Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar özel bisey soracağım size.. ay utandımda biraz.. kendi kendimizi tatmin etme konusunda bebeğe zarar gelir mi? Vajinadan bisey sokma vs yok.. eşimle pek yapmıyoruz bebek yerleşsin diye de.. ben kendim üstten oksama yaptım bi kaç kere ama şimdi de vicdan yapıyorum.. bence anne rahatlayınca bebekte mutlu olur ama nedense vicdan yapıyorum.. hemde aşırı vicdan..

Siz yinede ağır kaldırıp çok yormayın kendinizi bebek var bırakalım biraz dağınık kalsın. Kasmayalım bence öyle de böyle de hayat devam ediyor. Nasıl olsa çok misafirdir eve giren çıkan olmaz dinlenme dönemi olsun bu dönem

Çok hoş bir anı olarak kalır size. Umarım dilediğin gibi geçer her şey

Canim ben 6. Haftada lekelenme yaşadım dr 14. Haftaya kadar ilişkiye girmeyin dedi. Ben de senin tarifledigin gibi yapiyorum mast. Çünkü çok stresli bi süreç zaten insan rahatlamaya ihtiyaç duyuyo. çok ileri gitmiyorum ve her gün yapmiyorum sıklığına dikkat ediyorum suana kadar bisey olmadı 11. Haftadayım ben bu şekilde çok rahim kasılması olmuyor zaten bence. Sen kendinde çok kasılma hissediyor musun o onemli

Bizde utanıp doktora soramadık canım doktor kendisi sordu bize, buraya da yazmıştım hatta ben bebek sağlıklı yerleşmiş normal sağlıklı bir gebelikte cinsel hayatınıza devam edin dedi Normal doğum düşünüyorsan aktif olman çok iyi diye tavsiye verdi. Haftada bir kere de olsa artık yapıyoruz şuana kadar bir kanama vs olmadı. Belli bir haftadan sonra istek artıyor bence yapmak iyi hissettirebilir Vucudumuz yönlendiriyor zaten sağlıklı olan bu

Yok öyle bir kasılma olmuyor.. teşekkürler yorumuz için

Aynen son bir iki haftadır istek artısı oldu.. teşekkürler

Yalnız değilsin inan ki, ben de hafta içi zar zor evi toparlıyorum üstten temizleyebiliyorum anca, öyle koltuk silme falan neredeee işten zor atıyorum kendimi eve yemek yapmaya bile gücüm kalmıyor çoğu zaman. Hafta sonu derinlemesine temizlemeye çalışıyorum ama saatler sürüyor. Otur dinlen kalk yap derken bitmiyor iş. Ben de senin gibi hala mutfak dolabını sileceğim. Anca kapaklarını silebiliyorum içine girecek gücü hala bulamadım kendimde.

Canım eğer riskli bir gebe değilsen hiç bir zararı yok hatta anne mutluluk hormonu salgıladığında bebekte mutlu oluyor, neredeyse ilk günden beri ilişki sıklığımda ve düzenimde değişme olmadı benim. Doktor en başta biz sormadan dedi, çok sert hareketlerde bulunmadan devam edin, gebelik bir hastalık değildir dedi. Bebeğin yerleştiği yer ile vajina arasında çok fark var, çok korunaklı bir yerdeler bir sonraki gidişinde mutlaka doktoruna danış tabi, her gebelik süreci kişiye özeldir

Çikolata falan yiyormusunuz kızlar? Ay ben dün albeni aldım bir tane eşim gördü bıdbıdlandı hiç sağlıklı değil diye

Sağlıkla gelsin kuzuumm

Çikolata falan yiyormusunuz kızlar? Ay ben dün albeni aldım bir tane eşim gördü bıdbıdlandı hiç sağlıklı değil diye
Ben yiyorum valla ya. O kadar da tutamam kendimi. Zaten cips cola fast food pek çok yiyecek yok. Çikolata yicem onu kısıtlayamam hem Bebisim de mutlu oluyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…