Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kaç cm olduğunu söylemedi mi şu 2-3 haftayı atlatırsan zaten normal süren dolmuş olur canım üzülme burda kızın biri 3 cm açılmayla 12 gündür yatıyormuş sende sıkıntı yapma vajinal ultrason mu yaptı yatış yaptın mı

Geçmiş olsun canım, stres yapma zamanında gelecek inşallah Doğa kızçemiz

Açılma çok az canım, erken farkettik perşembe ile bugün yapılan vajinal ölçüm arasında bir fark var ama 1 cm bile değil. Rahim ağzı hala 38 mm ama açılmaya başlamışm işte. Doktor hastaneye yatış yaptığında yine ciğer geliştirici ve Progestan yapacakmış onları yaptırdım çıktım, şart değil evde de dinlenebilirsin dedi. Pazartesi tekrar yazmamı istedi son durumu

Amin canım amin stres yapmayalım, bende yatıyorum elimden başka bişey gelmiyor, sende dinlen dua et bol bol eğer mümkünse Bi kan akııtın biz herşeyi yaptık gerisi Rabbime emanet
İlk duyunca bir panik oldum ama daha iyiyim şimdi canım benim çok inancım yok o tarz şeylere ama dua ediyorum hepimiz için

Çok geçmiş olsun canım. İlk kızımda 32. Haftada hem suyum gelmeye başladı hem 1 cm açılmam vardı full yatışla 38. Haftada dünyaya geldi. Hiç endişelenme iyice dinlenip moralini yüksek tutmaya çalış ki kuzucuğun pozitif enerjiyle daha da sıkı tutunsun sana.

Çok sağ olun hepiniz gerçekten çok moral oldu ilk duyduğumda çok korktum ama güzel mesajlarınız çok destek oldu umarım herkes sağlıkla alsın kucağına tek isteğim bu şuan hepinize sarılıyorum kocaman

Kızlar hastane çantası hazırladınız mı bebek için neler koydunuz
Ben hazırladım canım bunları koydum.

Geçmiş olsun zamanında kavuşun inşallah doğa hanımla

Fikir olsun bana da ilk bebeğim ne yapacağımı bilmiyorum
Benim de ilk :) ben de biraz video izledim ama o videolarda çok fazla şey koyuyorlar. Acil ihtiyaç olmayacak ya da kolay edinebileceğim şeyleri eledim, İstanbul’dayım Ataşehirde olacak doğumum her şey elimizin altında, çok yakında avm var bir şey gerekirse . Eğer çok merkezi bir yerde değilsen ekstra şeyler gerekebilir.

Çok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebişini korusun aman çok dikkat et uzan çok az zaman kaldı zaten üzme kendini sakın herşey yoluna girecek

Çok geçmiş olsun canım Allah seni ve bebişini korusun aman çok dikkat et uzan çok az zaman kaldı zaten üzme kendini sakın herşey yoluna girecek
Teşekkür ederim canım durmuyor hala yerinde :) karnımın sertleşip toplanması da devam ediyor ama sabahki stresimden muhtemelen, şimdi daha iyiyim yatıyorum hangi diziye başlasam diye düşünüyorum dizi önerileriniz varsa alırım :)

Canım çok geçmiş olsun çok dikkat et. Daha önce kürtaj oldun mu ? Benim 2 hamilelikte de 1 cm 1 buçuk cm hep vardı kac doktora gittim hepsi öncesinde ki işlemden kalma dedi birinci 38 de sezeryan oldu aşırı kasılmam olur du ki duzenli degilse normal, 2. De 41+3 te geldi . Benimde açıklık 1 cm ama senin gibi serviks uzun du. Bir başka doktora da daniş istersen boşuna son günlerini stresli geçirme belkide önemli birşey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…