Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    94
Az kalmış canım ne diyecek bakalım
Rahim ağzı uzunluğun normal bir sıkıntın yok dedi. Rahim kasılmıs ve plesanta bir tık aşağıdaymıs. Büyük ihtimalle enfeksiyon var enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi. İdrar testi verdim enfeksiyon cıktı. Progestan, suicid ve buscopana başlattı. Moralim çok bozulduuu🥹🥹🥹

Rahim ağzı uzunluğun normal bir sıkıntın yok dedi. Rahim kasılmıs ve plesanta bir tık aşağıdaymıs. Büyük ihtimalle enfeksiyon var enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi. İdrar testi verdim enfeksiyon cıktı. Progestan, suicid ve buscopana başlattı. Moralim çok bozulduuu🥹🥹🥹
Geçmiş olsun canım moralini bozma plasentası aşağıda olan 5-6 kişiyiz haftamız küçük yukarı çıkma ihtimali çok yüksek. 15.haftadan beri progestan kullanıyorum bende. Enfeksiyon için ise en azından hemen tedaviye başladın inşallah bir an önce geçer.

Canım hiç endişelenme korkulacak bir şey yok. Ben gebelikten önce tiroid den dolayı ilaç kullanmaya başladım. Tüp bebek benim. Transferden 2 gün önce 0.99 du. 10. Gün gebelik testi yaptım pozitif alınca troid de baktırdım hemen 5 küsür olmuş uçmuş. Endokrinolojiye gittim hamilelikle beraber yükseldiğini söyledi beta HCG den etkileniyormus o yüzden çıkıyormuş. 3 5 gibi değerlerden bir şey olmaz bir sorun teşkil etmesi için 20 falan olması lazım dedi ama yine önlem amacli ilacın dozunu yükselttik. Geçen gebeliğimde de aynısı olmuştu hamile kalınca herkesin yükseliyor.
Çok teşekkür ederim cnm Çok saol

Çok saol canım denicem bende patates çok severim🥰
Tabikii hemen yaziyorum biz seviyoruz sizinde damak zevkinize uyar belki
1 patatesi rendeliyoruz tencereye biraz siviyag koyup rendeledigimiz patatesleri kavuruyirum tencerenin dibine yapisacak merak etme granit kullaninca yapismiyor birqz kavrulunca nane ekliyoruz bolca bir yemek kasigida salca ekliyoruz biraz daha kavuruyoruz uzerine 4 su bardagi kadar soguk su ekliyoruz ve kaynamaya birakiyoruz süzme yogurt bir yemek.kasigi un biraz limon birazda normal.yogurdu bir kosede cirpiyoruz ama az olmayacak bol.olacak kaynayan patateslerin pismesini kontrol ediyoruz eger diriligi gitti ise yogurdumuzu ekleyip kaynayana kadar karistirip tuzunu ekliyoruz ve hazirr 🤗
Bizzz patatesini küp küp doğrayıp yapıyoruzzz yağını da nanesiyle sonradan kavurup üzerine döküyoruz onu da deneyinn çok güzel oluyor çok severim 🥳

Çok şükür rahim agzinda sıkıntı yokmuş.. benim de kasikta ağrı var sizin devamlı mı agriyordu? Benim ctesi pazar aralıklarla ağrıdı pazartesi ve bugünü ağrımadı. Dr a yazdım bol su iç normal dedi.

Kizlar ben bir haftadir yani 17. Haftadan beri boyle kelebek gibi belli bir noktada 2-3 kez olmak uzere ozellikle geceleri yatarken kipirdama hissediyorum. Boyle pitpit kelebek hareketi ya da kalp atisi gibi. Burda erken hissediyorum diyenlere hic inanmadigim ve doktorum 20. Haftadan once hissetmezsin dedigi icin emin olamiyorum 🤣 kendimi on yargiyla cok sartlamisim. Sizce hissediyor muyumdur?
Benim plasentam onde olmasina ragmen 19+0 itibari ile surekli hissediyorum segirme gibi oluyor boyle doktor o bebek iste dedi 😅

Kızlar var mı aranızda hiç 18. haftalarda kasıkta baskı dolgunluk hissi yaşayan ?
bu hafta cok yasiyorum ben vajinamin tam ustunde sanki sisiyor gibi geliyor orasi tuvalette falan korkuyorum ama cok kisa sürüyor sebebni bilmiyorum cuma gidicem insallah rahim agziyla ilgili bir sey degildir

X