Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Benim bildiğim 20. Haftaya kadar bebek yine de yukarı çıkabiliyor. Size neden o sekil demisler bilmiyorum kaçıncı gebeliginiz acaba cunku ilk gebelikte sezeryan ameliyat olmuş olmak gibi sebepler genelde neden oluyor diye biliyorum. Benim 20. Hafta kontrolüne daha var az cok sizinle aynıyım sanirim bende de en son kontrolde bebek daha yukarı çıkmamıştı. İçinizi ferah tutun stres yapmayın Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah :nazar:
İlk gebeliğim canım ama böyle bişey başıma geldi, benim ki bebek değil de plesenta aşağıda, yukarı çıkar hepimizin ki hayırlısıyla 🙏🤲

Kızlar cinsel hayatınız ne durumda? İlk gebeliğimde ara ara kanamalarım olduğundan ilişki yasaktı. Şimdi çok şükür riskli bir durum yok ancak korkudan tam bir ilişki yaşayamıyoruz. Gebelikte cinsel ilişkinin daha güzel olduğunu söyleyenler var ve 2. Trimesterda benim istek de tavan yaptı🫣 cinsel hayatına devam eden arkadaşlar şu ya bişey olursa korkusunu nasıl yenerim? Tavsiyelerinizi alırım
Ben geçen hafta serklaj olduğum için şuan ilişki yasak ama daha öncesinde doktor serbest demesine rağmen eşimi bir türlü ikna edemedim bebeğe bir şey olacak diye korktuğu için hep uzak durdu 😂 Normal hayatımızda da afedersin yakamı kurtaramiyordum şuan nasıl dayanıyor hayret ediyorum 🤔

İlk gebeliğim canım ama böyle bişey başıma geldi, benim ki bebek değil de plesenta aşağıda, yukarı çıkar hepimizin ki hayırlısıyla 🙏🤲
Bebeğin eşi demek istedim zaten içinizi ferah tutun gerçekten bir sonraki kontrolde hayirlisiyla çıkmış olur inşallah ben sezeryan oldum mesela doktorun bana dediği daha yukarı çıkmamış sende kontrol etmek önemli sezeryan geçirdiğin için ama ben rahatım sanirim ikinci gebelikte salıyorsun:halay:

Bebeğin eşi demek istedim zaten içinizi ferah tutun gerçekten bir sonraki kontrolde hayirlisiyla çıkmış olur inşallah ben sezeryan oldum mesela doktorun bana dediği daha yukarı çıkmamış sende kontrol etmek önemli sezeryan geçirdiğin için ama ben rahatım sanirim ikinci gebelikte salıyorsun:halay:
Ha anladım canım, amin inşallah 🤲 stres yapmamak daha iyi tabiki sen iyisini yapıyorsun, hepimiz sağlıkla hayırla kucağımıza alalım 🤲

Merhaba sevgili anneler, ben bugün cinsiyet icin gittim 18 haftalik ama ultrasonda 1 hafta ileride gidiyor.. %70 erkek dedi normalde cinsiyet partisi planlamistik ama sizce degisme durumu olur mu? siz bu haftalarda kesin olarak mı öğrendiniz?

Kızlar detaylıda randevuyu kaçıncı haftada almak daha iyi ? 17 haftalığım şuan 21e alayım diyorum ne diyorsunuz ? Birde ücretini sordum şuan 3900 tl

Merhaba sevgili anneler, ben bugün cinsiyet icin gittim 18 haftalik ama ultrasonda 1 hafta ileride gidiyor.. %70 erkek dedi normalde cinsiyet partisi planlamistik ama sizce degisme durumu olur mu? siz bu haftalarda kesin olarak mı öğrendiniz?
Valla canım banada dün 17de %90 kız dedi yinede detaylıya kadar birşey alma diyor herkes sende dahada düşük olasılık vermiş

O marka bezi ilk defa duydum. Alerji yapıyor mu ? Islak mendilleri de evde olursam bi sudan geçirip öyle kullanıyordum o yüzden bi sorun yaşamadım hiç.
Hiç alerji yapmıyor,ebebek ve migroslarda satiliyo. Benim kızım çok alerjik bir bebekti, en son bu bezle rahat ettik. Goon unda 2 çeşiti var. Premium olanını söylüyorum ben öbürünü kullanmadim.

Ben geçen hafta serklaj olduğum için şuan ilişki yasak ama daha öncesinde doktor serbest demesine rağmen eşimi bir türlü ikna edemedim bebeğe bir şey olacak diye korktuğu için hep uzak durdu 😂 Normal hayatımızda da afedersin yakamı kurtaramiyordum şuan nasıl dayanıyor hayret ediyorum 🤔
Bu erkeklere akıl ermiyor zaten serbest olur yapmazlar yasak olur yapacakları tutar

Kizlar bebek arabasını hangi marka aldınız? Geçmiş yazışmalarda okumuştum ancak şimdi bulamadım. 17. Haftadayız artık yavaş yavaş alışveriş yapalım diyoruz sizce erken mi?

Kızlar selam. Ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti çok şükür herhangi bir sorun yok.🙏🏼 onun dışında plasentam yukarı çıkmış darısı bu haberi bekleyen diğer arkadaşlarımın başına. Oğluşum zor da olsa yüzünü gösterdi ayaklarını yüzünün önüne almış doktor salla salla zor açtı uykucu 🫠🧸 umarım hepimizin ayrıntılı ultrasonu güzel geçer çok şükür, bin şükür 🙏🏼
Canım çok sevindim yukarı çıkmasına inşallah haftaya ben de güzel haber alırım. Vücudunda bir farklılık hissettin mi peki yukarı çıktığı için? Ya da yaptığın bir şey oldu mu işe yaradığını düşündüğün?

Canım çok sevindim yukarı çıkmasına inşallah haftaya ben de güzel haber alırım. Vücudunda bir farklılık hissettin mi peki yukarı çıktığı için? Ya da yaptığın bir şey oldu mu işe yaradığını düşündüğün?
Çok teşekkür ederim canım şöyle bir farklılık hissediyordum kasık ağrım baya azalmıştı artık son birkaç haftadır. Bir de mesela kanamam olmadan önce eğildiğim zaman vs karnım çok acıyordu. Dikkat ettiğim şeyler ise kendimi yormamak, merdiven çıkmamak bir de eğilirken, eğilmek zorundaysam çömelerek eğiliyordum karnımı sıkıştırmıyordum. Darısı başına canım 🫶🏻

X