- 3 Eylül 2015
- 393
- 487
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.421
12+5 haftaSelamlar , kaçıncı haftadasınız canım? Merak etme her şey güzel olacakbebekler sandığımızdan saha güçlüymüş
Hareket olarak değilde belki uzanınca sessizlikte pıt pıt hissediliyor sanki.12+5 hafta
Onlar bağırsak hareketleri bence. Kağan Kocatepe'nin bir videosunu izlemiştim daha yeni kemikleri sertleşiyor o kadar gücü yok bebeklerin demişti. 2. gebelikte bile 16. 17. haftada hissediliyormuş biz ilk gebelikler 18-20yi bekleyeceğizHareket olarak değilde belki uzanınca sessizlikte pıt pıt hissediliyor sanki.
Valla tüm dünya çıksa gelse deseki hissedemiyorsun , ben yine de hissettiğime inanacağımOnlar bağırsak hareketleri bence. Kağan Kocatepe'nin bir videosunu izlemiştim daha yeni kemikleri sertleşiyor o kadar gücü yok bebeklerin demişti. 2. gebelikte bile 16. 17. haftada hissediliyormuş biz ilk gebelikler 18-20yi bekleyeceğiz
Ahahahha ayy canım çok sevindim tutkunun işe yaramasınaKızlarrr biz de oğluşu görmeye gittik bugün ultrasona göre 13w olmuşuzbaya büyümüşüz kıpır kıpırdık. Burada bir arkadaş tutku yememizi söylemişti tutku + türk kahvesi içtim gitmeden gerçekten zıplıyordu ultrasonda da cinsiyeti gördük çok şükür
Ya kişiden kişiye değişiyor emin olabilirsin . Birde kızlar hepimiz bu gebelikte gaz konusunda master yaptığımızı düşünüyorum ayırt ederiz benceOnlar bağırsak hareketleri bence. Kağan Kocatepe'nin bir videosunu izlemiştim daha yeni kemikleri sertleşiyor o kadar gücü yok bebeklerin demişti. 2. gebelikte bile 16. 17. haftada hissediliyormuş biz ilk gebelikler 18-20yi bekleyeceğiz
Hissediyorsan bilirsin zaten o bambaşka gaz daha derinde oluyor o minik pitlar daha yüzeye yakın oluyor çokta tatlı oluyoValla tüm dünya çıksa gelse deseki hissedemiyorsun , ben yine de hissettiğime inanacağım
Ya şey gibi değil içimde dönüyor hissi değil zaten çok minik , uzanırsam falan uyumadan önce böyle elimi kasığıma koyduğumda minicik pıt bir his, gazla alakası yok 37 yaşındayım gazı bilemicem miHissediyorsan bilirsin zaten o bambaşka gaz daha derinde oluyor o minik pitlar daha yüzeye yakın oluyor çokta tatlı oluyo
Hayır kuzum daha öğrenmedim 20 sine aldım randevuyu bakalımAmiinn inş canımSen öğrendin mi cinsiyetini ?
Bu zaten ilk haftalar ancak giydiriliyor iki kat giydiririm derseniz olabilir tek kat ince gelebilir sanki. Oğlum ocakta doğmuştu bunu içine giydirmiştim.Kızlar , mayıs ayında doğacak ya bebeklerimiz böyle bir şey lazım oluyor mu çok mu ince?
Civil Baby Erkek Bebek Mavi Penye 5
Civil Baby Erkek Bebek Mavi Penye 5'li Acil Bakım Seti Yenidoğan yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Stanley alabilirsin biraz pahalı ama oldukça iyi.Kızlar termos alan varmi su tasimak.icin brn bi tane sipars vermistim.ama asiri kucuk geldi gozume tavsiyesi olan varmi
İlk hamileliğimde doktora aynı şeyi sorduğumda çok erken daha o hissettiğim ya damar atması ya da gazdır demişti. Bebişin hareketini hissedince fark anlaşılıyo ancakHareket olarak değilde belki uzanınca sessizlikte pıt pıt hissediliyor sanki.
Ben haftaya yaptıracağım 12.haftada hastaneden dönüş bekliyorum2li tarama testini kaçıncı haftalarınizda yaptilar kizlar. Yaptiranlar vardi aramizda
Canım hayırlı olsun minnoşunKızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyuncaveeeeee bir premses de benden geliyor ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Çok teşekkürlerCanım hayırlı olsun minnoşunsağlıkla gelsin kuzucuk
Tebrik ederim sağlıkla gelsinKızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyuncaveeeeee bir premses de benden geliyor ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Hayırlı uğurlu olsuuuun sağlıkla gelsin prensesKızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyuncaveeeeee bir premses de benden geliyor ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Çok teşekkürlerHayırlı uğurlu olsuuuun sağlıkla gelsin prenses