Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Anladım canım çok sevindim teşekkür ederim ben bebeği çok aşağıda gibi hissediyorum plasentanın durumundan mı bilmiyorum tabi. Senin kaçıncı gebeliğin?

Anladım canım çok sevindim teşekkür ederim ben bebeği çok aşağıda gibi hissediyorum plasentanın durumundan mı bilmiyorum tabi. Senin kaçıncı gebeliğin?
Benim ilk gebeliğim canım henüz aşağıdalar diye biliyorum sen baskı olarak mı hissediyorsun yoksa elinle göbeğine dokunduğunda mı öyle hissediyorsun?

Benim ilk gebeliğim canım henüz aşağıdalar diye biliyorum sen baskı olarak mı hissediyorsun yoksa elinle göbeğine dokunduğunda mı öyle hissediyorsun?
Baskı gibi, daha çok eğilirken uzanırken hareket halindeyken hissediyorum aşağıya doğru baskı oluyor. Kızımda nasıldı hatırlamıyorum belki onunla ilgili değildir. 1 kızım var öncesinde 2 düşüğüm var kürtaj ve histereskobi öyküm var plasenta previada okuduğum çoğu risk faktörü var bende. inşallah çıkar bakalım

Bir dahaki kontrolün ne zaman canım doktoruna danış istersen. Ben de ayakta çok kaldığımda resmen kesenin ağrıdığını hisserdim sanki, karnım acırdı. Çıkar canım inşallah içini ferah tut moralini yüksek yut

27 Aralıkta detaylıya gidicem sonra bir de benim yanıma gel görüşelim dedi. Olmadı bir yazayım ben doktora sap ol

Vallahi kardeş gibi olduk inşallah unutmayız bu işleri doğumdan sonra da böyle devam etmez
İnstagramda bir kadın doğumcunun bunun üzerine videosu vardı. Her şey yolundaysa bir tehlike yoksa asla bebeğe zarar gelmez diye. Onu görürsem atayım size eşiniz ikna olur belki

SixFeetUnder gözün aydın darısı başımıza inşallah psikolojik midir nedir bana aşağıda dediğinden beri altta baskı ağrı hissediyorum öncesinde hiç öyle şikayetim yoktu ya da büyüdüğü için bilemiyorum nerdeyse 3 hafta var kontrole dayanamayıp gidicem galiba çok sabredemiyorum bebeği de daha hissetmeyince çok tedirginim bakalım dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah güzel haberlerle gelirim

Çok teşekkür ederim canım darısı başına. Psikolojik olarabilir ama kendini yoruyorsan o yüzden de ağrın olabilir ben bana teşhis konduğu ilk haftalar yemek yaparken bile ağrım oluyordu ama baskı hissetmiyordum. İçini ferah tut muhtemelen çıkar

Çalışıyorum mecburen ayaktayım kilo da var o da yoruyor beni ara tatil gelsin o zaman dinlenicem inşallah o zaman daha iyi olur şimdi haftasonu illa bir yere gidiliyor falan haftaici iş derken dinlenmeye fırsat olmuyor ama bugünler de geçecek insallah güzel olacak her şey güzel mesajlar gönderelim evrene

T Tugce0700 hiç kanama olmusmuydu agrı batma baskı hisleri var mıydı sende de ben de kontrolu beklemeden gitsem mi 15 olduk daha 2 hafta bile olmadı gideli o kadar sürede çıkmaz zaten de iyiye gidiyor dese o bile moralimi yükseltecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…