Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Ben demir, d vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Regenesis i içerken zorlanıyorum kokusu biraz kötü.
Başka bir alternatif sunabilir belki bir sor, ben de suda eriyen tabletleri içemiyorum o yüzden magnezyumu hap olarak alıyorum. Belki başka bir ilaç verebilir uygun olarak varsa.

Canım üzme kendini, sen olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorsun. Bu süreçte elimizde olmadan da yaşayabileceğimiz seyler illaki olacak. Bol suyunu içmeye devam et, izninde de dinlen güzelce. Toparlandiktan sonra ilaca da gerek kalmayacak ve her şey daha iyi olacak inşallah
Sen üzülme ki bebis de üzülmesin

Ayyy yavruumm benim de bir günde çıktııı çok şaşırmıştım resmen karnımda bir günde hamile karnı gibi durmaya başladııı omdan öncesinde çok yeriz alt karın şişer ya o şekilde duruyoduuuu ben zayıfım benim de birden oldu :))

Kızlar fetal dna yaptıranlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız sonuç ne zaman çıktı ? Kuzenimde yaptıracak 8. Haftada yapılıyor mu
Selam , ben 9+6 da yaptırdım. 10. Haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum. 8 hafta biraz erken olabilir bebek dnasının kana karışması gerekiyormuş. Ama yaptıracağı firmaya sorsun canım

Cok gecmis olsun canim nedenini soylemediler mi?

Bana benzeyen birini gorunce cok mutlu oluyorum sacimi duzleyince benden iyisi yok

ay benim de altta normal kendi göbeğim vardı yemek yiyince şişiyordu tabi. Simdi yesem de yemesem de orada bebisler artik büyüyor....
İlerleyen aylarda ne kadar olur artık merak konusu oldu bende

Canım çok geçmiş olsun. Peki vertigodan kaynaklı mı değil mi emin olabilecekler mi? Sen de eve döndüğünde gun icerisinde takip et tansiyonunu sürekli olarak. Benim rahim damarlarimin ikisinde de kan akışının yavas oldugunu söylemişti doktor ikili testte, detaylida tekrar bakılacak. Bu durum da geçmezse gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor. Sana baktıklarında böyle bir şey fark etmişler miydi?
20. Haftadan sonra belirtilerini göstermeye başlarmış, kendini sürekli takip et ihmal etme ama stres de yapma sakın. Annem en küçük kardeşime hamileyken yaşamıştık bu problemi, kardeşim sağlıkla 3,5 kg olarak doğdu. Annem de doğumdan sonra toparladı çok sukur. Tuzlu tüketme ve bol bol su iç.

Güzel bir hafta sonu olacak bolll enerjili
Kendin için bir seyler yapmak en güzeli.

Ben iki kilo aldim
Bakalım ben ne olcam
ay benim de altta normal kendi göbeğim vardı yemek yiyince şişiyordu tabi. Simdi yesem de yemesem de orada bebisler artik büyüyor....
İlerleyen aylarda ne kadar olur artık merak konusu oldu bende
Ayyy evet ya çok merak ediyorum ben de nasıl olucak diye bakalımm

visneliturta34 kuzum sen nasılsın yazmıyorsun sanki göremiyorum seni bayadır

Kızlar puset örtüsü alacam da daha sonradan kullanır mıyız bu örtüyü? Bide benim puset minderliydi minderini almaya gerek yok dimi? 300 liradan başlıyor 1000 lere kadar gidiyor fiyatlar ona göre alayım diyorum..
babynest mı reflu yatagi mi alacaz.. tecrubesizlik ne zor ya

Bana benzeyen birini gorunce cok mutlu oluyorum sacimi duzleyince benden iyisi yok
Valla miss gibi oldu dümdüz olduğu için ucundaki kırıklarıda kendim kestim. Kuaföre gitmiş gibiyim. Bir tek çok sevdiğim ojem eksik o da bebişime aseton zararlı diye sürmüyorum.Akşam misafirliğe gideceğiz hazırım şimdiden

Selam canım bizim aldığımız puset içten kendinden minderli minder almayacağım. Muslin aldım 2 kat yapar onu sererim yaz bebesi olcak. Sadece şey aldım üstünü kapatmak için beyaz ince ketenden üst örtüsü aldım ben. Çok da kalın almadım yaza geleceği için.

Benim pusetin içi baya minderli o nedenle minder almadım ama müslin puset örtüsü aldım Ankara bahar akşamları serin oluyor benim doğumum da nisan sonu olacak gibi o nedenle kullanırım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…