- 13 Mart 2024
- 405
- 248
- 35
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.141
Bende alıyorum şimdi dediğiniz sayfadan örtü :)Canım müslin örtü zeypba diye bir satıcı var trendyolda 4 katlı müslinleri inanılmaz kaliteli onu tavsiye ederim. Ben 2 tane aldım 1 tane de kayınvalidem almış o da tesadüfen o sayfadan bulup almışben büyük eşyaları hallettim çoğunlukla araba, beşik, anakucağı vs. Kıyafet de biraz aldım son haftalarda bebeğin kilosuna göre biraz daha alırım diyorum. Benim biberon, süt sağma makinesi, ateş ölçer falan kaldı.
Yaaa ben de aldım şimdi 2 tane zeypbadan müslin teşekkür ederim canımCanım müslin örtü zeypba diye bir satıcı var trendyolda 4 katlı müslinleri inanılmaz kaliteli onu tavsiye ederim. Ben 2 tane aldım 1 tane de kayınvalidem almış o da tesadüfen o sayfadan bulup almışben büyük eşyaları hallettim çoğunlukla araba, beşik, anakucağı vs. Kıyafet de biraz aldım son haftalarda bebeğin kilosuna göre biraz daha alırım diyorum. Benim biberon, süt sağma makinesi, ateş ölçer falan kaldı.
Canım ben bebisi sağda hissediyordum hep o tarafa asla uyuyamıyordum şimdi karın bölgesinde hissediyorum yer değiştirdi ortada bir yerlerdeKızlaaar siz de rahminiz yukarıya çıkınca fark ettiniz mi fiziksel olarak yoksa sadece ben mi fark ediyorumm karnımın alt kısmı daha sertti daha önce ama dün oradaki ağırlık sertlik daha yukarıya çıktı sankiii şişkinlik yok artık orada .d
Bende alıyorum şimdi dediğiniz sayfadan örtü :)
İyi günlerde kullansın miniklerYaaa ben de aldım şimdi 2 tane zeypbadan müslin teşekkür ederim canımmigaloodan beğenmistim favdaydı ama zeypba daha fiyat performans aynı fiyata nerdeyse 2 tane alındı
Evet canım ilk 3 ay kasık ve üstü sertti , şimdi orası nispeten daha inik göbüş iyice sertleşti ve gerildi. Ben bugün elimle ilk hareketini bile hissettim dışardan. Tam göbek deliği hizamdaKızlaaar siz de rahminiz yukarıya çıkınca fark ettiniz mi fiziksel olarak yoksa sadece ben mi fark ediyorumm karnımın alt kısmı daha sertti daha önce ama dün oradaki ağırlık sertlik daha yukarıya çıktı sankiii şişkinlik yok artık orada .d
Benim yukarıya çıktı ve bu sabah sola kaymıştıCanım ben bebisi sağda hissediyordum hep o tarafa asla uyuyamıyordum şimdi karın bölgesinde hissediyorum yer değiştirdi ortada bir yerlerde
Ben daha kelebek atması dışında bir şey hissedemiyoruumm ama böyle büyüdüğünü falan gözle görmek hissetmek çok duygulandırıyor beniEvet canım ilk 3 ay kasık ve üstü sertti , şimdi orası nispeten daha inik göbüş iyice sertleşti ve gerildi. Ben bugün elimle ilk hareketini bile hissettim dışardan. Tam göbek deliği hizamda
Çok çok geçmiş olsun kuzum dikkat et kendineGünaydın kızlar dün çok kötü bir durum yaşadım akşam üzeri gibi birden başım dönmeye başladı Vertigo vardı bende önceden aynı onun gibi atak geçirdim ve birden kusmaya başladım hemen acile gittik tansiyonum çok yükselmiş 14/8 olmuşki gebelikte tansiyon 14/9 oldumu gebelik zehirlenmesinden korkulur hemen ilaç ne verdiler pazartesi doktoruna git dedi acildeki doktor. Sabah hemen özel hastaneye gittik cumartesi öğlene kadar açık oluyor çok şükür tansiyon düşmüş bebeğimde iyiydi neden böyle bişey yaşadım anlamdım dün akşama kadar gayet iyiyim herşey birdenbire oldu rabbim yaşatmasın birdaha sabah akşam tansiyonuma bakılacak
Geçmiş olsun canım evde tansiyon aleti yoksa en kısa zamanda bir tane edin temkinli olursun en azındanGünaydın kızlar dün çok kötü bir durum yaşadım akşam üzeri gibi birden başım dönmeye başladı Vertigo vardı bende önceden aynı onun gibi atak geçirdim ve birden kusmaya başladım hemen acile gittik tansiyonum çok yükselmiş 14/8 olmuşki gebelikte tansiyon 14/9 oldumu gebelik zehirlenmesinden korkulur hemen ilaç ne verdiler pazartesi doktoruna git dedi acildeki doktor. Sabah hemen özel hastaneye gittik cumartesi öğlene kadar açık oluyor çok şükür tansiyon düşmüş bebeğimde iyiydi neden böyle bişey yaşadım anlamdım dün akşama kadar gayet iyiyim herşey birdenbire oldu rabbim yaşatmasın birdaha sabah akşam tansiyonuma bakılacak
Geçmiş olsun canım dikkat et kendineGünaydın kızlar dün çok kötü bir durum yaşadım akşam üzeri gibi birden başım dönmeye başladı Vertigo vardı bende önceden aynı onun gibi atak geçirdim ve birden kusmaya başladım hemen acile gittik tansiyonum çok yükselmiş 14/8 olmuşki gebelikte tansiyon 14/9 oldumu gebelik zehirlenmesinden korkulur hemen ilaç ne verdiler pazartesi doktoruna git dedi acildeki doktor. Sabah hemen özel hastaneye gittik cumartesi öğlene kadar açık oluyor çok şükür tansiyon düşmüş bebeğimde iyiydi neden böyle bişey yaşadım anlamdım dün akşama kadar gayet iyiyim herşey birdenbire oldu rabbim yaşatmasın birdaha sabah akşam tansiyonuma bakılacak
Ya artık ben çok net hissediyorum hareketleriniBen daha kelebek atması dışında bir şey hissedemiyoruumm ama böyle büyüdüğünü falan gözle görmek hissetmek çok duygulandırıyor beni
Geçmiş olsun umarım tekrarlamaz bir dahaGünaydın kızlar dün çok kötü bir durum yaşadım akşam üzeri gibi birden başım dönmeye başladı Vertigo vardı bende önceden aynı onun gibi atak geçirdim ve birden kusmaya başladım hemen acile gittik tansiyonum çok yükselmiş 14/8 olmuşki gebelikte tansiyon 14/9 oldumu gebelik zehirlenmesinden korkulur hemen ilaç ne verdiler pazartesi doktoruna git dedi acildeki doktor. Sabah hemen özel hastaneye gittik cumartesi öğlene kadar açık oluyor çok şükür tansiyon düşmüş bebeğimde iyiydi neden böyle bişey yaşadım anlamdım dün akşama kadar gayet iyiyim herşey birdenbire oldu rabbim yaşatmasın birdaha sabah akşam tansiyonuma bakılacak
Gözünüz aydın çok sevindim, amin cok teşekkür ederizKızlar detaylı ultrason dan çıktık çok iyi geçti şükür hiç bir sorun çıkmadı rahatladım darısı hepinizin başına inşallah
Göbeğim birden büyüdü sanki iki gün içerisinde, mideme doğru ağrı oluyor sanki cildim esniyormuş gibi hissediyorum. Dediğin gibi sertlik yukarı doğru çıktı. Bir anda olunca şaşırdım biraz. Artık göbek değil bebek gibi duruyor. Normalde de alt göbeğim vardı çünküKızlaaar siz de rahminiz yukarıya çıkınca fark ettiniz mi fiziksel olarak yoksa sadece ben mi fark ediyorumm karnımın alt kısmı daha sertti daha önce ama dün oradaki ağırlık sertlik daha yukarıya çıktı sankiii şişkinlik yok artık orada .d