- 14 Mayıs 2023
- 1.368
- 1.262
- 37
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #11.361
Ayy maşallah. Yüzünü gösterdi mi acaba?Kızlar çok teşekkür ederim hepinizedoktorum hastaneye öğleden sonra geliyor o gelene kadar radyoloji tetkik ultrasona götürdüler. Detaylı her seye bakıldı. Sonuc olarak 20 haftalık olmusuz, 32cm oglusum plesanta fundal dedi, aminiyon sıvısı yeterliymis. Herhangi bir sıkıntı yok gözükmüyor dedi şimdi drumuzu bekliyoruz
Benim çıktı kullanılmıyor canım sordum doktora. Kendiliğinden geçmesini bekledimKızlar uçuk çıkaran var mı ? Ben de ara ara hep çıkar. Şuan yine dudağımda patladı. Zovirax kullanılıyor mu acaba bilgisi olan kullanan var mı ?
Yüzünü henüz görmedik canım insallah yakın zamanda oğluşla face time yapacağızAyy maşallah. Yüzünü gösterdi mi acaba?
20 ile 24 arası diye biliyorum ben. Şehir Hastanesi'nde de üniversite hastanesinde de randevu bulamayınca özelden aldım ben de.Kızlar detaylı ultrason 24.haftada yapılırmı?Ancak o zmana randevu bulabildim.
Rica ederim canım. Ben internette yorumlarda görmüştüm önceki grubumda ebe de önerince almıştım. Zaten çok pahalı bişey de değildi.Çok teşekkür ederim canım, kaşık olanlardan da almak gerekli midir?
Canım çok geçmiş olsun.Kızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dediama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuz dua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Canım uçuk kremlerini kullanamıyoruz doktorum kullanma demişti bana. Bende de çok çıkar. Bi görsel ekliyorum ben onu kullanıyorum uçuk çıkınca. Hızlı olmasa da geçiriyo.Kızlar uçuk çıkaran var mı ? Ben de ara ara hep çıkar. Şuan yine dudağımda patladı. Zovirax kullanılıyor mu acaba bilgisi olan kullanan var mı ?
Yaa bende görürüm diye hevesliydim perşembe gidicez. Bakalım inş gösterir bizimkiYüzünü henüz görmedik canım insallah yakın zamanda oğluşla face time yapacağız
ay sürdüm de çekindim sonradan sürmeyeyim bir daha, çok sağ olBenim çıktı kullanılmıyor canım sordum doktora. Kendiliğinden geçmesini bekledim
Çay ağacı yağım var onu kullanayım çok sağ canım20 ile 24 arası diye biliyorum ben. Şehir Hastanesi'nde de üniversite hastanesinde de randevu bulamayınca özelden aldım ben de.
Rica ederim canım. Ben internette yorumlarda görmüştüm önceki grubumda ebe de önerince almıştım. Zaten çok pahalı bişey de değildi.
Canım çok geçmiş olsun.
Canım uçuk kremlerini kullanamıyoruz doktorum kullanma demişti bana. Bende de çok çıkar. Bi görsel ekliyorum ben onu kullanıyorum uçuk çıkınca. Hızlı olmasa da geçiriyo.
Olabılır canım. Baskı gibi hissediyordum rahmimde doktora gittim gösterdim hersey iyi dedi cok sukursıkıştıktan sonra oluyor, sonra geçiyor. Baskıdan dolayı olabilir belki canım
Çok geçmiş olsun, kalan süre güzel geçsin canımSonunda taburcu oldummdoktorum da kontrol etti rahimde kasılman yok her şey yolunda düşük tehliken yok ağrıların sistite bağlı olmuş olabilir ama bir daha olacağını düsünmüyorum dedi inş o kadar rahatladım ki 1 haftadır stresten ölüyomusum ama yine de uzun uzanmam için 1 aylık heyet raporu verdi. Bu dinlenme bize çok iyi gelecek inşallah kızlar dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederimmm
Cok gecmıs olsun siz yine de dinlenin kafanız daha rahat olurSonunda taburcu oldummdoktorum da kontrol etti rahimde kasılman yok her şey yolunda düşük tehliken yok ağrıların sistite bağlı olmuş olabilir ama bir daha olacağını düsünmüyorum dedi inş o kadar rahatladım ki 1 haftadır stresten ölüyomusum ama yine de uzun uzanmam için 1 aylık heyet raporu verdi. Bu dinlenme bize çok iyi gelecek inşallah kızlar dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederimmm
Canım çok geçmiş olsun iyice dinlen bu süredeSonunda taburcu oldummdoktorum da kontrol etti rahimde kasılman yok her şey yolunda düşük tehliken yok ağrıların sistite bağlı olmuş olabilir ama bir daha olacağını düsünmüyorum dedi inş o kadar rahatladım ki 1 haftadır stresten ölüyomusum ama yine de uzun uzanmam için 1 aylık heyet raporu verdi. Bu dinlenme bize çok iyi gelecek inşallah kızlar dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederimmm
Çok şükür canımm rabbim sağlıkla mutlulukla tamamlamayı nasip etsinSonunda taburcu oldummdoktorum da kontrol etti rahimde kasılman yok her şey yolunda düşük tehliken yok ağrıların sistite bağlı olmuş olabilir ama bir daha olacağını düsünmüyorum dedi inş o kadar rahatladım ki 1 haftadır stresten ölüyomusum ama yine de uzun uzanmam için 1 aylık heyet raporu verdi. Bu dinlenme bize çok iyi gelecek inşallah kızlar dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederimmm
Bununla geçmiş olsun inşallah bebişin biraz dinlen istemiş annesi sen de yorma kendini her şey güzel olcak bol dua edicez hepimiz içinSonunda taburcu oldummdoktorum da kontrol etti rahimde kasılman yok her şey yolunda düşük tehliken yok ağrıların sistite bağlı olmuş olabilir ama bir daha olacağını düsünmüyorum dedi inş o kadar rahatladım ki 1 haftadır stresten ölüyomusum ama yine de uzun uzanmam için 1 aylık heyet raporu verdi. Bu dinlenme bize çok iyi gelecek inşallah kızlar dua ve destekleriniz için çok teşekkür ederimmm
Canım geçmiş olsunKızlar günaydınnn. Dün en kötü günlerimden birini yaşadım resmen. İşe başladım hafif kasık ağrılarım vardı sonra şiddetlendi bacaklarıma vurmaya başladı ritmik bi sekilde hic gecmedi alt karın ağrım oldu ve yürüyemedim baskı olustu stresten terledim. Hemen hiç beklemeden doktora koştuk resmen doğuruyorum sandım. Çok kötüydü. Ağlayarak doktorun odasına girdim. Doktor endişelendi direkt kanaman suyun vs var mı dedi yok dedim sonra kontrol etti rahmin kasılmış dedi. Açılman falan yok dedi ama bu ağızdan verilcek ilaçlarla geçmez seni yatırmamız lazım dedi. Bebişimiz çok şükür iyi baya kontrol etti sağlığı yerinde herhangi bir sıkıntı yok dediama dün yatışımı yaptılar. İdrar kan tahlili yapıldı sonuclarım temiz enfeksiyon falan da yok serum takıyorlar paso iğne oluyorum falan bugün tekrar kontrol olcak bakalım ne diyecek doktorumuz dua edin kızlar cok korktum ağlamaktan bi hâl oldum resmennn
Gözükür diye düşünüyorum canım, benimki de plesenta previa totalis dua ediyorum yukarı çıksınKızlar eltim iki gün önce doğum yaptı plasenta akreata varmış dogumda ölümden dönmüş bugün gidio gidebildim bebekde eltimde iyiler çok şükür kızlar bu plasenta akreata ultrasonda gözükür mu acaba korktum açıkcasi çünkü nabzı gitmiş bı ara kalp masajı falan yapmışlar çok şükür verilmiş sadakasi varmış