Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok sevindim hadi hayırlı olsun

Bilmiyorum ki pozisyondan mi, bir aciklama yapmadi, ben ultrasondan hic bir sey anlamiyorum. Gosterdi biseyler ama.
Esim parmaklarina kadar saydi, ben safi kararti gordum anlamadim yani

Kızlar peepycooky instagramda takip ediyor musunuz? Bebişi oldu yeni sarılık olmuş yoğun bakıma almışlar ay o kadar üzüldümki storylerine gözyaşım pıt.

Kızlar ev işlerini vs nasıl yapıyorsunuz ? Ben bir iş yapamaz oldum ev süpürmek bile gözümde büyüyor eskiden haftada bir cam silerdim koltuk silerdim mutfak dolaplarını silerdim hamilelikten beri bir üşengeçlik geldi haftalardır mutfak dolabını silmem gerekiyor silemiyorum saat 5e kadar yatıyorum kalkıp bir on dk ev süpürüp geri yatıyorum koltuklarım pislendi silemiyorum eski iş yapma enerjim vs asla yok kaba taslak yapıyorum birde çok erteleyerek birde 7.30 da kalkmama rağmen saatlerce yataktan çıkmıyorum biri arayıpta size gelicez dicek diye aklım

İnşallah canım çok çok amin bende güzel düşünmeye çalışıyorum. Allah sevindirsin bizi de inşallah
Teyzemin bebeğinde de ense kalınlığı 3 ün üzerindeydi çok stresliydi en başında, sonra yavaş yavaş normale döndü ve sağlıkla kucağına aldı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın canım buna gönülden inanıyorum

İnşallah canım benim bende bu güzel örneklerin arasına girmeyi çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder. Haftaya belli olacak bakalım

Bilmiyorum ki pozisyondan mi, bir aciklama yapmadi, ben ultrasondan hic bir sey anlamiyorum. Gosterdi biseyler ama.
Esim parmaklarina kadar saydi, ben safi kararti gordum anlamadim yani
Bizde de tam tersi dr bacak arasını alttan gören bir pozisyondan baktı eşim çıkarken diyor ki sırtından bakarak mı kız dedi o ben hiç anlamadım diyor

Benim ev 2 hafta önce taşınma sırasında bir komple temizlendi. Sonrasında rutin olarak wc temizliği mutfağı yerleştirme yapıyorum. Çamaşırlar katlanıp ütülüyorum. Kurutma alıcam bebek doğmadan kesinlikle bebek evdeyken çamaşır kaosu istemiyorum. Robot süpürge var onu çalıştırıyorum her gün. Halıları falan kaldırıp temizlik yapmadım çünkü halılar koltukların altında kaldıramam. Ama genel olarak elim evin üstünde . Temizliğe birini bulacağım 15 günde bir her yeri silsin diye çünkü böyle zor. Eşimde yoğun çalışıyor.

Ben normalde de öyle yoğun pek yapmıyorum aynı devam ediyorum.. robot evi surpuyor bende el süpürgesiyle günlük dökülenleri alırım hep.. cam önlerini silerim genelde bu kullan atlık ıslak temizleme bezleriyle üstten toz alirim.. mutfak benim hep topludur banyo WC de hep temiz duşa kabin kireci hariç.. ama hani öyle dolap üstü toz alma kapıları silme tv arkasi silme vs yapacak motivasyonum yok… koltuk örtülerini zor silkeliyorum yıkmaya bile üşeniyorum valla..

Yapmiyorum :) ikimiz de calistigimiz icin haftada bir temizlik icin yardima gelen var, utuyu de o yapiyor.
Yemek pek yapmiyorum, esim yapiyor, ya da tost vs. ya da disaridan yiyoruz. Market alisverisine de ben gitmiyorum kokulardan rahatsiz oldugum icin. :) Camasir yikiyorum, kurutmaya atma isi esimde, ben katliyorum camasirlari :)))

Çocuklar şaşırtıyor bakalım bizde pazartesi öğreniriz İnş diğer 2 hamileliğime göre bunun belirtileri farklı ama inş bize de sağlıklı imanlı bir kız çocuğu nasip eder

Çocuklar şaşırtıyor bakalım bizde pazartesi öğreniriz İnş diğer 2 hamileliğime göre bunun belirtileri farklı ama inş bize de sağlıklı imanlı bir kız çocuğu nasip eder
Sizi merak ediyorum cinsiyeti ne acaba inşallah öğrenirsiniz ben de salıya randevu aldım memleketteki doktorum da görsün istiyorum cinsiyet için değil sadece farklı bir göz olmuş olur

eskiden deli gibi çamaşır suyuyla gezerdim işe giderdim gece temizlik yapardım şimdi tövbe sadece pis gördüğüm yeri temizliyorum camları silmeyeli 3 hafta oldu birde mutfağın balkonunda kombi var komple camları buhar yapıyor o lekeli lekeli halılarımı inat gibi bembeyaz aldım falan kafayı yicem haftaya halıları yıkamaya vericem o güne kadar plan oluşturup gün gün bir oda temizliyim diyorum üşengeçliği bırakırsam

kizlarrr biz 11 haftalik olduk ama fotograf 9. haftadan cinsiyet tahmini yapar misiniz:) haftaya ikili test icin gidecegim, herkese güzel gebelikler diliyorum saglikla

Eklentiler

• IMG_5344.jpeg
    133,4 KB · Görüntüleme: 4
Benimde önümüzde ki Perşembe randevum var 13+4 haftalık olacak acaba görür mü cinsiyetini en son 11 haftalıkkem gittiğimde sordum daha küçük dedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…