Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Kızlarrr akşam menünüzde ne var ? ben düşünmekten çatlıcam hiç bir şey bulamadım
Düğün çorbası, taze fasulye ya ve salata yapmayı düşünüyorum, buzlukta yazdan kalan fasulyem vardı. Corbam dünden kalma
Rahatım biraz bugun çok şükür kolay olacak

Youtube da da hamile yogası var açtım yaptım bugün birazcık
Link atabilir misin belki denerim hafta sonu, esnemek ağrılarımıza da iyi gelirse süper olur. Gerçi cumartesi derin temizlik günüm ve o kadar yavaşladım ki temizlik yaparken zaman su gibi akıp geçiyor işler bitmiyor sanki.. vakitten arttırıp bir seyler yapmam lazım kendim için, psikolojik olarak da dengesiz hissediyorum.

Zeynep şensoy hamile yogası yaz canım

Aynısı canım valla ben sağa sola dönerken bile gece sabki kasıklarıma bıçak saplanıyor. Bugün kontrolüm vardı magnezyum verdi ama haftada 2 kez kullanacaksin dedi sen kullaniyo musun ?
magnezyum kullanımı genel olarak bakıyorum da ya günde bir defa ya da haftada 2 defa ben günde 3 defa alıyorum çok mu acaba

Benim evde çocuk da olduğu için sağlıklı beslenme zaten oluyor, haftada en az 1 kere balık yiyoruz. Bugun de balık salata var. Balık olarak çiftlik balığı tercih ediyoruz civa meselesi ve fırında yapıyorum. Çok da kolay oluyor.
Onun disinda sırayla kırmızı et ve tavuk gidiyorum. Menüyü de onun yanına göre karar veriyorum. Muhakkak çorba oluyor, öğlenleri genelde çocuğum çorba içiyor. İlk hamilelikte her sabah 1 haşlanmış yumurta muhakkak yerdim su an o kadar yapamıyorum maalesef.

Elbise konusunda da o zamana yakın alacağım çünkü hem bebeğin kilosu az cok belli olur diyorum, hem de sezon değişiyor ve o zamanki hava koşullarına göre alirim diye düşünüyorum. İlk hamilelikte hevesle acele ettim Allah tan mevsime uygun olmayan elbiseler azdi. Bir de hızla kilo aldı bazı ürünleri daha az kullandim. Bu nedenle bu sefer acele etmeyi düşünmüyorum.

Büyük ürünler alınabilir, şubat ayında büyük indirimler oluyor, şubat i da bekleyebilirsiniz ama malum enflasyon her şey pahalilanadabilir.
Bir de şu an şikayet ediyorsunuz ağrılardan ancak en enerjik zamanlar ikinci trimestr oluyor genelde sonrasında daha da karın büyüyor ve daha da zorlaşıyor bazı şeyler bu nedenle ikinci trimestr sonlarına doğru en azindan oda hazırlığı öneririm. Bebek doğunca hepten zor oluyor ben sonraya bırakmıştım oda isini ama pişman oldum. Tabii ki taşınma gibi durumlarınız olacaksa onu bilemem.

magnezyum kullanımı genel olarak bakıyorum da ya günde bir defa ya da haftada 2 defa ben günde 3 defa alıyorum çok mu acaba
Ben bir de takviye olarak ocean mummy kullanıyorum onun da içinde de var magnezyum biraz belki o yüzden haftada 2 demiştir bilemiyorum. Ektra kullandigin bir şey var mı ?

Kızlaaar siz de rahminiz yukarıya çıkınca fark ettiniz mi fiziksel olarak yoksa sadece ben mi fark ediyorumm karnımın alt kısmı daha sertti daha önce ama dün oradaki ağırlık sertlik daha yukarıya çıktı sankiii şişkinlik yok artık orada .d

Merhabalar herkese , herkes multivitamin ya da bir vitamin ilacı kullanıyor mu ya? ben kan ilacı kullanıyorum sadece başta vermişti doktorum bana da ama hap yutmakta çok zorlandığım için ve sürekli mide bulantısı yaptığı için içemedim. bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama vicdan azabı çekiyorum bi şey olur mu diye ?

Ben elenatal 2 kullanıyorum doktorum devam et dedi . İçinde tüm vitaminlerden alınması gereken kadar varmış. Onun dısında hamilelikle demir önemli oldugu için bebekle aynı demiri paylastıgımız için taydferon demir kullanıyorum

Ben de 12. Hafta itibariyle elenatal 1 i bıraktim sadece d vit kullanıyorum bir sonraki kontrolde demir ilacı yazacağını söyledi doktorum

Ben sidefer demir ilacı ve de enna mom vitamin kullanıyorum doğuma kadar devam ikisine de dedi drum

Ben ocean mummy multivitamini kullanıyorum birde ocean magnezyum kullanıyorum, demirim 1 ay önce 51 çıkmıştı şuan 120, ayrıyeten çekirdekli siyah üzüm kullandım herkese de öneririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…