Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Çalışıyorum mecburen ayaktayım kilo da var o da yoruyor beni ara tatil gelsin o zaman dinlenicem inşallah o zaman daha iyi olur şimdi haftasonu illa bir yere gidiliyor falan haftaici iş derken dinlenmeye fırsat olmuyor ama bugünler de geçecek insallah güzel olacak her şey güzel mesajlar gönderelim evrene🙏
Aynen öyle canım iyi düşünelim iyi olsun🫶🏻 haftan çok küçük benim de 15.haftamda teşhis kondu bugün 20+6da çıktığını söyledi doktorum. 🌸

T Tugce0700 hiç kanama olmusmuydu agrı batma baskı hisleri var mıydı sende de ben de kontrolu beklemeden gitsem mi 15 olduk daha 2 hafta bile olmadı gideli o kadar sürede çıkmaz zaten de iyiye gidiyor dese o bile moralimi yükseltecek
Hiç kanama olmadı canım, baskı çok hissetmedim sadece sık sık lavobaya gidiyorum, kontrolü bekle canım bol bol dinlen dua et, büyüdükçe çıkma ihtimali yükseliyormuş, hepimizinki yukarı çıkar Allahın izniyle 🤲

hanımlar iyi geceler iyisinizdir inşallahh göğsünden sıvı gelen var mı acaba benim göğsümden su gibi bulanık sıvı geliyor gebeliğim normal ilerliyor çok şükür bir problem de yok hatta 2-3 saat önce kontroldeydim büyümüşüz de

Vallahi kardeş gibi olduk inşallah unutmayız bu işleri doğumdan sonra da böyle devam etmez 😂😂😂
Doğumdan sonra da bebişe göre şekilleniyor valla uyumasını bekliyorsun bizimki önceleri hiç önem vermezdi çoğu zaman 1 haftayı da geçerdi şimdi yapsam günlük yok demeyecek doğurayım gene eski haline dönecek 3 hamileliğimde de böyle oldu

hanımlar iyi geceler iyisinizdir inşallahh göğsünden sıvı gelen var mı acaba benim göğsümden su gibi bulanık sıvı geliyor gebeliğim normal ilerliyor çok şükür bir problem de yok hatta 2-3 saat önce kontroldeydim büyümüşüz de
Evet benim de geliyor 3-4 gündür. ne olduğunu anlayamadım ama sanırım doğal bi durum 🤔

Günaydın canım, bazı gebelerde 4-5. aylarda gelebiliyor diye biliyorum canım. Sıkmadan ya da sağmadan sadece silmek gerekiyormuş. Bende olmadı ama çok hassasiyet var şuan, rüyamda gördüm bende geldiğini :KK70: Yine de danışırsın doktoruna tabii

Benimde aslında yıllık iznim var ama doğum sonrasında kullanırım diye düşünüyordum 3hafta daha en azından bebeğimle kalırım diye bakalım dayanabildiğimiz yere kadar dayanacağız :KK43:
Ücretsiz izin falan mı veriyorlar acaba ben hiç duymadım canım onu
Ücretsiz izin hakkı da oluyor evet ama doğum sonrası o sanırım.
Bir arkadaşım 32. haftasına gelmeden izne ayrılmıştı, iş yeri hiç itiraz etmedi. Doğum yaptıktan 1 ay sonra izni bitmişti.
Çalışamaz raporu da almamıştı. Sonra da ücretsiz izne ayrıldı. Bize de böyle bir imkan sunarlar mı acaba, ben 32 ye kadar gidebileceğime olan inancımı yitirdim :KK43:
Acaba doktorum daha erken izne çıkabilmem için rapor verir mi ya da iş yerim böyle bir imkan sunar mı çok merak ediyorum. Günde 5 - 6 saatim yolda geçiyor, zorlanmaya başladım. Ayaklarım ellerim şişmeye başladı.
Sizin iş yerinde böyle bir imkan verirler mi acaba?

32. hafta öncesi izne çıkaranlar muhtemeln kendi inisiyatifinde çıkarmışlardır canım. 32. haftada başlıyor izin öncesinde yasal olarak izin hakkı yok. Ancak doktor raporu vs alırsan belki o şekilde izin yapılabilir
Evet ben de öyle biliyorum, fakat arkadaşım doğumuna 3 ay kala izne ayrılmıştı. Rapor almadan, iş yeri de itiraz etmedi. Bunu nasıl yasal olarak yapabildiler ki, doğum ücretini de aldı. Kafam karıştı..

Kızlar selam. Ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti çok şükür herhangi bir sorun yok.🙏🏼 onun dışında plasentam yukarı çıkmış darısı bu haberi bekleyen diğer arkadaşlarımın başına. Oğluşum zor da olsa yüzünü gösterdi ayaklarını yüzünün önüne almış doktor salla salla zor açtı uykucu 🫠🧸 umarım hepimizin ayrıntılı ultrasonu güzel geçer çok şükür, bin şükür 🙏🏼
Çok sevindim, gözün aydın canım. Maşallah oğluşuna nazarlar değmesin 🙂

Kızlar cinsel hayatınız ne durumda? İlk gebeliğimde ara ara kanamalarım olduğundan ilişki yasaktı. Şimdi çok şükür riskli bir durum yok ancak korkudan tam bir ilişki yaşayamıyoruz. Gebelikte cinsel ilişkinin daha güzel olduğunu söyleyenler var ve 2. Trimesterda benim istek de tavan yaptı🫣 cinsel hayatına devam eden arkadaşlar şu ya bişey olursa korkusunu nasıl yenerim? Tavsiyelerinizi alırım
Bir dönem bana da yasaktı, ilk aylarda. Bayağı stresli bir süreçti, lekelenmem ilişki sonrası olmamıştı ama sonrasında bir sorun yaşamadık geçti çok şükür iyiyiz.
Şu an dediğin gibi istek arışı mevcut 🤭 ama eşim biraz tedirgin oluyor, çocuktan dolayı kendini rahat hissetmiyor 😂
Aşırıya kaçmadan, çok da zorlamadan yapıyoruz.
Doktorun bir problem olmadığını söylerse deneyebilirsin bence, en azından risk olmadan yapmış olursun ve duruma bakarsın. Bir şey olacakmış gibi stres oluyor ilk zamanlar ama kötü düşünme, bir problem olmayınca o his yavaş yavaş azalıyor.

Merhaba sevgili anneler, ben bugün cinsiyet icin gittim 18 haftalik ama ultrasonda 1 hafta ileride gidiyor.. %70 erkek dedi normalde cinsiyet partisi planlamistik ama sizce degisme durumu olur mu? siz bu haftalarda kesin olarak mı öğrendiniz?
17. haftamda kız olduğunu öğrendim, emin olmayan bir söylemde bulunmadı ama.

Kızlar günaydın🌞 en son gelismelerden haber vermistim. Aynı gün sabah sağlık ocağında idrar kültür testi vermistim onun sonucu temiz geldi. Nasıl olabilir diye şok oldum😳 aile hekimiyle konustum cok yoğun enfeksiyon olsa idrar kültüründe cıkardı hatta kullanacağın antibiyotiğe kadar cıkardı dedi. Aynı gün idrar tahlilinde 4-5 lökösit görüldü yazıyor ama dedim seninki yüksek ihtimalle enfeksiyon değil sistit dedi. Yine de doktorun yazdıysa antibiyotiğe devam et dedi ama gercekten idrara cıkmam azaldı tek sikayetim de buydu zaten. Basına gelen var mı😳

Günaydın canım, bazı gebelerde 4-5. aylarda gelebiliyor diye biliyorum canım. Sıkmadan ya da sağmadan sadece silmek gerekiyormuş. Bende olmadı ama çok hassasiyet var şuan, rüyamda gördüm bende geldiğini :KK70: Yine de danışırsın doktoruna tabii
çok teşekkür ederimmm ay o rüyalar ultra hd gördüğümüz rüyalarımız 😂😂

İnstagramda bir kadın doğumcunun bunun üzerine videosu vardı. Her şey yolundaysa bir tehlike yoksa asla bebeğe zarar gelmez diye. Onu görürsem atayım size🙈 eşiniz ikna olur belki
Yok zaten kendi doktorumuz bile serbes dedi hatta anneye psikolojik olarak iyi gelir falan da dedi de yok hiç yanaşmadı 😂 zaten şuan yasak serklajdan sonra. Sanırım doğuma kadar da yasak olacak 🤦🏼‍♀️

Kızlar günaydın🌞 en son gelismelerden haber vermistim. Aynı gün sabah sağlık ocağında idrar kültür testi vermistim onun sonucu temiz geldi. Nasıl olabilir diye şok oldum😳 aile hekimiyle konustum cok yoğun enfeksiyon olsa idrar kültüründe cıkardı hatta kullanacağın antibiyotiğe kadar cıkardı dedi. Aynı gün idrar tahlilinde 4-5 lökösit görüldü yazıyor ama dedim seninki yüksek ihtimalle enfeksiyon değil sistit dedi. Yine de doktorun yazdıysa antibiyotiğe devam et dedi ama gercekten idrara cıkmam azaldı tek sikayetim de buydu zaten. Basına gelen var mı😳
Canım ben de çok sık idrara çıkıyorum ama su çok tüketiyorum. Onun dışında ara ara akıntım oluyor, koku ya da kaşıntı yoktu. Dün sağlık ocağında idrar tahlili ve kan tahlili verdim. Enfeksiyon çıkmamış görünüyor e nabızdan baktığımda, doktorla görüşemedim henüz. Ben aşı olacağım için gitmiştim gitmişken bunlara da baktılar. Belirtilerimiz benzer gibi, benim sonuç ne olur bilmiyorum tabi. Umarım iyi olur hepimiz için sorunsuz geçsin her şey 🙂

X