Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Aynen canım kasık ağrısı bende de olmaya başladı, yatarken kalkarken daha çok hissediyorum, birde bazen uyuduğum da ne tarafımda uyuduysan o kasığım ağrıyor şekilde kalkıyorum
Aynısı canım valla ben sağa sola dönerken bile gece sabki kasıklarıma bıçak saplanıyor. Bugün kontrolüm vardı magnezyum verdi ama haftada 2 kez kullanacaksin dedi sen kullaniyo musun ?

Aynısı canım valla ben sağa sola dönerken bile gece sabki kasıklarıma bıçak saplanıyor. Bugün kontrolüm vardı magnezyum verdi ama haftada 2 kez kullanacaksin dedi sen kullaniyo musun ?
Bende 2 gündür kullanıyorum canım ama hergün 1 tane atıyorum doktorum şukadar at demedi

Batma zonklama bende de var özellikle vajina bölgesinde hatta en dış kısmında bile oluyor bazen. Geceleri sağa sola dönerken de kasık ağrısı oluyor normal heralde bunlar.

Bugün kontrolüm var bayan asistan falan bulabilirsem sorucam da inşallah denk gelir. Sen de öğrenirsen yazar mısın bana ☺️
Benim kontrole daha çok var canım detaylı için randevu bulmaya çalışıyorum

Kızlarrr akşam menünüzde ne var ? ben düşünmekten çatlıcam hiç bir şey bulamadım :KK43:

Kızlarrr akşam menünüzde ne var ? ben düşünmekten çatlıcam hiç bir şey bulamadım :KK43:
Ben yemek yapmıyorum buaralar kızlar doktor plesenta rahimi kapatmış riskli dediği için eşimde hiçbirşey yaptırmıyor sürekli yatıyorum 😕 biran önce sağlıklı şekilde yukarı çıksın da endişemiz bitsin iyi olalım🙏

Evettt kesinlikle ya! Hayir bir de florenceta profesor. Insan inanamiyor cidden kime guvencez
Ya onlarda insan ama bu adam profesör olmuş bence işini özensiz yaptığını gösterir bu durum çünkü az bir fark değil ani 4 hafta şaka gibi ben olsam bir daha asla gitmezdim canım

Ben yemek yapmıyorum buaralar kızlar doktor plesenta rahimi kapatmış riskli dediği için eşimde hiçbirşey yaptırmıyor sürekli yatıyorum 😕 biran önce sağlıklı şekilde yukarı çıksın da endişemiz bitsin iyi olalım🙏
Sen bol bol dinlen canım toparlan sonra bebişine sevdiği yemekleri yaparsın şimdinin hiç acelesi yok bence , inşallah en yakın zamanda güzel haberler alırsın 🙏

Hammock yoga yaptık çok keyifliydi imkanı olan varsa tavsiye ederim diğer hamişlerle birarada olmak nefese bedene odaklanmak iyi geldi, ben gerçekten baya yürüyorum esneğimdir diye düşündüm ama yokmuş gidicem haftasonları bir saat
Ya ne güzel, birbirinin halinden anlayan insanlarla olmak da keyiflidir. Güzel dostluklar da kurarsın belki. Dogum icin de kolaylik olur diyorlar iyi gelecektir eminim 🥰

X