- 17 Mayıs 2022
- 825
- 323
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.441
Canım ben stanley aldım keyifli içiliyor biraz ağır ama kokuda yPmıoKızlar termos alan varmi su tasimak.icin brn bi tane sipars vermistim.ama asiri kucuk geldi gozume tavsiyesi olan varmi
Yok kız biz günlük yapmıyoruz normalde de zaten 10-15 gün yapmasak itiraz etmezdi şimdi yasak diye isyanlarda günlük yapalım desem yok demeyecek durumda sizin yine iyi vazgeçmiş fitil olarak kullanıyorsan rahatsız olması iyi olmuş mecbur normal ilişki yasak olduğu için Allah ne verdiyse öyle yapmaya çalışıyorumGünde mibence haftada bir iki kere tatmin olmasına manuel el dille artık yardımcı olmaya çalışın yapacak bisey yok yani alışsın.. benim eşimde istekliydi Dr bi hafta falan yasaklamıştı sonra serbest dedi ama progeston ilaç kullanıyorum o da penise geliyor diye komple vazgeçti çok şükür dedim… genel olarak akşamları vs uyuduğum için haftasonu ancak beni yakalıyor onda da elimden(!) geleni yapıyorum
Hayırlı olsun canım prensesKızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyuncaveeeeee bir premses de benden geliyor ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Kızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyuncaveeeeee bir premses de benden geliyor ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Cinsel organı kaplumbağa şeklindeyse erkek hamburger gibi 3 katmanlı gözüküyorsa kız canım bu bariz erkek gözüküyor hayırlı olsunGünaydın hanımlar benim bugün dr kontrolüm vardı her şey yolunda dedi cinsiyetini söylemedi yine inatla 16. Haftada söylerim dedi ama ultrasonda sanki erkek görünüyor bi bakar mısınız rica etsem
Maşallah kuzucum sağlıkla gelsinKızlar az önce çıktım kontrolden :) haftasına göre +2 gün ilerideymis, çok tatlıydı hiç durmadı ultrason boyuncaveeeeee bir premses de benden geliyor ilk tahmin erkekti ama net olarak bacak arasını gösterdi kızımız olacak Mervenur277 canım listeye ekler misin ?
Cok sağ ol canımHayırlı olsun canım prensesBabamda az önce bana doktora gerek yok senin kızın olacak diyor dkdahah
Panoramaya yaptırdık bizMerhaba
Fetal dna testi için panoramayı mı genoksu mu önerirsiniz
Merhaba, herkes ilk olarak panorama öneriyor. Zaten direkt ABD’ye gidiyor. Genoks Türkiye’de yapılıyor ve son zamanlarda güvenilirliğini yitirmiş. Arada da fiyat farkı var zaten.Merhaba
Fetal dna testi için panoramayı mı genoksu mu önerirsiniz
Haha onu görüyorum instagramda bende denemek istiyorum bakalım tutacak mı?Kızlar an itibariyle hurma çekirdeğine göre cinsiyet kız çıktı takvimlerde de kız çıkıyor
Oo az kalmış gösterir inş canımHayır kuzum daha öğrenmedim 20 sine aldım randevuyu bakalım
Hadi inşallah kuzucum yaCinsel organı kaplumbağa şeklindeyse erkek hamburger gibi 3 katmanlı gözüküyorsa kız canım bu bariz erkek gözüküyor hayırlı olsun
Bizi de bilgilendir kızzzHaha onu görüyorum instagramda bende denemek istiyorum bakalım tutacak mı?
Ayy evet kuzum iki hafta kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorumOo az kalmış gösterir inş canımÇok heyecanlı oluyor insan zaman zor geçiyor Ben de yarın öğreneceğim inş 11 de randevum bakalım bakalım dr ne diyecek
Sonuç olarak aylar değil 2 hafta dimiAyy evet kuzum iki hafta kadar nasıl bekleyeceğim bilmiyorumyaa ne güzel senin çok az kalmıış