- 25 Ekim 2022
- 368
- 230
- 29
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.181
Sabah doktor baktı ama bir problem olamdigi söyledi benim zaten bir hafta sonra tıpta randevum vardı zaten tekrardan soracağım doktora dün ayva tuzlayıp limon sıkıp yemiştim omu rahatsiz etti bilmiyorum ama aynı Vertigo atağı gibi yaşadım ve bı anda oldu kusunca rahatladım Vertigo olsa diyorum devam ederdi geçmezdi hemen bugün daha iyiyim şükür sabah 11/6 çıktı tansiyon şimdi yine bakılacak bı hafta sabah akşam ölçüp kağıda yazicam gittiğim de doktora söyleyecem artıkCanım çok geçmiş olsun. Peki vertigodan kaynaklı mı değil mi emin olabilecekler mi? Sen de eve döndüğünde gun icerisinde takip et tansiyonunu sürekli olarak. Benim rahim damarlarimin ikisinde de kan akışının yavas oldugunu söylemişti doktor ikili testte, detaylida tekrar bakılacak. Bu durum da geçmezse gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor. Sana baktıklarında böyle bir şey fark etmişler miydi?
20. Haftadan sonra belirtilerini göstermeye başlarmış, kendini sürekli takip et ihmal etme ama stres de yapma sakın. Annem en küçük kardeşime hamileyken yaşamıştık bu problemi, kardeşim sağlıkla 3,5 kg olarak doğdu. Annem de doğumdan sonra toparladı çok sukur. Tuzlu tüketme ve bol bol su iç.
Tuzlu yediysen o rahatsız etmiştir dedi doktor sabah akşam tansiyon ölçecegiz bir süreCok gecmis olsun canim nedenini soylemediler mi?
En son gittiğimde daha hiç almamıştım hatta 1 kilo vermiştim sağlık ocağında daha fazla çıkıyorum ama neresi doğruysaKızlar bide ben henüz hiç kilo almadımm var mı böyle kilo almadan yoluna devam edenn
Ben yorgan kullanmayacağım kışa uyku tulumu kullanacağım o nedenle nevresim almadım sadece bu şekilde müslin lastikli çarşaf aldım iki tane.Kızlar park beşik için nasıl bir yorgan nevresim seçtiniz ben birşey bulamadım
Bizimkiler yorgan örtmezsem beni ne yapar bilemem şimdiden yorgan falan yapıyorlar ama battaniye örtmek daha mantıklı kışa 6 aylık falan oluyorlar zatenBen yorgan kullanmayacağım kışa uyku tulumu kullanacağım o nedenle nevresim almadım sadece bu şekilde müslin lastikli çarşaf aldım iki tane.
Anne Sesi Bürümcük Müslin Lastikli Çarşaf 70x110 Cm %100 Organik Pamuk +15 Cm Yatak Yüksekliği Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Anne Sesi Bürümcük Müslin Lastikli Çarşaf 70x110 Cm %100 Organik Pamuk +15 Cm Yatak Yüksekliği yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim kayınvalidem de çok yaptırmak istedi ama ben istemediğimi söyledim. Uyku tulumu alırsın dedim.Bizimkiler yorgan örtmezsem beni ne yapar bilemem şimdiden yorgan falan yapıyorlar ama battaniye örtmek daha mantıklı kışa 6 aylık falan oluyorlar zaten
Neyse ben yine yaptırırım altına sererimBenim kayınvalidem de çok yaptırmak istedi ama ben istemediğimi söyledim. Uyku tulumu alırsın dedim.
Canım biz kraft tokyo aldık. Kenya modeli diye gittik ama tokyo aldık kenya biraz hantal geldi manevraları vs. En iyisi orda görevliyle karar vermek babymall a da bakabilirsin e bebekten daha uygun.Kızlar yarın e bebeğe bebek arabası bakmaya gideceğim. Hiç model bilmiyorum model önerir misiniz
Canım 1 yaşına kadar bebeklerin üzerine örtü örtülmesi önerilmiyor. Allah korusun kafasına vs dolanır da açamaz nefessiz kalır diye. Onun yerine odanın sıcaklığına göre seçmen gereken tog değeri olan uyku tulumları var onlar kullanılıyor. O yüzden sadece çarşaf alman yeterli ilk etaptaKızlar park beşik için nasıl bir yorgan nevresim seçtiniz ben birşey bulamadım
Canımm iyiyim çok şükür her şey yolunda çocukların okulları ödevleri bu ara misafirlik bilmem ne derken baya bi yoğun geçti sen nasılsın canım nasıl geçiyor hamileliğinBakalım ben ne olcam
Ayyy evet ya çok merak ediyorum ben de nasıl olucak diye bakalımm
visneliturta34 kuzum sen nasılsın yazmıyorsun sanki göremiyorum seni bayadır
Bana discim zorunlu kalinca cok agri olunca son 3 ayda bile yapiyoruz demisti. Son 3 ayda tavsiye edilmemesinin nedeni acirsa kasilmaniz olmasi falan sanirim. El rontgenleri var makinaya girmeden cekilen. Belki onlar isinize yarar? Onu sorar misiniz discinize. Ben de bu hafta dolgu yaptirdim ama kanal tedavisi olabilir dediHepinize günaydın 2 haftadır dişim ara ara ağrıyordu kadın doğum Dr kağıt verdi yapılabilir gerekirse çelik yelek giyerek film çekilebilir diye bı dişciye gittim cok ağrınız yoksa doğum sonunu bekleyin dedi ancak sabah dis ağrısı ile uyandım 21 haftalık oldum zamanım çok az daha 4 ay var ve şuan dişim çok ağrımaya başladı siz olsanız çelik yelek giyerek film cekilirmiydiniz çok korkuyorum bişey olur diye Ama daha doğuma çok var ve 3 trimisere girince yapilmayacak ne yapsam bilmiyorum
Kasık ağrısı ara ara bende de oluyor normal bence rahim her gün büyüyor. Geçmeyen ağrıdan kork demişti doktorum. Bol su içmemi önerdi.Gü nay dınnn kızlardün kendimi cok iyi hissediyordum mini bir yürüyüşe cıktım kasıklarımda yürürken ağrılar olmaya basladı. Druma sordum hemen şimdilik normal hafta içi tekrar bakalım dedi. Aksam da özellikle sol kasığımda kasık ağrılarım devam etti korkmalı mıyım bilmiyorum. İnte kasık ağrısı bebeğin büyümesi ile alakalı olabilir falan diyor. 19. haftada kasık ağrısı yasayan var mı cidden bu hafta mental olarak aşırı yoruldummm
Teşekkür ederim canım. Bol su içiyorum. Bazen duruyor ama sonra yine başlıyor cok siddetli dayanılmayacak gibi ağrılar değil ama dün bacaklarıma yayıldı eklem ağrısı falan oldu sanırım bu hafta bir de yaşadığm tüm sıkıntılardan evhamlanıyorum. Salı günü kontrole gideceğim umarım rahim kasılmam da geçmiştirKasık ağrısı ara ara bende de oluyor normal bence rahim her gün büyüyor. Geçmeyen ağrıdan kork demişti doktorum. Bol su içmemi önerdi.