- 20 Ocak 2020
- 3.595
- 1.518
- 133
- 31
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.461
Kaç cm olduğunu söylemedi mi şu 2-3 haftayı atlatırsan zaten normal süren dolmuş olur canım üzülme burda kızın biri 3 cm açılmayla 12 gündür yatıyormuş sende sıkıntı yapma vajinal ultrason mu yaptı yatış yaptın mıKızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Geçmiş olsun canım, stres yapma zamanında gelecek inşallah Doğa kızçemizKızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Amin canım amin stres yapmayalım, bende yatıyorum elimden başka bişey gelmiyor, sende dinlen dua et bol bolÇok teşekkür ederim herkeseumarım hepimiz zamanında sağlıkla alırız kucağımıza
Açılma çok az canım, erken farkettik perşembe ile bugün yapılan vajinal ölçüm arasında bir fark var ama 1 cm bile değil. Rahim ağzı hala 38 mm ama açılmaya başlamışm işte. Doktor hastaneye yatış yaptığında yine ciğer geliştirici ve Progestan yapacakmış onları yaptırdım çıktım, şart değil evde de dinlenebilirsin dedi. Pazartesi tekrar yazmamı istedi son durumuKaç cm olduğunu söylemedi mi şu 2-3 haftayı atlatırsan zaten normal süren dolmuş olur canım üzülme burda kızın biri 3 cm açılmayla 12 gündür yatıyormuş sende sıkıntı yapma vajinal ultrason mu yaptı yatış yaptın mı
Sağ ol canım inşallahGeçmiş olsun canım, stres yapma zamanında gelecek inşallah Doğa kızçemiz
İlk duyunca bir panik oldum ama daha iyiyim şimdi canımAmin canım amin stres yapmayalım, bende yatıyorum elimden başka bişey gelmiyor, sende dinlen dua et bol boleğer mümkünse Bi kan akııtın biz herşeyi yaptık gerisi Rabbime emanet
Anladım canım, hepimiz sağlıkla alacaz Allahın izniyleİlk duyunca bir panik oldum ama daha iyiyim şimdi canımbenim çok inancım yok o tarz şeylere ama dua ediyorum hepimiz için
Çok geçmiş olsun canım. İlk kızımda 32. Haftada hem suyum gelmeye başladı hem 1 cm açılmam vardı full yatışla 38. Haftada dünyaya geldi. Hiç endişelenme iyice dinlenip moralini yüksek tutmaya çalış ki kuzucuğun pozitif enerjiyle daha da sıkı tutunsun sana.Kızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Çok sağ olun hepiniz gerçekten çok moral olduÇok geçmiş olsun canım. İlk kızımda 32. Haftada hem suyum gelmeye başladı hem 1 cm açılmam vardı full yatışla 38. Haftada dünyaya geldi. Hiç endişelenme iyice dinlenip moralini yüksek tutmaya çalış ki kuzucuğun pozitif enerjiyle daha da sıkı tutunsun sana.
Kızlar hastane çantası hazırladınız mı bebek için neler koydunuz
Ben hazırladım canım bunları koydum.Hastane Çantam hazır kızlar koyduklarımı yazayım size,
Kendim için,
- Vücut ve yüz havlusu
- Terlik
- 1 gecelik 2 pijama
- Seyahat kiti (duş jeli, şampuan,krem)
- Depend 3-4 tane
- Emzirme sutyeni ve külot
- Islak mendil-peçete
- Gögüs pompası
- Çıkış için kıyafet
- (Pilates topu ve direnç bantlarım var onları sonradan ekleyeceğim)
Bebek için
Çantayı henüz kapatmadım, minimal bir çanta yaptım. Eksik gördüğünüz aklınıza gelen şeyler var mı ?
- 10 lu hastane çıkışı ve 3 tane bez (hemşireye verilecek)
- 5li takım
- 1 tulum
- Müslin battaniye
- Pamuklu battaniye
- Ekstra bez 7-8 tane
- Alt değiştirme pedi
- Temizlik pamuğu
- Çorap, eldiven, şapka (yedek)
- Emzik
- Küçük boy biberon ( ihtiyaç olursa)
- Ağız mendilleri
- Kundak
Fikir olsun bana da ilk bebeğim ne yapacağımı bilmiyorumBen hazırladım canım bunları koydum.
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıkla kolaylıkla geçer.Kendileri sorumluluk almıyor seninkiler iyi almış 34 de de daha 3 hafta var 31 in başındayım nasıl olacak bilmiyorum
Geçmiş olsun zamanında kavuşun inşallah doğa hanımlaAçılma çok az canım, erken farkettik perşembe ile bugün yapılan vajinal ölçüm arasında bir fark var ama 1 cm bile değil. Rahim ağzı hala 38 mm ama açılmaya başlamışm işte. Doktor hastaneye yatış yaptığında yine ciğer geliştirici ve Progestan yapacakmış onları yaptırdım çıktım, şart değil evde de dinlenebilirsin dedi. Pazartesi tekrar yazmamı istedi son durumu
Benim de ilk :) ben de biraz video izledim ama o videolarda çok fazla şey koyuyorlar. Acil ihtiyaç olmayacak ya da kolay edinebileceğim şeyleri eledim, İstanbul’dayım Ataşehirde olacak doğumum her şey elimizin altında, çok yakında avm var bir şey gerekirse . Eğer çok merkezi bir yerde değilsen ekstra şeyler gerekebilir.Fikir olsun bana da ilk bebeğim ne yapacağımı bilmiyorum
Teşekkür ederimGeçmiş olsun zamanında kavuşun inşallah doğa hanımla
Çok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebişini korusunKızlar bende rahim ağzında kısalma yok ama açılma başlamış bir miktar. Çok büyük bir açılmada yok ama üst üste gittiğim için direkt farketti doktor. Hastanede yat 2 gün istersen dedi ama çok da zorunlu bir durum yok dedi. Progestan iğne ve 2 ciğer geliştirici verildi. Full yatak kalkmak yasakçok üzgünüm çok iyi gidiyorduk
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebişini korusunaman çok dikkat et uzan çok az zaman kaldı zaten üzme kendini sakın herşey yoluna girecek
Canım çok geçmiş olsun çok dikkat et. Daha önce kürtaj oldun mu ? Benim 2 hamilelikte de 1 cm 1 buçuk cm hep vardı kac doktora gittim hepsi öncesinde ki işlemden kalma dedi birinci 38 de sezeryan oldu aşırı kasılmam olur du ki duzenli degilse normal, 2. De 41+3 te geldi . Benimde açıklık 1 cm ama senin gibi serviks uzun du. Bir başka doktora da daniş istersen boşuna son günlerini stresli geçirme belkide önemli birşey yoktur.Açılma çok az canım, erken farkettik perşembe ile bugün yapılan vajinal ölçüm arasında bir fark var ama 1 cm bile değil. Rahim ağzı hala 38 mm ama açılmaya başlamışm işte. Doktor hastaneye yatış yaptığında yine ciğer geliştirici ve Progestan yapacakmış onları yaptırdım çıktım, şart değil evde de dinlenebilirsin dedi. Pazartesi tekrar yazmamı istedi son durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?