-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #10.901
İlk gebeliğim canım ama böyle bişey başıma geldi, benim ki bebek değil de plesenta aşağıda, yukarı çıkar hepimizin ki hayırlısıylaBenim bildiğim 20. Haftaya kadar bebek yine de yukarı çıkabiliyor. Size neden o sekil demisler bilmiyorum kaçıncı gebeliginiz acaba cunku ilk gebelikte sezeryan ameliyat olmuş olmak gibi sebepler genelde neden oluyor diye biliyorum. Benim 20. Hafta kontrolüne daha var az cok sizinle aynıyım sanirim bende de en son kontrolde bebek daha yukarı çıkmamıştı. İçinizi ferah tutun stres yapmayın Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah
Ha tamam canım iyi bariOnu görüyorlar canım öyle bir şey olsaydı söylerdi doktor merak etme
Ben geçen hafta serklaj olduğum için şuan ilişki yasak ama daha öncesinde doktor serbest demesine rağmen eşimi bir türlü ikna edemedim bebeğe bir şey olacak diye korktuğu için hep uzak durduKızlar cinsel hayatınız ne durumda? İlk gebeliğimde ara ara kanamalarım olduğundan ilişki yasaktı. Şimdi çok şükür riskli bir durum yok ancak korkudan tam bir ilişki yaşayamıyoruz. Gebelikte cinsel ilişkinin daha güzel olduğunu söyleyenler var ve 2. Trimesterda benim istek de tavan yaptıcinsel hayatına devam eden arkadaşlar şu ya bişey olursa korkusunu nasıl yenerim? Tavsiyelerinizi alırım
Bebeğin eşi demek istedim zaten içinizi ferah tutun gerçekten bir sonraki kontrolde hayirlisiyla çıkmış olur inşallah ben sezeryan oldum mesela doktorun bana dediği daha yukarı çıkmamış sende kontrol etmek önemli sezeryan geçirdiğin için ama ben rahatım sanirim ikinci gebelikte salıyorsunİlk gebeliğim canım ama böyle bişey başıma geldi, benim ki bebek değil de plesenta aşağıda, yukarı çıkar hepimizin ki hayırlısıyla
Ha anladım canım, amin inşallahBebeğin eşi demek istedim zaten içinizi ferah tutun gerçekten bir sonraki kontrolde hayirlisiyla çıkmış olur inşallah ben sezeryan oldum mesela doktorun bana dediği daha yukarı çıkmamış sende kontrol etmek önemli sezeryan geçirdiğin için ama ben rahatım sanirim ikinci gebelikte salıyorsun
Valla canım banada dün 17de %90 kız dedi yinede detaylıya kadar birşey alma diyor herkes sende dahada düşük olasılık vermişMerhaba sevgili anneler, ben bugün cinsiyet icin gittim 18 haftalik ama ultrasonda 1 hafta ileride gidiyor.. %70 erkek dedi normalde cinsiyet partisi planlamistik ama sizce degisme durumu olur mu? siz bu haftalarda kesin olarak mı öğrendiniz?
Hiç alerji yapmıyor,ebebek ve migroslarda satiliyo. Benim kızım çok alerjik bir bebekti, en son bu bezle rahat ettik. Goon unda 2 çeşiti var. Premium olanını söylüyorum ben öbürünü kullanmadim.O marka bezi ilk defa duydum. Alerji yapıyor mu ? Islak mendilleri de evde olursam bi sudan geçirip öyle kullanıyordum o yüzden bi sorun yaşamadım hiç.
haklisin evet bir kac hafta daha beklemekte fayda var, pipi gibi bir sey gosterdi iki bacaginin arasinda ama kordonla karisabiliyormus detaylida kesin olur artik :)Valla canım banada dün 17de %90 kız dedi yinede detaylıya kadar birşey alma diyor herkes sende dahada düşük olasılık vermiş
Bu erkeklere akıl ermiyor zaten serbest olur yapmazlar yasak olur yapacakları tutarBen geçen hafta serklaj olduğum için şuan ilişki yasak ama daha öncesinde doktor serbest demesine rağmen eşimi bir türlü ikna edemedim bebeğe bir şey olacak diye korktuğu için hep uzak durduNormal hayatımızda da afedersin yakamı kurtaramiyordum şuan nasıl dayanıyor hayret ediyorum
Ben 20. Haftaya aldım 20 + 4 de gideceğizKızlar detaylıda randevuyu kaçıncı haftada almak daha iyi ? 17 haftalığım şuan 21e alayım diyorum ne diyorsunuz ? Birde ücretini sordum şuan 3900 tl
O kadar haklısın ki… benim eşim de korkuyor ve istemiyor adamı ikna edemiyorum bir türlüBu erkeklere akıl ermiyor zaten serbest olur yapmazlar yasak olur yapacakları tutar
Canım bence erken değil ben 14.haftamda falandım aldığımdaKizlar bebek arabasını hangi marka aldınız? Geçmiş yazışmalarda okumuştum ancak şimdi bulamadım. 17. Haftadayız artık yavaş yavaş alışveriş yapalım diyoruz sizce erken mi?
ben cuma günü ne aldım 20+6 oluyorumKızlar detaylıda randevuyu kaçıncı haftada almak daha iyi ? 17 haftalığım şuan 21e alayım diyorum ne diyorsunuz ? Birde ücretini sordum şuan 3900 tl
İstanbul dami acaba? Ben 6000 tlden uygun bir fiyat bulamadım ve buna rağmen yakın tarihlerde randevu kalmamış 23+4 e alabildimKızlar detaylıda randevuyu kaçıncı haftada almak daha iyi ? 17 haftalığım şuan 21e alayım diyorum ne diyorsunuz ? Birde ücretini sordum şuan 3900 tl
Canım çok sevindim yukarı çıkmasına inşallah haftaya ben de güzel haber alırım. Vücudunda bir farklılık hissettin mi peki yukarı çıktığı için? Ya da yaptığın bir şey oldu mu işe yaradığını düşündüğün?Kızlar selam. Ayrıntılı ultrasonumuz güzel geçti çok şükür herhangi bir sorun yok.onun dışında plasentam yukarı çıkmış darısı bu haberi bekleyen diğer arkadaşlarımın başına. Oğluşum zor da olsa yüzünü gösterdi ayaklarını yüzünün önüne almış doktor salla salla zor açtı uykucu umarım hepimizin ayrıntılı ultrasonu güzel geçer çok şükür, bin şükür
7000 e fiyat aldım bendeİstanbul dami acaba? Ben 6000 tlden uygun bir fiyat bulamadım ve buna rağmen yakın tarihlerde randevu kalmamış 23+4 e alabildim
Çok teşekkür ederim canım şöyle bir farklılık hissediyordum kasık ağrım baya azalmıştı artık son birkaç haftadır. Bir de mesela kanamam olmadan önce eğildiğim zaman vs karnım çok acıyordu. Dikkat ettiğim şeyler ise kendimi yormamak, merdiven çıkmamak bir de eğilirken, eğilmek zorundaysam çömelerek eğiliyordum karnımı sıkıştırmıyordum. Darısı başına canımCanım çok sevindim yukarı çıkmasına inşallah haftaya ben de güzel haber alırım. Vücudunda bir farklılık hissettin mi peki yukarı çıktığı için? Ya da yaptığın bir şey oldu mu işe yaradığını düşündüğün?