Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
İyi akşamlar kızlar 2 gündür biriken mesajları okudum kendi şikayetlerimi gördüm bazılarında. Ben de sizin gibi hareketleri daha az hissetmeye başladım. 3 4 gündür kasılmalar bende de başladı sanki bebek karnımın bir yerinde toplanıyor ve orası sertleşiyor. Sonra düzeliyor ve gün içinde sık sık bu durumu yaşıyorum. Bende pazartesi doktora gidicem inşallah bir problem yoktur.

2 gündür benimkinin de azaldı. Çok sertti önce hareketler 7 24 kıpır kıpırdı 2 gündür biraz daha hafif hareketler ve daha az. Ztn büyüdükçe biraz daha sınırlı oluyo hareketler
Ay evet sürekli hareketli olan çocuğum şu an çok az ve hafif hissedince endişelenmedim değil ağlicaktım az daha tam hastaneye gidicem artık dediğim sıra hareketlendi

Bende 31+3 üm
Dun gittim en son
Henüz bir şey demedi
Bende illa normaldogum demiyorum ,zaten korkuyorum
En güzeli en kolayı en sagliklisi ne olacaksa o olsun hepimiz için

Benimki 170 lerim falan görüyor bazen bir haftadır takip ediliyor daha yorum yapan olmadı verdikleri diyet yemeğini yiyorum sadece o da çoğu zaman bitirmiyorum bile
Diyetle de düşmüyosa o zaman insülin başlatıyolar canım mecbur. Benim bi iki arkadaş iğne vurulmuştu ama ilaç olarak da oluyo mu bilmiyorum. Benim de net önümüzdeki hafta perşembe gidicem kontrole hem kadın doğuma hem endokrine bakalım o zaman belli olur büyük ihtimalle ntsye de sokar doktorum çünkü 2 hafta önden gidiyo

10 gündür hastanede takipteyim canım 15 mm düşmüştü en son 4 gündür vajinal ultrasonla bakılmıyor son durum ne bilmiyorum sancım çıkmıyor genel olarak yatıyorum ara sıra hastane koridorunda yürüyüş yapıyorum ciğer geliştirici yapıldı praseton mu tam bilmiyorum adını öyle bir iğne yapıyorlar hafta da 2 kez olacak şekilde günlük 2 tane progestan fitil kullanıyorum benim açılma yoktu yattığımda son durum ne bilmiyorum dediğim gibi İnş görürsünüz 31+2 yim bugün

Bende 31+3 üm
Dun gittim en son
Henüz bir şey demedi
Bende illa normaldogum demiyorum ,zaten korkuyorum
En güzeli en kolayı en sagliklisi ne olacaksa o olsun hepimiz için
Doğum haneyi gezdirdiler mi sana bana gezdirelim demişlerdi burda düşünmüyorum diye gezmemiştim ama mecbur kalacağım sanırım

Düzensiz çıkıyor hep yüksek çıkmıyor yarın 1 hafta olacak takipe girelim ne derler bilmiyorum

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. Neden çıkarmıyorlar sancı yoksa acaba? İnşallah çık teşekkür ederim.

Kızlar iyi akşamlar, aranızda soğuk terleme yaşayan var mı? Normal midir bilemedim. İdrar yolu enfeksiyonu olmuştum geçen hafta, yarın antibiyotik biticek ondan mıdır diye düşündüm. Enfeksiyonla beraber 1 haftadır da arada soğuk soğuk terliyorum.

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun. İnşallah sağlıkla kavuşursunuz. Neden çıkarmıyorlar sancı yoksa acaba? İnşallah çık teşekkür ederim.

Benim hafta ileri olduğu için dikiş yapmadılar. Benim 23 mm civarıydı. Şuan tek çarem yatmak ve ilaç, tabi bol dua.
Kısalık var hastanede takip edelim diyor çıkada bilirsin imza atarak diyor o sorumluluğu da almaya ben korkuyorum 34 dü bulursan çok şanslısın diyor

Tansiyonum düştüğünde oluyor canım bazen işe giderken soğuk terliyorum işyerinde ölçtüğümde tansiyonumun düşük olduğunu görüyorum. Tansiyonun veya şeker düşüklüğün yapıyor olabilir

Tansiyonum hiç düşmez benim günlük takip ediyorum. Ama şekeri hiç bilmiyorum. Ölçümlerde hiç düşüklük yaşamadım, En son açlık 98 çıkmıştı. Olmadı kontrole gittiğimde tekrardan bi ölçtüreyim.

Kısalık var hastanede takip edelim diyor çıkada bilirsin imza atarak diyor o sorumluluğu da almaya ben korkuyorum 34 dü bulursan çok şanslısın diyor
Canım Allah bilir onu. Böyle konuşmaları da yanlış. Sen kafana takma canım hiç. Onun vakti saati belli zaten. Sağlıkla al kucağına inşallah.

Benim 2 gün önce gece tansiyonum çok düştü ve soğuk soğuk terledim ama baya düşüktü bayılacaktım yani, sende tansiyonu ölç canım

Benim de sizin gibi toplanıyor sonra kendini bırakıyor bugün doktorum çağırdı gittim nst de sancı çıkmıyor ve bebek baya hareketliydi ama suan yine aynı çok az hareket ediyo 1cm açıklık da varmış ama doktor önemsiz dedi
Bol bol sıvı tüketimi yapın
Bebek aç olduğu için hareketsiz olabilir dedi yada o gün canı öyle hareket etmek istemiştir yinede takip etmemi söyledi
Minnoşlar Allah’a emanet sağ Salim kucaklarımıza alalım inşallah iletişime geçebilirseniz doktorunuza yazın hareketler önemliymıs

Galiba 29. Hafta sorunu bebegin hareketlerinin azalması.aynisini bende yaşadım bebek bayağı güçsüzdu hareketleri kuvvetsizdi doktora gittim ve gidilmesi gereken bi durum.doktorum 24 saatte 10 ayrı zamanda hareket istiyoruz dedi.Tabi bebek hareketlerini hissetmeniz bizim ocin önemli dedi.guclu gucsuz fark etmez hareket olması önemli dedi.30. Haftaya girdim ve hareketleri aşırı kuvvetlendi 1 haftadır sesi çıkmayan kızım bu hafta da karnımdan fırlatmak ocin çabalıyor sanki .aşırı kuvvetlendi

Malesef iletişime geçemem ama pazartesi günü gidicem inşallah. Beni bu toplanma kasılma hissi korkutuyor daha çok normal mi bilmiyorum. Bide suyu fazla benim bebeğimin. Erken doğum riski oluyomuş böyle olunca. Endişeleniyorum inşallah zamanında ve sağlıkla doğar minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…