• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    168
Kuzum 1 numara bez çok çok az kullanılıyor ben 1 paket aldım o yüzden ama ıslak mendili çok çok almaya başladım bezden daha fazla kullanılacak o yüzden stok önemli 😅
Islak mendil ben henüz almadım evde kalorifer olunca kurur diye korkuyorum. Kurur mu acaba? Bir de hangi marka aldın canım?

Islak mendil ben henüz almadım evde kalorifer olunca kurur diye korkuyorum. Kurur mu acaba? Bir de hangi marka aldın canım?
Ağzı açılmadığı sürece bir şey olmuyor canım. Isıya çok yakın yerlerde tutmazsan ben birşey olacağını düşünmüyorum. Pure baby organik yenidoğan ıslak mendillerinden aldım ben trendyolda var kuzum incele istersen

Pure Baby Organic Yenidoğan Islak Havlu 12x70 (840 YAPRAK) Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Bir arkadaşım var 6 aylık oğlu var 3 paket 1 numara bez aldık sadece bir paketini kullanabildik dedi. Hatırladığım kadarıyla 3 numara 5 numara uzun kullanılıyor diğerleri geçiş dönemi 1 paket belki kullanılıyor 😊
İlk ay hızlı gelişiyorlar demek ki ona göre bir planlama yapılıp alınabilir, cok teşekkür ederim bu arada 🤗☺️💕

Canım doktorum operasyondaymıs 18:10’da o yüzden randevum henüz gitmedim ama cok evham yaptım ya🥹dra durumu anlattım aslında persembe günüydü randevum erken gelmeme gerek var mı dedim yok demisti ama ben tabii duramadım🥹
Az kalmış canım ne diyecek bakalım

Anladim teşekkür ederim ilaçla kontrol altina alinacak demek ki benimde 5e yakın suanda ama korktum valla
Canım hiç endişelenme korkulacak bir şey yok. Ben gebelikten önce tiroid den dolayı ilaç kullanmaya başladım. Tüp bebek benim. Transferden 2 gün önce 0.99 du. 10. Gün gebelik testi yaptım pozitif alınca troid de baktırdım hemen 5 küsür olmuş uçmuş. Endokrinolojiye gittim hamilelikle beraber yükseldiğini söyledi beta HCG den etkileniyormus o yüzden çıkıyormuş. 3 5 gibi değerlerden bir şey olmaz bir sorun teşkil etmesi için 20 falan olması lazım dedi ama yine önlem amacli ilacın dozunu yükselttik. Geçen gebeliğimde de aynısı olmuştu hamile kalınca herkesin yükseliyor.

Back
X