Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• çoğul

• Ankete Katılan
    99
Ayy maşallah. Yüzünü gösterdi mi acaba?

Kızlar uçuk çıkaran var mı ? Ben de ara ara hep çıkar. Şuan yine dudağımda patladı. Zovirax kullanılıyor mu acaba bilgisi olan kullanan var mı ?

Kızlar detaylı ultrason 24.haftada yapılırmı?Ancak o zmana randevu bulabildim.
20 ile 24 arası diye biliyorum ben. Şehir Hastanesi'nde de üniversite hastanesinde de randevu bulamayınca özelden aldım ben de.
Çok teşekkür ederim canım, kaşık olanlardan da almak gerekli midir?
Rica ederim canım. Ben internette yorumlarda görmüştüm önceki grubumda ebe de önerince almıştım. Zaten çok pahalı bişey de değildi.
Canım çok geçmiş olsun.
Kızlar uçuk çıkaran var mı ? Ben de ara ara hep çıkar. Şuan yine dudağımda patladı. Zovirax kullanılıyor mu acaba bilgisi olan kullanan var mı ?
Canım uçuk kremlerini kullanamıyoruz doktorum kullanma demişti bana. Bende de çok çıkar. Bi görsel ekliyorum ben onu kullanıyorum uçuk çıkınca. Hızlı olmasa da geçiriyo.

Eklentiler

• cay-agaci-ve-adacayi-yagli-bitkisel-balm.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 7
Merhaba arkadaşlar.

Ben 2025 temmuz grubundayım.
İstanbul Anadolu yakasında oturuyorum.
Zeynep Kamil’e gebelik takibi yaptıran arkadaşlar varsa, Dr tavsiyesi almak istiyorum.

Hastanenin sistemi nasıl, gidince randevu aldığımız Dr a muayene olabiliyor muyuz yoksa asistanlar mı bakıyor? Bu konularda tecrübelerinizi paylaşırsanız bizim için büyük yardım olur.

Bebeklerinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza almanızı diliyorum

Benim çıktı kullanılmıyor canım sordum doktora. Kendiliğinden geçmesini bekledim
ay sürdüm de çekindim sonradan sürmeyeyim bir daha, çok sağ ol
Çay ağacı yağım var onu kullanayım çok sağ canım

Kızlar dün gece belirgin bir hareket hissettim karnımda elimde tam üstündeydi. Çok duygulandım bir kaç gündür hiç bir şey yoktu endişeleniyordum hemen hep hissediceğimiz haftalar gelsin

Sonunda taburcu oldumm doktorum da kontrol etti rahimde kasılman yok her şey yolunda düşük tehliken yok ağrıların sistite bağlı olmuş olabilir ama bir daha olacağını düsünmüyorum dedi inşo kadar rahatladım ki 1 haftadır stresten ölüyomusum ama yine de uzun uzanmam için 1 aylık heyet raporu verdi. Bu dinlenme bize çok iyi gelecek inşallah kızlardua ve destekleriniz için çok teşekkür ederimmm

Çok geçmiş olsun, kalan süre güzel geçsin canım

Cok gecmıs olsun siz yine de dinlenin kafanız daha rahat olur

Canım çok geçmiş olsun iyice dinlen bu sürede

Çok şükür canımm rabbim sağlıkla mutlulukla tamamlamayı nasip etsin

Bununla geçmiş olsun inşallah bebişin biraz dinlen istemiş annesi sen de yorma kendini her şey güzel olcak bol dua edicez hepimiz için

Canım geçmiş olsun

Kızlar eltim iki gün önce doğum yaptı plasenta akreata varmış dogumda ölümden dönmüş bugün gidio gidebildim bebekde eltimde iyiler çok şükür kızlar bu plasenta akreata ultrasonda gözükür mu acaba korktum açıkcasi çünkü nabzı gitmiş bı ara kalp masajı falan yapmışlar çok şükür verilmiş sadakasi varmış

Gözükür diye düşünüyorum canım, benimki de plesenta previa totalis dua ediyorum yukarı çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…