- 29 Ekim 2021
- 1.461
- 1.449
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.921
Anladım canım çok sevindim teşekkür ederimÇok teşekkür ederim canım şöyle bir farklılık hissediyordum kasık ağrım baya azalmıştı artık son birkaç haftadır. Bir de mesela kanamam olmadan önce eğildiğim zaman vs karnım çok acıyordu. Dikkat ettiğim şeyler ise kendimi yormamak, merdiven çıkmamak bir de eğilirken, eğilmek zorundaysam çömelerek eğiliyordum karnımı sıkıştırmıyordum. Darısı başına canım
Benim ilk gebeliğim canım henüz aşağıdalar diye biliyorum sen baskı olarak mı hissediyorsun yoksa elinle göbeğine dokunduğunda mı öyle hissediyorsun?Anladım canım çok sevindim teşekkür ederimben bebeği çok aşağıda gibi hissediyorum plasentanın durumundan mı bilmiyorum tabi. Senin kaçıncı gebeliğin?
Baskı gibi, daha çok eğilirken uzanırken hareket halindeyken hissediyorum aşağıya doğru baskı oluyor. Kızımda nasıldı hatırlamıyorum belki onunla ilgili değildir. 1 kızım var öncesinde 2 düşüğüm var kürtaj ve histereskobi öyküm var plasenta previada okuduğum çoğu risk faktörü var bende. inşallah çıkar bakalımBenim ilk gebeliğim canım henüz aşağıdalar diye biliyorum sen baskı olarak mı hissediyorsun yoksa elinle göbeğine dokunduğunda mı öyle hissediyorsun?
Canım senin bebeğinin cinsiyeti neydi bir de kaçıncı haftadasınİlk gebeliğim canım ama böyle bişey başıma geldi, benim ki bebek değil de plesenta aşağıda, yukarı çıkar hepimizin ki hayırlısıyla
Bir dahaki kontrolün ne zaman canım doktoruna danış istersen. Ben de ayakta çok kaldığımda resmen kesenin ağrıdığını hisserdim sanki, karnım acırdı. Çıkar canım inşallah içini ferah tut moralini yüksek yutBaskı gibi, daha çok eğilirken uzanırken hareket halindeyken hissediyorum aşağıya doğru baskı oluyor. Kızımda nasıldı hatırlamıyorum belki onunla ilgili değildir. 1 kızım var öncesinde 2 düşüğüm var kürtaj ve histereskobi öyküm var plasenta previada okuduğum çoğu risk faktörü var bende. inşallah çıkar bakalım
27 Aralıkta detaylıya gidicem sonra bir de benim yanıma gel görüşelim dedi. Olmadı bir yazayım ben doktora sap olBir dahaki kontrolün ne zaman canım doktoruna danış istersen. Ben de ayakta çok kaldığımda resmen kesenin ağrıdığını hisserdim sanki, karnım acırdı. Çıkar canım inşallah içini ferah tut moralini yüksek yut
Iyi haberlerini bekliyorum27 Aralıkta detaylıya gidicem sonra bir de benim yanıma gel görüşelim dedi. Olmadı bir yazayım ben doktora sap ol
Cinsiyet erkek canım 17+5 deyimCanım senin bebeğinin cinsiyeti neydi bir de kaçıncı haftadasın
Bizimki yapsak yok demeyecek yasak olduğu haldeO kadar haklısın ki… benim eşim de korkuyor ve istemiyor adamı ikna edemiyorum bir türlü
Erkek cinsiyetli bebeklerde daha sık görüldüğüyle ilgili bilgi okumuştum da merakımdan sordum. Umarım güzel haberler veririzCinsiyet erkek canım 17+5 deyim
Vallahi kardeş gibi olduk inşallah unutmayız bu işleri doğumdan sonra da böyle devam etmezBu erkeklere akıl ermiyor zaten serbest olur yapmazlar yasak olur yapacakları tutar
Bende 21.haftama alıcam herhalde yoksa daha mı geç alsam bebiş büyüse bilemedimw
ben cuma günü ne aldım 20+6 oluyorum
İnstagramda bir kadın doğumcunun bunun üzerine videosu vardı. Her şey yolundaysa bir tehlike yoksa asla bebeğe zarar gelmez diye. Onu görürsem atayım sizeVallahi kardeş gibi olduk inşallah unutmayız bu işleri doğumdan sonra da böyle devam etmez
Yok canım Safranbolu.. burda özel tek bir hastane var zatenİstanbul dami acaba? Ben 6000 tlden uygun bir fiyat bulamadım ve buna rağmen yakın tarihlerde randevu kalmamış 23+4 e alabildim
Canım daha geç olmaması gerekiyor sanırım 20 22 arası diye biliyorum benBende 21.haftama alıcam herhalde yoksa daha mı geç alsam bebiş büyüse bilemedim
Ha bilmiyordum canım, seninkide mi rahmin tamamını kapatmış?Erkek cinsiyetli bebeklerde daha sık görüldüğüyle ilgili bilgi okumuştum da merakımdan sordum. Umarım güzel haberler veririz
Çok teşekkür ederim canım darısı başına. Psikolojik olarabilir ama kendini yoruyorsan o yüzden de ağrın olabilir ben bana teşhis konduğu ilk haftalar yemek yaparken bile ağrım oluyordu ama baskı hissetmiyordum. İçini ferah tut muhtemelen çıkarSixFeetUnder gözün aydın darısı başımıza inşallah psikolojik midir nedir bana aşağıda dediğinden beri altta baskı ağrı hissediyorum öncesinde hiç öyle şikayetim yoktu ya da büyüdüğü için bilemiyorum nerdeyse 3 hafta var kontrole dayanamayıp gidicem galiba çok sabredemiyorum bebeği de daha hissetmeyince çok tedirginim bakalım dayanabildiğim kadar dayanıcam inşallah güzel haberlerle gelirim
Çalışıyorum mecburen ayaktayım kilo da var o da yoruyor beni ara tatil gelsin o zaman dinlenicem inşallah o zaman daha iyi olur şimdi haftasonu illa bir yere gidiliyor falan haftaici iş derken dinlenmeye fırsat olmuyor ama bugünler de geçecek insallah güzel olacak her şey güzel mesajlar gönderelim evreneÇok teşekkür ederim canım darısı başına. Psikolojik olarabilir ama kendini yoruyorsan o yüzden de ağrın olabilir ben bana teşhis konduğu ilk haftalar yemek yaparken bile ağrım oluyordu ama baskı hissetmiyordum. İçini ferah tut muhtemelen çıkar