Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Oooy Doğa kuşumuz mutlu demekki annesii her şey daha güzel olacak inan bana, ilaçlardan sonra kasılmaların da toparlanır kısa zamanda sen bol bol uzan eski ama benim çok sevdiğim bir dizi var belki seversin “This Is Us”, öyle vurdulu kırdılı aksiyonlu değil ama mükemmel bir aile dizisidir öneririm benim güvenli limanlarımdan Prime Video da var şuan belki başka platformlarda da vardır canım

Kızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Yüzünü gördük şükür nazlı oğluşun babası bana ben babasına benzettim artık haftada 1 e düştü kontrollerimiz
Benim kızda babası sanki yaa hatta davranışları bile aynı bence babası, kocalarımızı kopyaladık demek kii maşallah oğluşa

Teşekkür ederim daha önce gebelik yada kürtajım olmadı. 2 farklı doktora gittim ben ilki hemen yatırmak istedi çarşamba günü o gece iğneleri yapacaktı , emin olmak için perşembe de kendi doktoruma gittim takip edelim demişti, kasılmalar geçmeyince bugün tekrar gittim. Doktorum zaten çok acil bir durum olmadığını söyledi canım, yani şuan ciddi bir açıklık olmadığı için de hastaneye yatma konusunda ısrarcı değil. Ama 2 gün içerisinde açılmada belirgin bir artış olduğundan önlem olarak ciğer geliştiriciyi yaptılar. Kasılmalar sancı devam ederse açılma ilerleyebileceğini düşünüyorlar. 2 si de aynı şeyi söyleyince yaptırdım ben riske atmak istemedim.

Ya izledim ben onu çok tatlış bir dizi :)

Anladım canım ellerinden geleni yapmışlar 10 cm e kadar zaten doğum olmuyor sancı olursa hastaneye gidersin tekrar görüşmeye şimdi doktor geldi bu saatten sonra sancın olsa mecbur doğurturuz ilaç kullanamayız elimizden geleni yapmışız istersen çıkabilirsin sancınız bekleyeceksin dedi

İnşallah senin bebiş de bekler ya, sana ne yapıyorlar iğne filan yapmışlardır herhalde ? Bir noktada olacaksa oluyor, sanırım tedaviyi aldıktan sonra artık dinlenmek stresten uzak kalmak en faydalısı

Eveeet tarzımız benziyor demek ki bende öneri alırım ozaman canım 24 ünden sonra dizilere ihtiyacım olacak
sci-fi tarzı seversen Fringe'e bayılıyorum ben 2008 yapımı biraz eski ama çok severim, her izledğimde keşke daha önce izlemeseydim ilk defa izliyor olsaydım dediğim bir dizi.

İnşallah senin bebiş de bekler ya, sana ne yapıyorlar iğne filan yapmışlardır herhalde ? Bir noktada olacaksa oluyor, sanırım tedaviyi aldıktan sonra artık dinlenmek stresten uzak kalmak en faydalısı
Ciğer geliştirici yapıldı progestanla aynı Bi iğne varmış onu yapıyorlar haftada 2 kez kan sulandırıcı başladı sürekli yatıyorum diye 2 tane progestan fitil kullanıyorum bu kadar

Kızlar doktor geldi elimizden gelen herşeyi yapmışız sancın da yok olsa da zaten mecbur doğurturuz bu saatten sonra ilaç kullanamayız dedi sancın olsa zaten 15 mm deler geçer bebek dedi istersem çıkabileceğimi söyledi siz çık diyorsanız dedim ben demem deyip gitti sorumluluk almak istemedi eşimi de aradım yarın ablası gil davet etmiş bugün çıksam onlarla gitmeliyim orda da yatamam pazartesi çıkayım o zaman dedim

Ciğer geliştirici yapıldı progestanla aynı Bi iğne varmış onu yapıyorlar haftada 2 kez kan sulandırıcı başladı sürekli yatıyorum diye 2 tane progestan fitil kullanıyorum bu kadar
Artık bekleyeceğiz o zaman :/ sende eve geçersen ev işi filan yapma ya. Eşin alışmıştır çocuğa bakmaya ilgilensin çocukla. Kasılma devam ediyor mu sende ? Taş gibi karnım ya bir gevşemedi böyle mi gidecek acaba hep

valla bilim kurgu-distopik, dönem, drama ortaya karışık benim belli bir tarzım yok :) orijinal ve daha önce işlenmemiş konuları seviyorum ama çok yabancı dizi izliyorum çok bilinenleri muhtemelen izlemişimdir
O zaman sana nickime ilham olan diziyi önereyim six feet under. Yavaş akışlı aile dram dizisi. En sevdiğim dizidir. Black mirror izlemişsindir diye tahmin ediyorum izlemediysen onu öneririm. Dexter, supernatural, breaking bad, lost, got sevdiğim dizilerden.

Kal o zaman ya, doktor sorumluluk alamam diyorsa çıkma eve gitsen şimdi çocukla ilgileneceksin kalkacaksın mecbur, orada en azından yatabiliyorsun. Bana böyle bir şey deseydi ben gelmezdim eve. Durabildiğin kadar dur bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…