- 24 Haziran 2024
- 201
- 159
- 28
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.341
Ay çok sevindim hadi hayırlı olsunKizlarr bugun kontrole gittimm. Doktor cinsiyetini gördüğünü söyledi. Ama ben öğrenmedimcok heyecanlandilar hersey görünüyor dediler surpriz mi olcak ogrenecek misiniz cinsiyeti dedi de ben sürpriz deyince söylemediler 2 doktor muayene etti 2li tarama yaptilar. Normal görünüyor dediler ❤ Usg cihazlari epey eski oldugu icin gormekte zorlandilar bende olumsuz birsey mi var diye sordum da makine eski bebis tam poz verdi aksine dediler
Ay inşallah canımGüzel haberler gelsin ama 14 gün sürmüyor. Bence pzt salı öğrenirsiniz. İnşallah güzel gelir
Bilmiyorum ki pozisyondan mi, bir aciklama yapmadi, ben ultrasondan hic bir sey anlamiyorum. Gosterdi biseyler ama.Ay biz fetal DNA da yaptırmadık ara tatilde memlekete gidicez bir de oradaki doktoruma görüneyim diyorumbelki doğumu orda yaparım hem erken haftalarda görmüş olur
Sizin de baya olmuş aslında ama pozisyondan ötürü mü emin olamadı ?
Teyzemin bebeğinde de ense kalınlığı 3 ün üzerindeydi çok stresliydi en başında, sonra yavaş yavaş normale döndü ve sağlıkla kucağına aldı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın canım buna gönülden inanıyorumİnşallah canım çok çok amin bende güzel düşünmeye çalışıyorum. Allah sevindirsin bizi de inşallah
İnşallah canım benim bende bu güzel örneklerin arasına girmeyi çok istiyorum inşallah rabbim nasip eder. Haftaya belli olacak bakalımTeyzemin bebeğinde de ense kalınlığı 3 ün üzerindeydi çok stresliydi en başında, sonra yavaş yavaş normale döndü ve sağlıkla kucağına aldı. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın canım buna gönülden inanıyorum
Bizde de tam tersi dr bacak arasını alttan gören bir pozisyondan baktı eşim çıkarken diyor ki sırtından bakarak mı kız dedi o ben hiç anlamadım diyorBilmiyorum ki pozisyondan mi, bir aciklama yapmadi, ben ultrasondan hic bir sey anlamiyorum. Gosterdi biseyler ama.
Esim parmaklarina kadar saydi, ben safi kararti gordum anlamadim yani
Benim ev 2 hafta önce taşınma sırasında bir komple temizlendi. Sonrasında rutin olarak wc temizliği mutfağı yerleştirme yapıyorum. Çamaşırlar katlanıp ütülüyorum. Kurutma alıcam bebek doğmadan kesinlikle bebek evdeyken çamaşır kaosu istemiyorum. Robot süpürge var onu çalıştırıyorum her gün. Halıları falan kaldırıp temizlik yapmadım çünkü halılar koltukların altında kaldıramam. Ama genel olarak elim evin üstünde . Temizliğe birini bulacağım 15 günde bir her yeri silsin diye çünkü böyle zor. Eşimde yoğun çalışıyor.Kızlar ev işlerini vs nasıl yapıyorsunuz ? Ben bir iş yapamaz oldum ev süpürmek bile gözümde büyüyor eskiden haftada bir cam silerdim koltuk silerdim mutfak dolaplarını silerdim hamilelikten beri bir üşengeçlik geldi haftalardır mutfak dolabını silmem gerekiyor silemiyorum saat 5e kadar yatıyorum kalkıp bir on dk ev süpürüp geri yatıyorum koltuklarım pislendi silemiyorum eski iş yapma enerjim vs asla yok kaba taslak yapıyorum birde çok erteleyerek birde 7.30 da kalkmama rağmen saatlerce yataktan çıkmıyorum biri arayıpta size gelicez dicek diye aklım
İkizlerin biri erkek biri kızdı söylemişİkizler erkek miymiş acaba erkek olunca daha erken söyleyebiliyorlar sanırım kardeşimin de erken haftalarda belli olmuştu. Benim 13 haftalık ama daha erken dedi
Ben normalde de öyle yoğun pek yapmıyorum aynı devam ediyorum.. robot evi surpuyor bende el süpürgesiyle günlük dökülenleri alırım hep.. cam önlerini silerim genelde bu kullan atlık ıslak temizleme bezleriyle üstten toz alirim.. mutfak benim hep topludur banyo WC de hep temiz duşa kabin kireci hariç.. ama hani öyle dolap üstü toz alma kapıları silme tv arkasi silme vs yapacak motivasyonum yok… koltuk örtülerini zor silkeliyorum yıkmaya bile üşeniyorum valla..Kızlar ev işlerini vs nasıl yapıyorsunuz ? Ben bir iş yapamaz oldum ev süpürmek bile gözümde büyüyor eskiden haftada bir cam silerdim koltuk silerdim mutfak dolaplarını silerdim hamilelikten beri bir üşengeçlik geldi haftalardır mutfak dolabını silmem gerekiyor silemiyorum saat 5e kadar yatıyorum kalkıp bir on dk ev süpürüp geri yatıyorum koltuklarım pislendi silemiyorum eski iş yapma enerjim vs asla yok kaba taslak yapıyorum birde çok erteleyerek birde 7.30 da kalkmama rağmen saatlerce yataktan çıkmıyorum biri arayıpta size gelicez dicek diye aklım
Yapmiyorum :) ikimiz de calistigimiz icin haftada bir temizlik icin yardima gelen var, utuyu de o yapiyor.Kızlar ev işlerini vs nasıl yapıyorsunuz ? Ben bir iş yapamaz oldum ev süpürmek bile gözümde büyüyor eskiden haftada bir cam silerdim koltuk silerdim mutfak dolaplarını silerdim hamilelikten beri bir üşengeçlik geldi haftalardır mutfak dolabını silmem gerekiyor silemiyorum saat 5e kadar yatıyorum kalkıp bir on dk ev süpürüp geri yatıyorum koltuklarım pislendi silemiyorum eski iş yapma enerjim vs asla yok kaba taslak yapıyorum birde çok erteleyerek birde 7.30 da kalkmama rağmen saatlerce yataktan çıkmıyorum biri arayıpta size gelicez dicek diye aklım
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinKızlar bugün bizimde kontrolümüz vardı minnoşumuzu gördük bal gibiydiBiz oğlanları 3ledik sanırım bu bebişimizede erkek dedi doktor
10 gün sonra tekrar bakalım cinsiyete kimseye söyleme daha dedi ama ben dururmuyum.
Çocuklar şaşırtıyor bakalım bizde pazartesi öğreniriz İnş diğer 2 hamileliğime göre bunun belirtileri farklı ama inş bize de sağlıklı imanlı bir kız çocuğu nasip ederSanırım olmadıkız çocuk anneyi zorlar ve çirkinleştirir söylemleri rafa kalkmış oldu çünkü benim yüzüm hayatımda hiç olmadığı kadar iyi durumda ve kasık ağrısı dışında hiç belirtim olmadı
Sizi merak ediyorum cinsiyeti ne acaba inşallah öğrenirsiniz ben de salıya randevu aldım memleketteki doktorum da görsün istiyorum cinsiyet için değil sadece farklı bir göz olmuş olurÇocuklar şaşırtıyor bakalım bizde pazartesi öğreniriz İnş diğer 2 hamileliğime göre bunun belirtileri farklı ama inş bize de sağlıklı imanlı bir kız çocuğu nasip eder
eskiden deli gibi çamaşır suyuyla gezerdim işe giderdim gece temizlik yapardım şimdi tövbe sadece pis gördüğüm yeri temizliyorum camları silmeyeli 3 hafta oldu birde mutfağın balkonunda kombi var komple camları buhar yapıyor o lekeli lekeli halılarımı inat gibi bembeyaz aldım falan kafayı yicem haftaya halıları yıkamaya vericem o güne kadar plan oluşturup gün gün bir oda temizliyim diyorum üşengeçliği bırakırsamBenim ev 2 hafta önce taşınma sırasında bir komple temizlendi. Sonrasında rutin olarak wc temizliği mutfağı yerleştirme yapıyorum. Çamaşırlar katlanıp ütülüyorum. Kurutma alıcam bebek doğmadan kesinlikle bebek evdeyken çamaşır kaosu istemiyorum. Robot süpürge var onu çalıştırıyorum her gün. Halıları falan kaldırıp temizlik yapmadım çünkü halılar koltukların altında kaldıramam. Ama genel olarak elim evin üstünde . Temizliğe birini bulacağım 15 günde bir her yeri silsin diye çünkü böyle zor. Eşimde yoğun çalışıyor.