- 23 Eylül 2024
- 153
- 94
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.101
bence görsel de büyük duruyor ya normal de o kadar büyük değil biz sıkışmıyoruzzÇok büyük değil mi kuzuş bu yaa, yazık kocam zaten köşede kenarda yatıyo bunu da alırsam ahahah düşer yataktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence görsel de büyük duruyor ya normal de o kadar büyük değil biz sıkışmıyoruzzÇok büyük değil mi kuzuş bu yaa, yazık kocam zaten köşede kenarda yatıyo bunu da alırsam ahahah düşer yataktan
Ahahah evvet çok merakta bırakmadı biziOhh sonunda göründü mü pipi
Fetal dna doğru çıktı cihazla alakalıdır belki perinatoloji dr u gördü cinsiyetiay cok sevindim :) yani fetal dna mi dogru cikti simdi yoksa doktor mu? hangisinden hangi sonuc cikmisti hatirlayamadim :)
Aynısı canım valla ben sağa sola dönerken bile gece sabki kasıklarıma bıçak saplanıyor. Bugün kontrolüm vardı magnezyum verdi ama haftada 2 kez kullanacaksin dedi sen kullaniyo musun ?Aynen canım kasık ağrısı bende de olmaya başladı, yatarken kalkarken daha çok hissediyorum, birde bazen uyuduğum da ne tarafımda uyuduysan o kasığım ağrıyor şekilde kalkıyorum
Bende 2 gündür kullanıyorum canım ama hergün 1 tane atıyorum doktorum şukadar at demediAynısı canım valla ben sağa sola dönerken bile gece sabki kasıklarıma bıçak saplanıyor. Bugün kontrolüm vardı magnezyum verdi ama haftada 2 kez kullanacaksin dedi sen kullaniyo musun ?
Benim kontrole daha çok var canım detaylı için randevu bulmaya çalışıyorumBatma zonklama bende de var özellikle vajina bölgesinde hatta en dış kısmında bile oluyor bazen. Geceleri sağa sola dönerken de kasık ağrısı oluyor normal heralde bunlar.
Bugün kontrolüm var bayan asistan falan bulabilirsem sorucam da inşallah denk gelir. Sen de öğrenirsen yazar mısın bana
Ay şaka gibi seni boşu boşuna dünya kadar strese soktu birde pis adamKizlar benimki de normal boyuttaymis 4 hafta meselesi yalan yani. Ay bi de profesor bunu soyleyen! Nasil bu kadar yanilabiliyolar anlamiyorum ya
Kemikli et haşlayıp beyran yapmayı planlıyorum bakalım olursaKızlarrr akşam menünüzde ne var ? ben düşünmekten çatlıcam hiç bir şey bulamadım
Yoğurtlu buğday çorbası, lahana sarması, karışık kızartmaKızlarrr akşam menünüzde ne var ? ben düşünmekten çatlıcam hiç bir şey bulamadım
Evettt kesinlikle ya! Hayir bir de florenceta profesor. Insan inanamiyor cidden kime guvencezAy şaka gibi seni boşu boşuna dünya kadar strese soktu birde pis adam
Ben yemek yapmıyorum buaralar kızlar doktor plesenta rahimi kapatmış riskli dediği için eşimde hiçbirşey yaptırmıyor sürekli yatıyorum biran önce sağlıklı şekilde yukarı çıksın da endişemiz bitsin iyi olalımKızlarrr akşam menünüzde ne var ? ben düşünmekten çatlıcam hiç bir şey bulamadım
Ya onlarda insan ama bu adam profesör olmuş bence işini özensiz yaptığını gösterir bu durum çünkü az bir fark değil ani 4 hafta şaka gibi ben olsam bir daha asla gitmezdim canımEvettt kesinlikle ya! Hayir bir de florenceta profesor. Insan inanamiyor cidden kime guvencez
Sen bol bol dinlen canım toparlan sonra bebişine sevdiği yemekleri yaparsın şimdinin hiç acelesi yok bence , inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsınBen yemek yapmıyorum buaralar kızlar doktor plesenta rahimi kapatmış riskli dediği için eşimde hiçbirşey yaptırmıyor sürekli yatıyorum biran önce sağlıklı şekilde yukarı çıksın da endişemiz bitsin iyi olalım
Amin canım benim güzel haber bekleyen herkesin güzel haber alması dileğiyleSen bol bol dinlen canım toparlan sonra bebişine sevdiği yemekleri yaparsın şimdinin hiç acelesi yok bence , inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın
Bende de hiçbir şey yok. Son yarım saattir düşünüyorumKızlarrr akşam menünüzde ne var ? ben düşünmekten çatlıcam hiç bir şey bulamadım
Kızlar Bi yoğurtlu makarna yapın yanına turp turşu bide soğan kesin oh misBende de hiçbir şey yok. Son yarım saattir düşünüyorum
Bu sağlıklı beslenme işi beni baya yoruyor ya normalde böyle yemek bulamadığım günlerde hemen dışardan söylüyorduk bir şey buluyorduk illa kiBende de hiçbir şey yok. Son yarım saattir düşünüyorum
Ya ne güzel, birbirinin halinden anlayan insanlarla olmak da keyiflidir. Güzel dostluklar da kurarsın belki. Dogum icin de kolaylik olur diyorlar iyi gelecektir eminimHammock yoga yaptık çok keyifliydi imkanı olan varsa tavsiye ederim diğer hamişlerle birarada olmak nefese bedene odaklanmak iyi geldi, ben gerçekten baya yürüyorum esneğimdir diye düşündüm ama yokmuş gidicem haftasonları bir saat