- 24 Ekim 2024
- 82
- 168
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.401
Tamam kuzum sağolŞimdi yapıyorlar canım yaptırabilirsiniz
Mansturbasyonun ne bebege nede sana zararlı oldugunu dusunmuyorum doktorumlada gorustum ustten alınam hazdan bir sknti olmayacagini soyledi bizede yasak cinsel iliski en azindan 4. Aya kadar bende birkac kere yaramazlik yaptim biraz kask agrim oldu sonrasinda ama onun sebebide pelvis kaslarinin daralip gevsemesi o yuzden keyfine bak ki bebeginde keyfine baksinKızlar özel bisey soracağım size.. ay utandımda biraz.. kendi kendimizi tatmin etme konusunda bebeğe zarar gelir mi? Vajinadan bisey sokma vs yok.. eşimle pek yapmıyoruz bebek yerleşsin diye de.. ben kendim üstten oksama yaptım bi kaç kere ama şimdi de vicdan yapıyorum.. bence anne rahatlayınca bebekte mutlu olur ama nedense vicdan yapıyorum.. hemde aşırı vicdan..
Erkek istiyorum diye öyle hissetmişimdir belki deBacak arasından kız olarak geldi zaten bebişim kdcmksmcls sanki dik değil de aşağıya yatmış gibi ona da kız diyorlar diye biliyorum
Umarım sağlıklı bir şekilde istediğin olur kuzucummErkek istiyorum diye öyle hissetmişimdir belki de
Amiinn inş canımUmarım sağlıklı bir şekilde istediğin olur kuzucumm
Verdim kuzucum bugün 8.Gun panaroma full paket yaptırdım sonuç bekliyorum. Haftasonu gelmez heralde inşallah pazartesi falan gelir sonuçlar. Hemşire 14 gün demiştibuketkanbur
visneliturta34
Kızlar nasılsınız aklım sizde. Fetal dna verecektiniz sanırım verdiniz mi canlarım
Günaydınlar, biz limon olarak takipteyiz
Günde miDün bende sordum da Bi cevap gelmedi bizim doğuma kadar yasak Bi de ama kocayı Bi şekilde tatmin etmeye çalışıyorum kendimde öyle koca bu kadar istemezdi hamile olmamı bekliyor ne zaman hamile olsam Bi azıtıyor yasak olunca daha çok isteniyor gibi Bi tehlike yoksa millet günde kaç defa normal ilişki yaşıyor sizin yaptığınızdan bişey olmaz bence
Evet evet Kasik agrisi oluyor işte o vicdan yapıyordu.. ay çok teşekkürlerMansturbasyonun ne bebege nede sana zararlı oldugunu dusunmuyorum doktorumlada gorustum ustten alınam hazdan bir sknti olmayacagini soyledi bizede yasak cinsel iliski en azindan 4. Aya kadar bende birkac kere yaramazlik yaptim biraz kask agrim oldu sonrasinda ama onun sebebide pelvis kaslarinin daralip gevsemesi o yuzden keyfine bak ki bebeginde keyfine baksin
Güzel haberler gelsin de 14 günde gelsin kuzucumVerdim kuzucum bugün 8.Gun panaroma full paket yaptırdım sonuç bekliyorum. Haftasonu gelmez heralde inşallah pazartesi falan gelir sonuçlar. Hemşire 14 gün demişti
Kan düşüyor da usg raporunu bulamıyorum bende bakınıyorumKizlar ikili testin sonuçları e nabiza düşüyor mu bilginiz varmı
Düşüyor canım ama grafik vs yok sadece kan sonuçları oluyor yorumlamasını doktor yapıyor. Doktordan sonucu alman gerekiyor.Kizlar ikili testin sonuçları e nabiza düşüyor mu bilginiz varmı
Kizlar ikili testin sonuçları e nabiza düşüyor mu bilginiz varmı
bu şekilde düşüyor ama tabi sonucundan bir şey anlamak mümkün değil. Buradaki değerlerin ve nazal kemik ense kalınlığı ölçülerinin birbirine oranına göre riski hesaplıyorlarmış.Kan düşüyor da usg raporunu bulamıyorum bende bakınıyorum
Ultrason fotoğrafı var mı canım cinsiyet nasıl görünüyor bu haftada merak ettimKızlarrr biz de oğluşu görmeye gittik bugün ultrasona göre 13w olmuşuzbaya büyümüşüz kıpır kıpırdık. Burada bir arkadaş tutku yememizi söylemişti tutku + türk kahvesi içtim gitmeden gerçekten zıplıyordu ultrasonda da cinsiyeti gördük çok şükür
Ultrason fotoğrafı var mı canım cinsiyet nasıl görünüyor bu haftada merak ettim
Selamlar , kaçıncı haftadasınız canım? Merak etme her şey güzel olacakKızlar daha erken biliyorum ama bebeğin hareketlerini hisseden varmı benim bı kızım var 8 yaşında oa hamilyken çok geç hisettim 23 haftalıkken falandı sanırım inşallah bunda çabuk hissederim çünkü uzun hi tedavi ve ameliyatlar sonrası oldu bebeğim sürekli bişey olacak korkusu taşıyorum hareketlerini hissetmeye başlasam daha rahat edecem Rabbime emanet miniğim