya da yorulursam oluyor

Kal o zaman ya, doktor sorumluluk alamam diyorsa çıkma eve gitsen şimdi çocukla ilgileneceksin kalkacaksın mecbur, orada en azından yatabiliyorsun. Bana böyle bir şey deseydi ben gelmezdim eve. Durabildiğin kadar dur bence
Burda kalmanın bir anlamı yok artık sancı olsa direkt doğurturum diyor sorumluluğu hiç kimse için almıyorlar ya imza attırıyorlar

Eve geçmem canım çocuk durmaz kaynanam gile geçerim orda yatarım kasılma kaç gündür yok şükür çok oturursam ya da yorulursam oluyor
Aynen çocukla zor olur ya, en azından kayınvaliden ilgilenirse sen rahat rahat yatarsın. Ben 5 dk ayakta dursam karnım top gibi oluyor ya bildiğin çocuk belli oluyor. İnşallah sancın olmaz senin de 35 i görürsün en azından.

sci-fi tarzı seversen Fringe'e bayılıyorum ben 2008 yapımı biraz eski ama çok severim, her izledğimde keşke daha önce izlemeseydim ilk defa izliyor olsaydım dediğim bir dizi.
Fringe miiiii benim baş yapıtımdır her dizi bir yana Fringe bir yana beni tanıyanlara sorsan en sevdiğim dizi diye direk yanıtlarlar şaşırdım şuan

Burda kalmanın bir anlamı yok artık sancı olsa direkt doğurturum diyor sorumluluğu hiç kimse için almıyorlar ya imza attırıyorlar
Yapacak bir şey yok o zaman :/ ilaçları kullanıp yatmaya devam edersin artık hiç kalkmayıp 38 39 u görenler varmış açıklıkla bile. Tedavini aldıysan gerisi bebişe kalmış

Evet orda kalırsam oğluma bakacak çok kişi var yemek bulaşık da yok el bebek gül bebek bakarlar sıkıntı yapmazlar İnş hepimiz için normal haftaları görmek nasip olur

Teşekkür ederim Progestan iğne 5 doz , 4 doz ciğer geliştirici, günlük 3 magnezyum. Ekstra bir şey vermedi canım.
İyi canım yeter bunlar da. İnşallah zamaninda gelsin kimik kuş
valla bilim kurgu-distopik, dönem, drama ortaya karışık benim belli bir tarzım yok :) orijinal ve daha önce işlenmemiş konuları seviyorum ama çok yabancı dizi izliyorum çok bilinenleri muhtemelen izlemişimdir
Canım önereyim hemen coloni, the chestnut Man türk olarak mezarlık baya iyi

Yapacak bir şey yok o zaman :/ ilaçları kullanıp yatmaya devam edersin artık hiç kalkmayıp 38 39 u görenler varmış açıklıkla bile. Tedavini aldıysan gerisi bebişe kalmış
Aynen gelmek istediği vakti kendi belirleyecek artık çok örnek okudum hem burda hem de instagram da mucize anneleri var orda

Ay kimse davet etmesin bi zahmet ya hastanede yatıyorsun kaç zamandır daveti oturması geride kalsın nasıl düşünmüyorlar anlamıyorum kuzum evde sürekli yatabileceksen çık ama bence yatamazsın sen mutlaka kalkmak zorunda kalacaksın gibi çocukta olduğu için, kal hastanede bir süre daha bence

İyi canım yeter bunlar da. Ben

Canım önereyim hemen coloni, the chestnut Man türk olarak mezarlık baya iyi
Mezarlık'ın 2. sezonu dün bitirdim can sıkıntısından Türk yapımlarına göre baya iyi :) Chestnut man kayıp bir kız vardı polisiye-dram tarzı sanırım onu da izledim. Colony yi izlemedim onu da ekleyeyim listeye teşekkür ederim canım

Sen de iyi bir izleyicisin bell ki canım Queens Gambit?

Ay İngiltere kraliyet ailesine meraklıysan the crown da güzel. Özellikle Diana'lı bölümler

Kaynanam gili davet etmiş canım bende orda kalacağım ya zaten başka kimseleri yok yarın gitsinler içlerinde kalmasın görüncem ona göre hazırlık yapmıştır şimdi bende pazartesi çıkarım 1 gün daha burda kalırım bişey olmaz çıksam da niye çıktın demezlerde ben bozmak istemiyorum şimdi

Bak bende evde yatıyorum canım hastanede kalmanın anlamı yok yorulursun daha çok. Bir şey olur ise gidersin Allah korusun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…