Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yok kız biz günlük yapmıyoruz normalde de zaten 10-15 gün yapmasak itiraz etmezdi şimdi yasak diye isyanlarda günlük yapalım desem yok demeyecek durumda sizin yine iyi vazgeçmiş fitil olarak kullanıyorsan rahatsız olması iyi olmuş mecbur normal ilişki yasak olduğu için Allah ne verdiyse öyle yapmaya çalışıyorum

Hayırlı olsun canım prenses Babamda az önce bana doktora gerek yok senin kızın olacak diyor dkdahah

Günaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem
Cinsel organı kaplumbağa şeklindeyse erkek hamburger gibi 3 katmanlı gözüküyorsa kız canım bu bariz erkek gözüküyor hayırlı olsun

Maşallah kuzucum sağlıkla gelsin

Bacak arası görüntüsü bu şekildeydi bu arada kızlar belki fikir olur merak edenlere

Eklentiler

• IMG-20241108-WA0009.jpeg
    61,6 KB · Görüntüleme: 16
Merhaba
Fetal dna testi için panoramayı mı genoksu mu önerirsiniz
Merhaba, herkes ilk olarak panorama öneriyor. Zaten direkt ABD’ye gidiyor. Genoks Türkiye’de yapılıyor ve son zamanlarda güvenilirliğini yitirmiş. Arada da fiyat farkı var zaten.

Kızlar Miele elektrik süpürgesi kullanan memnun olan var mı? İndirim varmış süpürgem bozuldu? Teknik servisleri falan nasıl acaba

Cinsel organı kaplumbağa şeklindeyse erkek hamburger gibi 3 katmanlı gözüküyorsa kız canım bu bariz erkek gözüküyor hayırlı olsun
Hadi inşallah kuzucum ya Yarın sabah randevum var özelde o demişti ikiliden sonra sonra cinsiyetini söylerim diye hafta içi ikili testi yaptırdım temiz çıktı çok şükür yarın sabah öğreneceğim ben de kesin olarak bebeğimin cinsiyetini tabi bu gece sabah olmaz o kısım çok ayrı

Ayy evet kuzum iki hafta kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorum yaa ne güzel senin çok az kalmıış
Sonuç olarak aylar değil 2 hafta dimi Şaka bir yana ben bu noktada ayın başında özel hastaneye ortasında devlet hastanesine gidiyorum 15 günde bir minnoşumu görüyorum Ben 4 hafta dayanamam, dayanabilenlere hayranım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…