- 18 Haziran 2022
- 4.147
- 5.854
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.381
Bacak arasından kız olarak geldi zaten bebişim kdcmksmcls sanki dik değil de aşağıya yatmış gibi ona da kız diyorlar diye biliyorumÇok tşk ederim canım bacak arası görünüyor aslında ama emin olamadım
Biz eşimle ayrı sağlık ocaklarında kan verdik bizimki de 2021 de oldu nikah Eylül ayında bir kaç ayla mı kaçırdım acabaTam net tarihini bilmiyorum ama ben 2022 yılı şubat sonu işlemlere başlamıştım, sağlık ocağında bakıldı eşime. O zaman öğrenmiştim ilk bakıldığını.
Şimdi yapıyorlar canım yaptırabilirsinizNe zamandan beri bakılmaya başlandı acaba
Beni strese sokuyosun farkındamısın diyorum kendisi hiç sevmez anlamıyor radar gibi gözleri üstümdeAy benim esim de ayni! Deliriyorum ya. Milletin kocasi ye askim ben aliyim der, bunlar bidi bidi.
Mayıs bebeleri maşallah tombik doğcaklar belli olduKızlar 14+4 teyiz karnim 6 aylık gibi ya şaka gibi bı durumdayım, 2. Bebe de bu kadar hızlı mi çıkar ya. Hamile pantolonlarina geçiş yaptım. Ama ben şok
Bizimkinin anası tombik olacak o belliMayıs bebeleri maşallah tombik doğcaklar belli oldu
Canım Bn 12 haftalık hamileyim normalde çok zayıfım ama karnım beş aylık gibi leblebi yutmuş solucan gibiyim görsen beniKızlar 14+4 teyiz karnim 6 aylık gibi ya şaka gibi bı durumdayım, 2. Bebe de bu kadar hızlı mi çıkar ya. Hamile pantolonlarina geçiş yaptım. Ama ben şok
Belki size de bakmışlardır tam net tarihini bilmiyorum çünküBiz eşimle ayrı sağlık ocaklarında kan verdik bizimki de 2021 de oldu nikah Eylül ayında bir kaç ayla mı kaçırdım acaba
10. Haftadan sonra yapıyorlar canımMerhaba,
Fetal dna testini kaçıncı haftada yaptırmak gerek
Merhaba,
Fetal dna testini kaçıncı haftada yaptırmak gerek
kızlar 10. haftaya yeni girdim bir türlü doktorumdan da randevu alamıyorum Sinopta resmen doktor kıtlığı var !!! 1 tane devlet hastahanesi ve toplam 3 doktor var 1 tanesi takip yapmıyor emekli olacak ,bu gidişle gidebilidiğimde cinsiyeti öğrenecek haftaya geleceğim neredeyse ama tahmini olan var mı ? çoook merak ediyorum ilk hamileleiğim. Özel hastane bile yok samsuna gittiğimde muayene olabildim en son.13+4 cnm nub teorisine göre bakti 10 gün sonrada normal bakacak
Sanki kız annesikızlar 10. haftaya yeni girdim bir türlü doktorumdan da randevu alamıyorum Sinopta resmen doktor kıtlığı var !!! 1 tane devlet hastahanesi ve toplam 3 doktor var 1 tanesi takip yapmıyor emekli olacak ,bu gidişle gidebilidiğimde cinsiyeti öğrenecek haftaya geleceğim neredeyse ama tahmini olan var mı ? çoook merak ediyorum ilk hamileleiğim. Özel hastane bile yok samsuna gittiğimde muayene olabildim en son.
Bende çok merak ediyorum valla öğrendiğim gün bile erkek dedim geçen hafta ultrason fotoğrafını görünce kız dedim ama bakalım hayırlısı olsunSizi merak ediyorum cinsiyeti ne acaba inşallah öğrenirsiniz ben de salıya randevu aldım memleketteki doktorum da görsün istiyorum cinsiyet için değil sadece farklı bir göz olmuş olur
Dün bende sordum da Bi cevap gelmedi bizim doğuma kadar yasak Bi de ama kocayı Bi şekilde tatmin etmeye çalışıyorum kendimde öyle koca bu kadar istemezdi hamile olmamı bekliyor ne zaman hamile olsam Bi azıtıyor yasak olunca daha çok isteniyor gibi Bi tehlike yoksa millet günde kaç defa normal ilişki yaşıyor sizin yaptığınızdan bişey olmaz benceKızlar özel bisey soracağım size.. ay utandımda biraz.. kendi kendimizi tatmin etme konusunda bebeğe zarar gelir mi? Vajinadan bisey sokma vs yok.. eşimle pek yapmıyoruz bebek yerleşsin diye de.. ben kendim üstten oksama yaptım bi kaç kere ama şimdi de vicdan yapıyorum.. bence anne rahatlayınca bebekte mutlu olur ama nedense vicdan yapıyorum.. hemde aşırı vicdan..
bende kız istiyorum Allahım inşallah ama hayırlısı sağlıklı olsun yeter erkek de olabilir :))))Sanki kız annesisiz ne istiyorsunuz
Benimde kanıyor hem alerji hem hamilelik hiç nefes alamıyorum küçüğe hamileykende aynıydı kbb ye gitmistim deniz suyuyla yıkamayı tavsiye ediyor bir nebze rahatlatıyor cnm bilgin olsunGüzel annişler, sabahları burnu kanayan var mı ? Burnunu temizlerken benim hafif burnum kanıyor. Doktora soracağım
Sanki kıza benziyor.kızlar 10. haftaya yeni girdim bir türlü doktorumdan da randevu alamıyorum Sinopta resmen doktor kıtlığı var !!! 1 tane devlet hastahanesi ve toplam 3 doktor var 1 tanesi takip yapmıyor emekli olacak ,bu gidişle gidebilidiğimde cinsiyeti öğrenecek haftaya geleceğim neredeyse ama tahmini olan var mı ? çoook merak ediyorum ilk hamileleiğim. Özel hastane bile yok samsuna gittiğimde muayene olabildim en son.
Ince olanlar alttan giydirmek için iyi oluyor ben konyadayim mayıs aman aman sıcak olmaz yine kullanırım heraldeKızlar , mayıs ayında doğacak ya bebeklerimiz böyle bir şey lazım oluyor mu çok mu ince?
Civil Baby Erkek Bebek Mavi Penye 5
Civil Baby Erkek Bebek Mavi Penye 5'li Acil Bakım Seti Yenidoğan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Benim de müslin hastane çıkışları çok hoşuma gidiyor ama benim doğumumun nisan sonuna doğru olma ihtimali var. Ankara'da nisan mayıs serin ve yağmurlu geçiyor. Üşür mü bilemedim ince kalabilirKızlar , mayıs ayında doğacak ya bebeklerimiz böyle bir şey lazım oluyor mu çok mu ince?
Civil Baby Erkek Bebek Mavi Penye 5
Civil Baby Erkek Bebek Mavi Penye 5'li Acil Bakım Seti Yenidoğan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl