- 23 Eylül 2024
- 481
- 745
- 18
- 33
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.481
Oooy Doğa kuşumuz mutlu demekki annesii her şey daha güzel olacak inan bana, ilaçlardan sonra kasılmaların da toparlanır kısa zamanda sen bol bol uzanTeşekkür ederim canımdurmuyor hala yerinde :) karnımın sertleşip toplanması da devam ediyor ama sabahki stresimden muhtemelen, şimdi daha iyiyim yatıyorum hangi diziye başlasam diye düşünüyorum dizi önerileriniz varsa alırım :)
Benim kızda babası sanki yaa hatta davranışları bile aynı bence babası, kocalarımızı kopyaladık demek kiiKızlar bizim de bugün kontrolümüz vardı. Yüzünü gördük şükür nazlı oğluşunbabası bana ben babasına benzettim artık haftada 1 e düştü kontrollerimiz
Teşekkür ederimCanım çok geçmiş olsun çok dikkat et. Daha önce kürtaj oldun mu ? Benim 2 hamilelikte de 1 cm 1 buçuk cm hep vardı kac doktora gittim hepsi öncesinde ki işlemden kalma dedi birinci 38 de sezeryan oldu aşırı kasılmam olur du ki duzenli degilse normal, 2. De 41+3 te geldi . Benimde açıklık 1 cm ama senin gibi serviks uzun du. Bir başka doktora da daniş istersen boşuna son günlerini stresli geçirme belkide önemli birşey yoktur.
Ya izledim ben onu çok tatlış bir dizi :)Oooy Doğa kuşumuz mutlu demekki annesii her şey daha güzel olacak inan bana, ilaçlardan sonra kasılmaların da toparlanır kısa zamanda sen bol bol uzaneski ama benim çok sevdiğim bir dizi var belki seversin “This Is Us”, öyle vurdulu kırdılı aksiyonlu değil ama mükemmel bir aile dizisidir öneririm benim güvenli limanlarımdan Prime Video da var şuan belki başka platformlarda da vardır canım
Ayy bir tane daha önermeliyim tarzına uyar mı bilmiyorum ama ben dönem film ve dizileri çok sevdiğim için Outlander demek istiyoruum izlemediysen göz atabilirsinYa izledim ben onu çok tatlış bir dizi :)
Haha genelde öyle olur zaten 9 ay taşırsın ve kocanı doğurursunBenim kızda babası sanki yaa hatta davranışları bile aynı bence babası, kocalarımızı kopyaladık demek kiimaşallah oğluşa
ashahd onu da izledim ya ahh jameiAyy bir tane daha önermeliyim tarzına uyar mı bilmiyorum ama ben dönem film ve dizileri çok sevdiğim için Outlander demek istiyoruum izlemediysen göz atabilirsin
bunu aldım benn çok beğendimm tavsiye ederimKizlar emzirme sütyeni öneriniz varmi
Anladım canım ellerinden geleni yapmışlar 10 cm e kadar zaten doğum olmuyor sancı olursa hastaneye gidersin tekrar görüşmeye şimdi doktor geldi bu saatten sonra sancın olsa mecbur doğurturuz ilaç kullanamayız elimizden geleni yapmışız istersen çıkabilirsin sancınız bekleyeceksin dediAçılma çok az canım, erken farkettik perşembe ile bugün yapılan vajinal ölçüm arasında bir fark var ama 1 cm bile değil. Rahim ağzı hala 38 mm ama açılmaya başlamışm işte. Doktor hastaneye yatış yaptığında yine ciğer geliştirici ve Progestan yapacakmış onları yaptırdım çıktım, şart değil evde de dinlenebilirsin dedi. Pazartesi tekrar yazmamı istedi son durumu
Ne tarz seviyorsun ona göre önereyimashahd onu da izledim ya ahh jameiaynı dizileri izlemişiz sanırım :)
Eveeet tarzımız benziyor demek ki bende öneri alırım ozaman canım 24 ünden sonra dizilere ihtiyacım olacakashahd onu da izledim ya ahh jameiaynı dizileri izlemişiz sanırım :)
İnşallah senin bebiş de bekler ya, sana ne yapıyorlar iğne filan yapmışlardır herhalde ? Bir noktada olacaksa oluyor, sanırım tedaviyi aldıktan sonra artık dinlenmek stresten uzak kalmak en faydalısıAnladım canım ellerinden geleni yapmışlar 10 cm e kadar zaten doğum olmuyor sancı olursa hastaneye gidersin tekrar görüşmeye şimdi doktor geldi bu saatten sonra sancın olsa mecbur doğurturuz ilaç kullanamayız elimizden geleni yapmışız istersen çıkabilirsin sancınız bekleyeceksin dedi
sci-fi tarzı seversen Fringe'e bayılıyorum ben 2008 yapımı biraz eski ama çok severim, her izledğimde keşke daha önce izlemeseydim ilk defa izliyor olsaydım dediğim bir dizi.Eveeet tarzımız benziyor demek ki bende öneri alırım ozaman canım 24 ünden sonra dizilere ihtiyacım olacak
Ciğer geliştirici yapıldı progestanla aynı Bi iğne varmış onu yapıyorlar haftada 2 kez kan sulandırıcı başladı sürekli yatıyorum diye 2 tane progestan fitil kullanıyorum bu kadarİnşallah senin bebiş de bekler ya, sana ne yapıyorlar iğne filan yapmışlardır herhalde ? Bir noktada olacaksa oluyor, sanırım tedaviyi aldıktan sonra artık dinlenmek stresten uzak kalmak en faydalısı
valla bilim kurgu-distopik, dönem, drama ortaya karışık benim belli bir tarzım yok :) orijinal ve daha önce işlenmemiş konuları seviyorum ama çok yabancı dizi izliyorum çok bilinenleri muhtemelen izlemişimdirNe tarz seviyorsun ona göre önereyim
Artık bekleyeceğiz o zaman :/ sende eve geçersen ev işi filan yapma ya. Eşin alışmıştır çocuğa bakmaya ilgilensin çocukla. Kasılma devam ediyor mu sende ? Taş gibi karnım ya bir gevşemedi böyle mi gidecek acaba hepCiğer geliştirici yapıldı progestanla aynı Bi iğne varmış onu yapıyorlar haftada 2 kez kan sulandırıcı başladı sürekli yatıyorum diye 2 tane progestan fitil kullanıyorum bu kadar
O zaman sana nickime ilham olan diziyi önereyim six feet under. Yavaş akışlı aile dram dizisi. En sevdiğim dizidir. Black mirror izlemişsindir diye tahmin ediyorum izlemediysen onu öneririm. Dexter, supernatural, breaking bad, lost, got sevdiğim dizilerden.valla bilim kurgu-distopik, dönem, drama ortaya karışık benim belli bir tarzım yok :) orijinal ve daha önce işlenmemiş konuları seviyorum ama çok yabancı dizi izliyorum çok bilinenleri muhtemelen izlemişimdir
Kal o zaman ya, doktor sorumluluk alamam diyorsa çıkma eve gitsen şimdi çocukla ilgileneceksin kalkacaksın mecbur, orada en azından yatabiliyorsun. Bana böyle bir şey deseydi ben gelmezdim eve. Durabildiğin kadar dur benceKızlar doktor geldi elimizden gelen herşeyi yapmışız sancın da yok olsa da zaten mecbur doğurturuz bu saatten sonra ilaç kullanamayız dedi sancın olsa zaten 15 mm deler geçer bebek dedi istersem çıkabileceğimi söyledi siz çık diyorsanız dedim ben demem deyip gitti sorumluluk almak istemedi eşimi de aradım yarın ablası gil davet etmiş bugün çıksam onlarla gitmeliyim orda da yatamam pazartesi çıkayım o zaman dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?