Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Sabah doktor baktı ama bir problem olamdigi söyledi benim zaten bir hafta sonra tıpta randevum vardı zaten tekrardan soracağım doktora dün ayva tuzlayıp limon sıkıp yemiştim omu rahatsiz etti bilmiyorum ama aynı Vertigo atağı gibi yaşadım ve bı anda oldu kusunca rahatladım Vertigo olsa diyorum devam ederdi geçmezdi hemen bugün daha iyiyim şükür sabah 11/6 çıktı tansiyon şimdi yine bakılacak bı hafta sabah akşam ölçüp kağıda yazicam gittiğim de doktora söyleyecem artık

Aman kızlar dikkat edin tuzlu yemeyin direk tansiyonu etkiliyor gebelikte istenmeyen bir durum 13 üstü çıkması

Kızlar bide ben henüz hiç kilo almadımm var mı böyle kilo almadan yoluna devam edenn
En son gittiğimde daha hiç almamıştım hatta 1 kilo vermiştim sağlık ocağında daha fazla çıkıyorum ama neresi doğruysa

Detaylı ultrasona girdim bugün herşey yolunda dedi doktor pek konuşkan değil yarım saat sürdü üçlü testim riskli çıkmıştı fetal DNA testi temiz çıkmıştı hepsine baktı ama bunlar yinede kesin sonuç değil ultrasonda da bı anormali yok ama ultrasonda yüzde 75 kesin tanı koyar fetal DNA da yüzde 1 yanılma payı vardır en garanti göbekten sıvı alınması ama ondada düşük riski var falan dedi istemediğimizi söyledik bu streside atlattik darısı sizin başınıza

Kızlar park beşik için nasıl bir yorgan nevresim seçtiniz ben birşey bulamadım
Ben yorgan kullanmayacağım kışa uyku tulumu kullanacağım o nedenle nevresim almadım sadece bu şekilde müslin lastikli çarşaf aldım iki tane.

Kızlar yarın e bebeğe bebek arabası bakmaya gideceğim. Hiç model bilmiyorum model önerir misiniz

Bizimkiler yorgan örtmezsem beni ne yapar bilemem şimdiden yorgan falan yapıyorlar ama battaniye örtmek daha mantıklı kışa 6 aylık falan oluyorlar zaten

Kızlar sizde de unutkanlık ve zihinde bulanıklık var mı? İlk gebeliğimde de bende olmuştu ama bu ikinci de daha çok yaşıyorum sanki bunu. Örneğin arabanın kapılarını bi kaç defa kilitlemeyi unuttum. Şimdi de her seferinde kilitledim mi kilitlemedim mi diye defalarca kontrol etmeye başladım. Ya da evin anahtarını aldım mı almadım mı 10 saniye önce yaptığım şeyden emin olamıyorum tam bir balık hafıza oldum

Kızlar park beşik için nasıl bir yorgan nevresim seçtiniz ben birşey bulamadım
Canım 1 yaşına kadar bebeklerin üzerine örtü örtülmesi önerilmiyor. Allah korusun kafasına vs dolanır da açamaz nefessiz kalır diye. Onun yerine odanın sıcaklığına göre seçmen gereken tog değeri olan uyku tulumları var onlar kullanılıyor. O yüzden sadece çarşaf alman yeterli ilk etapta

Bakalım ben ne olcam

Ayyy evet ya çok merak ediyorum ben de nasıl olucak diye bakalımm

visneliturta34 kuzum sen nasılsın yazmıyorsun sanki göremiyorum seni bayadır
Canımm iyiyim çok şükür her şey yolunda çocukların okulları ödevleri bu ara misafirlik bilmem ne derken baya bi yoğun geçti sen nasılsın canım nasıl geçiyor hamileliğin

Gü nay dınnn kızlar dün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm

Hepinize günaydın 2 haftadır dişim ara ara ağrıyordu kadın doğum Dr kağıt verdi yapılabilir gerekirse çelik yelek giyerek film çekilebilir diye bı dişciye gittim cok ağrınız yoksa doğum sonunu bekleyin dedi ancak sabah dis ağrısı ile uyandım 21 haftalık oldum zamanım çok az daha 4 ay var ve şuan dişim çok ağrımaya başladı siz olsanız çelik yelek giyerek film cekilirmiydiniz çok korkuyorum bişey olur diye Ama daha doğuma çok var ve 3 trimisere girince yapilmayacak ne yapsam bilmiyorum

Bana discim zorunlu kalinca cok agri olunca son 3 ayda bile yapiyoruz demisti. Son 3 ayda tavsiye edilmemesinin nedeni acirsa kasilmaniz olmasi falan sanirim. El rontgenleri var makinaya girmeden cekilen. Belki onlar isinize yarar? Onu sorar misiniz discinize. Ben de bu hafta dolgu yaptirdim ama kanal tedavisi olabilir dedi

Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor normal bence rahim her gün büyüyor. Geçmeyen ağrıdan kork demişti doktorum. Bol su içmemi önerdi.

Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor normal bence rahim her gün büyüyor. Geçmeyen ağrıdan kork demişti doktorum. Bol su içmemi önerdi.
Teşekkür ederim canım. Bol su içiyorum. Bazen duruyor ama sonra yine başlıyor cok siddetli dayanılmayacak gibi ağrılar değil ama dün bacaklarıma yayıldı eklem ağrısı falan oldu sanırım bu hafta bir de yaşadığm tüm sıkıntılardan evhamlanıyorum. Salı günü kontrole gideceğim umarım rahim kasılmam da geçmiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…