Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    98
Bende de yoktu sadece aşırı derecede idrara cıkıyorum onu da cok su içmeme bağlıyordum. İdrarda cıktı enfeksiyon canım
Benim de son günlerde ara ara sağ kasığımda özellikle ağrı oluyor. Tuvalette koku, ağrı vs olmamasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum. Yazdıklarınızdan sonra ben de korktum açıkçası. Perşembe sabahı kontrolüm var ben de idrar tahlili yaptırırım büyük ihtimal, geçmez şimdi zaman🥹

Rahim ağzı uzunluğun normal bir sıkıntın yok dedi. Rahim kasılmıs ve plesanta bir tık aşağıdaymıs. Büyük ihtimalle enfeksiyon var enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi. İdrar testi verdim enfeksiyon cıktı. Progestan, suicid ve buscopana başlattı. Moralim çok bozulduuu🥹🥹🥹
Moralini bozma canım rahim kısalmasından iyidir enfeksiyon için önlem almışsın en azından çünkü enfeksiyon çok tehlikeli

Benim de son günlerde ara ara sağ kasığımda özellikle ağrı oluyor. Tuvalette koku, ağrı vs olmamasına rağmen çok sık idrara çıkıyorum. Yazdıklarınızdan sonra ben de korktum açıkçası. Perşembe sabahı kontrolüm var ben de idrar tahlili yaptırırım büyük ihtimal, geçmez şimdi zaman🥹
Korkma önlem amaclı ama mutlaka yaptır canım🙏🏻herkesin hamileliği ve süreci aynı değil.İns bir sıkıntı cıkmaz sizin🌸

Rahim ağzı uzunluğun normal bir sıkıntın yok dedi. Rahim kasılmıs ve plesanta bir tık aşağıdaymıs. Büyük ihtimalle enfeksiyon var enfeksiyon düşük tehlikesi yaratabilir dedi. İdrar testi verdim enfeksiyon cıktı. Progestan, suicid ve buscopana başlattı. Moralim çok bozulduuu🥹🥹🥹
Moralini bozma bende de son iki haftaya kadar çok yüksek enfeksiyon vardı ilaç kullandım bende doktor dedi geçmezse yatırıp tedavi eldicez çok şükür geçti sende korkma birşey olmaz inşallah

Hamilelik sürecinde idrar yolu enfeksiyonuna çok açık hale geliyoruz ben 20 haftadır mücadele ediyorum neredeyse 🥲 ayaklarınızı sürekli sıcak tutun ve kişisel hijyen çok çok önemli ben iç çamaşırlarımı ütülüyorum bakterilerin ölmesi için çok faydası oldu

Hamilelik sürecinde idrar yolu enfeksiyonuna çok açık hale geliyoruz ben 20 haftadır mücadele ediyorum neredeyse 🥲 ayaklarınızı sürekli sıcak tutun ve kişisel hijyen çok çok önemli ben iç çamaşırlarımı ütülüyorum bakterilerin ölmesi için çok faydası oldu
Ben günlük ped kullanıyorum başından beri, acaba yanlış mı yapıyorum?😕 bunu doktora hiç sormamıştım. Aranızda benim gibi günlük ped kullanan var mı?

Moralini bozma bende de son iki haftaya kadar çok yüksek enfeksiyon vardı ilaç kullandım bende doktor dedi geçmezse yatırıp tedavi eldicez çok şükür geçti sende korkma birşey olmaz inşallah
Cok gecmis olsun sana da🌸inşallah 2 gündür cidden psikolojik olarak bitiğim zaten dra gidene kadar kötü senaryolar geldi hep aklıma🥹🥹 bir şey soracağım anitibiyotik kullanırken mide koruyucu kullandın mı? Bana doktor bi sey demedi ama henüz 1 tane kullandım ve midem yandı sanki🥹

Ben günlük ped kullanıyorum başından beri, acaba yanlış mı yapıyorum?😕 bunu doktora hiç sormamıştım. Aranızda benim gibi günlük ped kullanan var mı?
Ben de basından beri hep günlük ped kullanıyorum hem de sık değisirim yine de camasırımı. Genelde camasırlarımın hepsi siyahtır. Günlük ped olur da akıntı vs bi sey olursa diye görmem ve önlem amaclıydı. Dr da bisi dememisti ama bu enfeksiyondan o kadar korktum ki 🥹🥹bir sürü pamuklu açık renk sevmesem de camasır alacağım ben de

Rahim ağzı ölçümü yaptıran arkadaşlar nasıl baktı doktorunuz vajinal mi yoksa karından mı birçoğunuzda olan şikayetler bende de var endişelendim😪

Rahim ağzı ölçümü yaptıran arkadaşlar nasıl baktı doktorunuz vajinal mi yoksa karından mı birçoğunuzda olan şikayetler bende de var endişelendim😪
Canım karından tam doğru ölçüm vermediği için vajinal bakılıyor ama uzun çıkması da yeterli değil malesef benim 32 mm ölçülmesine rağmen serklaj yapıldı. Alttan gözle muayene en önemlisi ne kadar uzun olursa olsun yumuşama varsa da açılma ihtimali yüksek olduğu için dikiş atılıyor. Normal kadın doğumcular uzun deyip yolluyor malesef. Ben perinatologa gidene kadar her hafta çok iyi deyip gönderdiler en son perinatolog serklaj dedi.Bir perinatolog görüşü almakta fayda var bence bence yumuşama varsa uzunluğa güvenmemek lazım birden açılma ihtimali oluyor. Korkutmak için söylemiyorum yanlış anlamayın sakın ama bebeklerimiz söz konusu en ince detayına kadar önlemlerimizi almak zorundayiz 🙏🏼

X