Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Bende alıyorum şimdi dediğiniz sayfadan örtü :)

Günaydıııınlaaaar Ha ri ka bir gününüz olsun kızlaaar geçen gün yazmıstım kızlar sistit cok zor bi seymis yaaave bu kesinlikle hijyenden değil. Her seye o kadar cok dikkat ediyorum ki… Rahim büyüdükçe mesaneye baskı yapıyormus (ben günde 8 saat oturarak calısan biri olarak daha da baskı hissediyordum) Mesane kendini tam boşaltamayınca sistite dönüyormuş 24. haftaya kadar genelde bu sorun gebelerde cok görülüyormus amaaaan dikkattttdoktorum bol su içmemi söyledi (günde 3lt içiyordum zaten) bir de yaban mersini cok etkiliymis. Cidden sürekli wcde geçirdiğim günler olduAntibiyotik bittikten sonra bırak dedi Salı kontrole gidicem insallah geçer kendimi de antibiyotik kullanmak zorunda oldugum icin suclu hissediyorum bebise bisi olur mu diye

Bir de 3 gün rapor aldım 2 gün de izinimle birleştirdim uzun oturmak dinlenmek o kadar iyi geldi ki.. Geceleri tuvalet için uyanmam 1 ya da 2 ye düştü ama gündüzleri hâla cok cıkıyorum. Kaç gündür psikolojim bitti ya geçmezse diyeanalık cidden ne kutsal sey. Umarım bundan sonra güzel seyler bekler bizi

Yaaa ben de aldım şimdi 2 tane zeypbadan müslin teşekkür ederim canım migaloodan beğenmistim favdaydı ama zeypba daha fiyat performans aynı fiyata nerdeyse 2 tane alındı

Canım ben bebisi sağda hissediyordum hep o tarafa asla uyuyamıyordum şimdi karın bölgesinde hissediyorum yer değiştirdi ortada bir yerlerde

Evet canım ilk 3 ay kasık ve üstü sertti , şimdi orası nispeten daha inik göbüş iyice sertleşti ve gerildi. Ben bugün elimle ilk hareketini bile hissettim dışardan. Tam göbek deliği hizamda

Günaydın kızlar dün çok kötü bir durum yaşadım akşam üzeri gibi birden başım dönmeye başladı Vertigo vardı bende önceden aynı onun gibi atak geçirdim ve birden kusmaya başladım hemen acile gittik tansiyonum çok yükselmiş 14/8 olmuşki gebelikte tansiyon 14/9 oldumu gebelik zehirlenmesinden korkulur hemen ilaç ne verdiler pazartesi doktoruna git dedi acildeki doktor. Sabah hemen özel hastaneye gittik cumartesi öğlene kadar açık oluyor çok şükür tansiyon düşmüş bebeğimde iyiydi neden böyle bişey yaşadım anlamdım dün akşama kadar gayet iyiyim herşey birdenbire oldu rabbim yaşatmasın birdaha sabah akşam tansiyonuma bakılacak

Canım ben bebisi sağda hissediyordum hep o tarafa asla uyuyamıyordum şimdi karın bölgesinde hissediyorum yer değiştirdi ortada bir yerlerde
Benim yukarıya çıktı ve bu sabah sola kaymıştı her sabah kalktığımda yaptığım ilk iş onu yoklamak oluyor

Evet canım ilk 3 ay kasık ve üstü sertti , şimdi orası nispeten daha inik göbüş iyice sertleşti ve gerildi. Ben bugün elimle ilk hareketini bile hissettim dışardan. Tam göbek deliği hizamda
Ben daha kelebek atması dışında bir şey hissedemiyoruumm ama böyle büyüdüğünü falan gözle görmek hissetmek çok duygulandırıyor beni

Çok çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendine

Geçmiş olsun canım evde tansiyon aleti yoksa en kısa zamanda bir tane edin temkinli olursun en azından

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Ben daha kelebek atması dışında bir şey hissedemiyoruumm ama böyle büyüdüğünü falan gözle görmek hissetmek çok duygulandırıyor beni
Ya artık ben çok net hissediyorum hareketlerini kelebek hissinden bir süre sonra netleşiyor canım yakında sen de farkedersin ay çok şükür ya hareketini hissetmek çok rahatlatıyor

İyi haftasonları kızlar, bol dönmeli wc kalkmalı gecenin sabahı ilk iş hamile yastığı almak oldu. İnşallah memnun kalırım kahvaltı yaptım ağda bandı ile ağda yaptım çamaşır yerleştirip çamaşır yıkadım ve bulaşık makinesi doldurdum duş aldım. Öğlene kadar baya iş hallettim. Şimdi Biraz dinlenip saçlarımı düzleştiriceğim bakımlı görünsünler biraz bakım bana iyi hissettiriyor

Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz bir daha

Kızlar fetal dna yaptıranlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız sonuç ne zaman çıktı ? Kuzenimde yaptıracak 8. Haftada yapılıyor mu

Göbeğim birden büyüdü sanki iki gün içerisinde, mideme doğru ağrı oluyor sanki cildim esniyormuş gibi hissediyorum. Dediğin gibi sertlik yukarı doğru çıktı. Bir anda olunca şaşırdım biraz. Artık göbek değil bebek gibi duruyor. Normalde de alt göbeğim vardı çünkü ..
Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Kilolu olduğum için mi böyle oldu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…