- 17 Eylül 2024
- 59
- 25
- 26
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.161
10. Haftadan itibaren yapılıyor. Ben 12+ 4 de yaptırdımKızlar fetal dna yaptıranlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız sonuç ne zaman çıktı ? Kuzenimde yaptıracak 8. Haftada yapılıyor mu
Ben demir, d vitamini ve regenesis max kullanıyorum. Regenesis i içerken zorlanıyorum kokusu biraz kötü.Merhabalar herkese , herkes multivitamin ya da bir vitamin ilacı kullanıyor mu ya? ben kan ilacı kullanıyorum sadece başta vermişti doktorum bana da ama hap yutmakta çok zorlandığım için ve sürekli mide bulantısı yaptığı için içemedim. bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum ama vicdan azabı çekiyorum bi şey olur mu diye ?
Tamam teşekkür ediyorum10. Haftadan itibaren yapılıyor. Ben 12+ 4 de yaptırdım
Canım üzme kendini, sen olabildiğince dikkat etmeye çalışıyorsun. Bu süreçte elimizde olmadan da yaşayabileceğimiz seyler illaki olacak. Bol suyunu içmeye devam et, izninde de dinlen güzelce. Toparlandiktan sonra ilaca da gerek kalmayacak ve her şey daha iyi olacak inşallahBir de 3 gün rapor aldım 2 gün de izinimle birleştirdim uzun oturmak dinlenmek o kadar iyi geldi ki.. Geceleri tuvalet için uyanmam 1 ya da 2 ye düştü ama gündüzleri hâla cok cıkıyorum. Kaç gündür psikolojim bitti ya geçmezse diyeanalık cidden ne kutsal sey. Umarım bundan sonra güzel seyler bekler bizi
Ayyy yavruumm benim de bir günde çıktııı çok şaşırmıştımGöbeğim birden büyüdü sanki iki gün içerisinde, mideme doğru ağrı oluyor sanki cildim esniyormuş gibi hissediyorum. Dediğin gibi sertlik yukarı doğru çıktı. Bir anda olunca şaşırdım biraz. Artık göbek değil bebek gibi duruyor. Normalde de alt göbeğim vardı çünkü..
Bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Kilolu olduğum için mi böyle oldu acaba
Selam , ben 9+6 da yaptırdım. 10. Haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum. 8 hafta biraz erken olabilir bebek dnasının kana karışması gerekiyormuş. Ama yaptıracağı firmaya sorsun canımKızlar fetal dna yaptıranlar kaçıncı haftanızda yaptırdınız sonuç ne zaman çıktı ? Kuzenimde yaptıracak 8. Haftada yapılıyor mu
Cok gecmis olsun canim nedenini soylemediler mi?Günaydın kızlar dün çok kötü bir durum yaşadım akşam üzeri gibi birden başım dönmeye başladı Vertigo vardı bende önceden aynı onun gibi atak geçirdim ve birden kusmaya başladım hemen acile gittik tansiyonum çok yükselmiş 14/8 olmuşki gebelikte tansiyon 14/9 oldumu gebelik zehirlenmesinden korkulur hemen ilaç ne verdiler pazartesi doktoruna git dedi acildeki doktor. Sabah hemen özel hastaneye gittik cumartesi öğlene kadar açık oluyor çok şükür tansiyon düşmüş bebeğimde iyiydi neden böyle bişey yaşadım anlamdım dün akşama kadar gayet iyiyim herşey birdenbire oldu rabbim yaşatmasın birdaha sabah akşam tansiyonuma bakılacak
Ben iki kilo aldimKızlar bide ben henüz hiç kilo almadımm var mı böyle kilo almadan yoluna devam edenn
İyi haftasonları kızlar, bol dönmeli wc kalkmalı gecenin sabahı ilk iş hamile yastığı almak oldu. İnşallah memnun kalırımkahvaltı yaptım ağda bandı ile ağda yaptım çamaşır yerleştirip çamaşır yıkadım ve bulaşık makinesi doldurdum duş aldım. Öğlene kadar baya iş hallettim. Şimdi Biraz dinlenip saçlarımı düzleştiriceğim bakımlı görünsünler biraz bakım bana iyi hissettiriyo
Bana benzeyen birini gorunce cok mutlu oluyorum sacimi duzleyince benden iyisi yokİyi haftasonları kızlar, bol dönmeli wc kalkmalı gecenin sabahı ilk iş hamile yastığı almak oldu. İnşallah memnun kalırımkahvaltı yaptım ağda bandı ile ağda yaptım çamaşır yerleştirip çamaşır yıkadım ve bulaşık makinesi doldurdum duş aldım. Öğlene kadar baya iş hallettim. Şimdi Biraz dinlenip saçlarımı düzleştiriceğim bakımlı görünsünler biraz bakım bana iyi hissettiriyor
Ayyy yavruumm benim de bir günde çıktııı çok şaşırmıştımresmen karnımda bir günde hamile karnı gibi durmaya başladııı omdan öncesinde çok yeriz alt karın şişer ya o şekilde duruyoduuuu ben zayıfım benim de birden oldu :))
Canım çok geçmiş olsun. Peki vertigodan kaynaklı mı değil mi emin olabilecekler mi? Sen de eve döndüğünde gun icerisinde takip et tansiyonunu sürekli olarak. Benim rahim damarlarimin ikisinde de kan akışının yavas oldugunu söylemişti doktor ikili testte, detaylida tekrar bakılacak. Bu durum da geçmezse gebelik zehirlenmesine yol açabiliyor. Sana baktıklarında böyle bir şey fark etmişler miydi?Günaydın kızlar dün çok kötü bir durum yaşadım akşam üzeri gibi birden başım dönmeye başladı Vertigo vardı bende önceden aynı onun gibi atak geçirdim ve birden kusmaya başladım hemen acile gittik tansiyonum çok yükselmiş 14/8 olmuşki gebelikte tansiyon 14/9 oldumu gebelik zehirlenmesinden korkulur hemen ilaç ne verdiler pazartesi doktoruna git dedi acildeki doktor. Sabah hemen özel hastaneye gittik cumartesi öğlene kadar açık oluyor çok şükür tansiyon düşmüş bebeğimde iyiydi neden böyle bişey yaşadım anlamdım dün akşama kadar gayet iyiyim herşey birdenbire oldu rabbim yaşatmasın birdaha sabah akşam tansiyonuma bakılacak
Güzel bir hafta sonu olacak bolll enerjiliİyi haftasonları kızlar, bol dönmeli wc kalkmalı gecenin sabahı ilk iş hamile yastığı almak oldu. İnşallah memnun kalırımkahvaltı yaptım ağda bandı ile ağda yaptım çamaşır yerleştirip çamaşır yıkadım ve bulaşık makinesi doldurdum duş aldım. Öğlene kadar baya iş hallettim. Şimdi Biraz dinlenip saçlarımı düzleştiriceğim bakımlı görünsünler biraz bakım bana iyi hissettiriyor
Bakalım ben ne olcamBen iki kilo aldim
Ayyy evet ya çok merak ediyorum ben de nasıl olucak diye bakalımmay benim de altta normal kendi göbeğim vardı yemek yiyince şişiyordu tabi. Simdi yesem de yemesem de orada bebisler artik büyüyor....
İlerleyen aylarda ne kadar olur artık merak konusu oldu bende
Teşekkürler sanırım en garanti 10da yaptırmakSelam , ben 9+6 da yaptırdım. 10. Haftadan itibaren yapılıyor diye biliyorum. 8 hafta biraz erken olabilir bebek dnasının kana karışması gerekiyormuş. Ama yaptıracağı firmaya sorsun canım
Valla miss gibi oldu dümdüz olduğu için ucundaki kırıklarıda kendim kestim. Kuaföre gitmiş gibiyim. Bir tek çok sevdiğim ojem eksik o da bebişime aseton zararlı diye sürmüyorum.Akşam misafirliğe gideceğiz hazırım şimdidenBana benzeyen birini gorunce cok mutlu oluyorum sacimi duzleyince benden iyisi yok
Selam canım bizim aldığımız puset içten kendinden minderli minder almayacağım. Muslin aldım 2 kat yapar onu sererim yaz bebesi olcak. Sadece şey aldım üstünü kapatmak için beyaz ince ketenden üst örtüsü aldım ben. Çok da kalın almadım yaza geleceği için.Kızlar puset örtüsü alacam da daha sonradan kullanır mıyız bu örtüyü? Bide benim puset minderliydi minderini almaya gerek yok dimi? 300 liradan başlıyor 1000 lere kadar gidiyor fiyatlar ona göre alayım diyorum..
babynest mı reflu yatagi mi alacaz.. tecrubesizlik ne zor ya
Evet canım öyle söylüyorlar zaten. Sonuçta 2 haftaya çıkıyor genelde zaten.Teşekkürler sanırım en garanti 10da yaptırmak
Benim pusetin içi baya minderli o nedenle minder almadım ama müslin puset örtüsü aldım Ankara bahar akşamları serin oluyor benim doğumum da nisan sonu olacak gibi o nedenle kullanırım sanırım.Kızlar puset örtüsü alacam da daha sonradan kullanır mıyız bu örtüyü? Bide benim puset minderliydi minderini almaya gerek yok dimi? 300 liradan başlıyor 1000 lere kadar gidiyor fiyatlar ona göre alayım diyorum..
babynest mı reflu yatagi mi alacaz.. tecrubesizlik ne zor ya