Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Yaklaşık 10 dk dır tuvaletteyim durmadan da ciş yaptım yapsam Bi 10 dk daha dururdum herhalde bıraksam altıma yapacağım size de böyle olduğu oluyor mu
Evet canım benim plesenta aşağı da olduğu için daha çok oluyor, tuvaletten kalkarken bile halen çişim oluyor, evden dışarı çıkmaya korkuyorum

Evet canım benim plesenta aşağı da olduğu için daha çok oluyor, tuvaletten kalkarken bile halen çişim oluyor, evden dışarı çıkmaya korkuyorum
Sinir oldum bugün bitmek bilmedi akşam İnş öyle devam etmez sizinki de geçer inş ezan okuyor Allah yardım etsin kötü bişey Bi de insan su gelişinden korkuyor ya tedirgin oldum

Ben de sürekli tuvalete kalktım gece çok kasık ağrılarım oldu şiddetli hiç düzgün uyuyamadım kızlar ya neler oluyor hiç bilmiyorum ama iki bacak bitimindeki çizginin olduğu yerler çok ağrıyor ve çok şiddetlendisalı randevum vardı bugün iş çıkışına aldım artık

Bende hiç uyuyamadım üç kere uyandım hem çiş hemde ağrılar bitmiyor zor işe gidiyorum psikolojik olarakta yoruluyorum galiba bitkin hissediyorum kendimi

Bende hiç uyuyamadım üç kere uyandım hem çiş hemde ağrılar bitmiyor zor işe gidiyorum psikolojik olarakta yoruluyorum galiba bitkin hissediyorum kendimi
Seninle haftamız aynıydı acaba büyüme ağrısı mı ya intte böyle seyler yazıyor. Rahim büyüdükce 5. Ayda şiddetli ağrılar olabilir diye ama ritmik olup şiddetlenip artık bacak arkalarıma eklem ağrısı olarak vurmaya başladı çok korkuyorum canım. Enfeksiyon desem zaten çok az cıkmıstı ve 5 gündür antibiyotik kullanıyorum bugün 6. Gün geçmez miydiyıldım yemin ederim

Evet büyüme ağrısı sanırım doktorda bu ara dinlenmeye çalış mümkün oldukça dedi şiddetli ağrı bacaklarıma da vuruyor aynı tarif ettiğin gibi

Sat benimde 12 ağustos birebir aynı şeyler oluyor ikimize de

Sat benimde 12 ağustos birebir aynı şeyler oluyor ikimize de
Ben de kaç gündür raporluyum aslında dinleniyorum uzun uzanıyorum ama dinlenmeme rağmen hatta uykuda başladı. Bugün işe başladım artık iş çıkışı gideceğim bi dra görüneceğim inşallah bir sorun yoktur Haber veririm canım

İnşallah canım haberleşelim yine birlikte atlatacağız

Ben böyle minik biseyler hissediyor gibiyim ama emin olamıyorum 19+1 im bugün ikinci gebelik ama tam anlamıyla bı hareket yok daha

Günaydıın güzel anneler Bugün nasılsınız ? yeni bir hafta hepimiz sağlıklı huzurlu minik tekmeli geçiririz inşallah
Biz dün bebişimize dolap ve şifonyer bakmak için İkea'ya gittik çocuk odamda hemness divanım vardı ona uygun bir dolap şifonyer kombinasyonu yapmak istiyoruz sizce şuan bebiş için 4 kapaklı gardırop ve 5 çekmeceli şifonyer çok mu olur ? Genç odası gibi görünecek mobilyalar ama uzun sürede kullanabilir ben dekorasyon ürünlerini daha bebeksi seçerim cinsiyete göre renklendirip tatlı bir cibinlik alırım diye düşünüyorum ama eşimde bu kadar büyük bir mobilya almak yerine bebişin diğer ihtiyaçlarının daha iyi ve kaliteli alabileceğimizi söylüyor kafam karıştı siz nasıl düşünüyorsunuz ?
Birde 2 gün sonra kontrolümüz var inşallah cinsiyeti de öğreneceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…