- 17 Aralık 2022
- 3.203
- 1.368
- 63
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #17.421
Ben şu kasılma işini bi çözemedim kasılmam oluyor mu olmuyor mu anlayamadım hiçMalesef iletişime geçemem ama pazartesi günü gidicem inşallah. Beni bu toplanma kasılma hissi korkutuyor daha çok normal mi bilmiyorum. Bide suyu fazla benim bebeğimin. Erken doğum riski oluyomuş böyle olunca. Endişeleniyorum inşallah zamanında ve sağlıkla doğar minikler
Benimkide ayni yatay sekilde bugun kontrolum vardi doktor birsey demedi benimde sormak aklima gelmedi ama daha zamani var donmesi icinBenimde yatay duruyor tatlim, başı yanda yani ama doktor hiç aşağıya dönmesi lazım artık gibi bir şey demedi henüz
Son ana kadar değişebiliyor sonuçta
Ben sertlik gerginlik olarak hissediyorum karnımın şekli değişiyor ve rahatsız edici bir durum yaşanıyor hafif ağrı olabiliyor. Yalancı kasılma olarak geçiyormuş. Benim de ilk gebeliğim normal mi bu durum tehlike arz ediyor mu her şey yolunda mı bilemiyorumBen şu kasılma işini bi çözemedim kasılmam oluyor mu olmuyor mu anlayamadım hiç
Zamanında gelsin inşallahiçinizi ferah tutun
Ilk 30.haftaya girdigimde bendede aynisi oldu canim iki gun cok az hissettim ucuncu gun doktora gidicem artik dedim ama neyseki hareketlendi yine benimkiKızlar ben 30. Haftaya girdim de iki gündür eskisinden az hissediyorum hareketleri var mı başka böyle olan
Kendileri sorumluluk almıyor seninkiler iyi almış 34 de de daha 3 hafta var 31 in başındayım nasıl olacak bilmiyorumCanım Allah bilir onu. Böyle konuşmaları da yanlış. Sen kafana takma canım hiç. Onun vakti saati belli zaten. Sağlıkla al kucağına inşallah.
Bende tam aksi olduGaliba 29. Hafta sorunu bebegin hareketlerinin azalması.aynisini bende yaşadım bebek bayağı güçsüzdu hareketleri kuvvetsizdi doktora gittim ve gidilmesi gereken bi durum.doktorum 24 saatte 10 ayrı zamanda hareket istiyoruz dedi.Tabi bebek hareketlerini hissetmeniz bizim ocin önemli dedi.guclu gucsuz fark etmez hareket olması önemli dedi.30. Haftaya girdim ve hareketleri aşırı kuvvetlendi 1 haftadır sesi çıkmayan kızım bu hafta da karnımdan fırlatmak ocin çabalıyor sanki .aşırı kuvvetlendi
Bir kaç günün kalmış o zaman e hadi bakiyiimIlk 30.haftaya girdigimde bendede aynisi oldu canim iki gun cok az hissettim ucuncu gun doktora gidicem artik dedim ama neyseki hareketlendi yine benimki
Sağol canım ölçtüm normal tansiyonum 11/7Benim 2 gün önce gece tansiyonum çok düştü ve soğuk soğuk terledim ama baya düşüktü bayılacaktım yani, sende tansiyonu ölç canım
İyi canım normal, benimki genelde 8/5 felanSağol canım ölçtüm normal tansiyonum 11/7
Yok gezmedim hiç, orda mi kalacaksın, annen mi gelecek tatlım yanına refakatçiDoğum haneyi gezdirdiler mi sana bana gezdirelim demişlerdi burda düşünmüyorum diye gezmemiştim ama mecbur kalacağım sanırım
Evet bana da demediBenimkide ayni yatay sekilde bugun kontrolum vardi doktor birsey demedi benimde sormak aklima gelmedi ama daha zamani var donmesi icin
Ben bugün doktora kasığım da adet ağrısı gibi ağrılar oluyor dedim onlar olur felan dedi canım sen yinede kendi doktorunla Bi konuş ama stres yapma herkes yaşıyorKızlar biraz uzuldum, kasigimda ağrı oldu bide belimde ağrı var
Normal dimi bu ,kötü bir şey olmaz dimi
10 gündür yatıyorum canım başta refakatçi yasaktı sonra kabul ettilerse ben kimseyi istemedim zaten annemde cenaze vardı rahatsızlanmış gelse de kabul etmezler hasta bana bulaştırır diyeYok gezmedim hiç, orda mi kalacaksın, annen mi gelecek tatlım yanına refakatçi
Evet bana da demedi
Ama her şey yolunda,böyle giderse normal düşünürüz dedi
Demek dönmemesi sıkıntı değil şuanda
Yani herkes ağrı yaşıyor ama şiddeti ve devamlılığı önemli kiminde normal oluyor kiminde ağrılarla açılma oluyor devam etmediyse normalKızlar biraz uzuldum, kasigimda ağrı oldu bide belimde ağrı var
Normal dimi bu ,kötü bir şey olmaz dimi
Günaydın canım, dün bardak bile kaldırmadım akşam yine birkaç kez üst üste oldu. Saat 9 gibi gidicem hastaneye. En azından rahim ağzına filan bakılsın içim rahat etsin.91nana91 nasıl oldun bugün kasılman devam etmemiştir umarım.
Allah korusun canım, inşallah bir şey yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruzGünaydın canım, dün bardak bile kaldırmadım akşam yine birkaç kez üst üste oldu. Saat 9 gibi gidicem hastaneye. En azından rahim ağzına filan bakılsın içim rahat etsin.
Bir yakınım var 34 haftalıktı kız doğum yaptı bir iki gün önce hiç ağrı sızı olmadan açılmış hemen sezaryen e almışlar. O da korkuttu beni. Bu kasılmalar eğer bir kısalma filan yaptıysa en azından önlemini alırız
İnşallah canım, içim rahat etsin diye gidiyorum aslında çok yoğun bir şikayetim yok . Çok teşekkür ederimAllah korusun canım, inşallah bir şey yoktur. Güzel haberlerini bekliyoruz
Güzel haberlerle dön canım. İnşallah açılmamıştır. O kadar kişiden kişiye değişen bir durum ki. Hiç bilemiyoruzda. En azından en kritik zamanları geçtik. Artık biraz daha bekler minik kuş eminimGünaydın canım, dün bardak bile kaldırmadım akşam yine birkaç kez üst üste oldu. Saat 9 gibi gidicem hastaneye. En azından rahim ağzına filan bakılsın içim rahat etsin.
Bir yakınım var 34 haftalıktı kız doğum yaptı bir iki gün önce hiç ağrı sızı olmadan açılmış hemen sezaryen e almışlar. O da korkuttu beni. Bu kasılmalar eğer bir kısalma filan yaptıysa en azından önlemini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?