- 3 Eylül 2015
- 389
- 478
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.321
Ben evleneli 5 sene olacak o zaman yoktu şimdi herkese bakılıyor çok iyi olduNikah işlemleri için sağlık raporu alırken eşime bakmışlardı, artık direkt bakıyorlar sanırım herkese.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evleneli 5 sene olacak o zaman yoktu şimdi herkese bakılıyor çok iyi olduNikah işlemleri için sağlık raporu alırken eşime bakmışlardı, artık direkt bakıyorlar sanırım herkese.
Evet gerçekten de öyle, keşke en başından beri böyle olsaydı.Ben evleneli 5 sene olacak o zaman yoktu şimdi herkese bakılıyor çok iyi oldu
Ayy ben çok şanslıymışım ozaman valla okuduğum çoğunuzun eşi giremiyormuş. Ben Manisa'dayım burada da bi dönem şehir hastanesi almadı erkekleri içeri ama şimdi devlet hastanesinde de şehir hastanesinde de alıyolar. Çok şükür eşim rahatça giriyor yanıma muayenede. benim dr da tek tek alıyo içeri biri çıkmadan diğerini almıyo.Yok canim imkani yok almiyorlar benim gittigim devlet hastanesinde. Gecen sordum hatta malesef erkekler giremez dedi direkt hemşire. Bu gittigim kadin dogum hastanesi direkt. Birde sehir hastanesine gittim orasi da ayni. Koridora erkekleri hic sokmuyorlar. Bi gittik bütün erkekler dış koridorda bekliyordu. Ankara bu arada
canım hamile ve emzirenlere önerilen ağrı kesicilerden parol 3ten fazla içmediğin sürece problem olmaz ama tabi yine de doktoruna danış sen. İlaç kullanmak istemezsen de okaliptüslü mentollü bitkisel kremler var baş çevresine sürebilirsin ağrıları kesiyor.Kızlar başım çok ağrıyor, iş yerinde olduğum için çok bir şey yapamıyorum, uzanmak, buz vesaire. Parol içsem bir sakıncası olur mu sizce? Cok etki edeceğinden emin değilim ama bir umut iste
Hayırlı olsun canım sanki buraya tahmin için ultrason atmıştın gibi aklıma geliyor tahmini tutan oldu muKızlaaar bizim kızımız oluyor sevinçten ağladım fetal dna sonucumuz çıkmış çok şükür herşey yolunda, doktorumu aradım pembe kalp dedi ve şaşkınım aslında, erkeğe benzetmişti doktorumuz ultrasonda, aklınıza gelen tüm teoriler çürüdü çünkü benim hepsi erkek gösteriyordu şimdi iş çıkışı koşarak ilk elbisesini almak istiyorummm Mervenur277 canım +1 prenses daha ekler misin
Biz 10 sene önce evli olduğumuz için o zamanlar yapılmıyordu. Kadın doğumcu doktorumuz bebekten önce verin demişti. Hamile kalmadan önce eşim aile hekimliğine gidip vermişti. 3 ayda falan çıktı sonucu e devletten aldık.Kizlar sma testi yaptiran var mi? Anneye mi yapiliyor babaya mi?
Sanırım olmadı kız çocuk anneyi zorlar ve çirkinleştirir söylemleri rafa kalkmış oldu çünkü benim yüzüm hayatımda hiç olmadığı kadar iyi durumda ve kasık ağrısı dışında hiç belirtim olmadıHayırlı olsun canım sanki buraya tahmin için ultrason atmıştın gibi aklıma geliyor tahmini tutan oldu mu
Ay evet ya benim de öyle ilk kızımda da cildim çok güzeldi göbeğim sivriydi herkes erkek diyordu bunda da aynı yine erkek tahmin ediyorlar ama kız sanırımSanırım olmadı kız çocuk anneyi zorlar ve çirkinleştirir söylemleri rafa kalkmış oldu çünkü benim yüzüm hayatımda hiç olmadığı kadar iyi durumda ve kasık ağrısı dışında hiç belirtim olmadı
Hayırla gelsinler kız kardeşim yok eşimin de kız kardeşi yok hep bir kızım olsun yoldaşım olsun derdim Rabbim nasip etti çok şükürAy evet ya benim de öyle ilk kızımda da cildim çok güzeldi göbeğim sivriydi herkes erkek diyordu bunda da aynı yine erkek tahmin ediyorlar ama kız sanırım
Aminnnn sağlıkla sonuçlansın.. 10-12 gün diyorlar pazartesi çarşamba gibi insallah müjdeli haber gelir rahat nefes alırsınız.. bugün bi arkadaşım da dedi ikili mi üçlü mu neyde öyle çıkmış ama test yaptırmış bisey çıkmamış şimdi bebeği üç aylık bile masallahi var iri hayli bir hatta.. ordan aklıma geldi.. sizde de öyle insallah bisey çıkmayacak..İnşallah kuzucum bugün 7. Gün 14 günde çıkar dedi inşallah biraz erken gelir çok stresliyim günler geçmiyor sanki inşallah hayırlı haberler ile gelmek nasip olsun bitanecim
Noldu canım belli oldu mu
Bana da Dr um bilemem dedi, ben kız hissediyorum deyince güldü hayırlısı dedi.. 10+2 de yani iki gün önce gittiğimde.. ama başka arkadaşıma daha mercimek kadarken ikizleri vardı ikisininde cinsiyetini aynı Dr söylemişti tutmuşta.. az önce fetal DNA verdim sağlıkla sonuçlanır insallah artık 10-12 güne öğreniriz Allah nasip etsin..ikili tarama sonucu düşük risk çıkmış sonucu almaya gitmişken cinsiyet tahmini yapmasını istedik doktordan kız gibi ama emin değilim daha erken dedi. 10 haftada cinsiyeti net söyleyenler nasıl söylüyor anlamadım bizim doktor mu garantici acaba
Ay duygulandım sağlıkla gelsinnnnn kizcemizzzzKızlaaar bizim kızımız oluyor sevinçten ağladım fetal dna sonucumuz çıkmış çok şükür herşey yolunda, doktorumu aradım pembe kalp dedi ve şaşkınım aslında, erkeğe benzetmişti doktorumuz ultrasonda, aklınıza gelen tüm teoriler çürüdü çünkü benim hepsi erkek gösteriyordu şimdi iş çıkışı koşarak ilk elbisesini almak istiyorummm Mervenur277 canım +1 prenses daha ekler misin
Hadi bakalım yakında kesinleşir seninMerhaba, az once dondum doktordan. Ultrasonda her sey yolunda gozukuyordu. Doktor buyuk ihtimalle kiz dedi.
Hemsire fetal dna icin kan almayi denedi ama yapamadi (damarlarim dar diye hep bir sikinti oluyor), yarin sabah laboratuara gidip vericem :)
Aynen öyle hayırla gelsinler biz 3 kızız kız kardeş çok güzel gerçekten eğer doktorun tahmini doğruysa kızımın da kız kardeşi olcak birbirlerine destek olurlar inşallahHayırla gelsinler kız kardeşim yok eşimin de kız kardeşi yok hep bir kızım olsun yoldaşım olsun derdim Rabbim nasip etti çok şükür
İkizler erkek miymiş acaba erkek olunca daha erken söyleyebiliyorlar sanırım kardeşimin de erken haftalarda belli olmuştu. Benim 13 haftalık ama daha erken dediBana da Dr um bilemem dedi, ben kız hissediyorum deyince güldü hayırlısı dedi.. 10+2 de yani iki gün önce gittiğimde.. ama başka arkadaşıma daha mercimek kadarken ikizleri vardı ikisininde cinsiyetini aynı Dr söylemişti tutmuşta.. az önce fetal DNA verdim sağlıkla sonuçlanır insallah artık 10-12 güne öğreniriz Allah nasip etsin..
Çok teşekkür ederim, bir tane içtim ve iş yerinden çıkmadan biraz buz uyguladım. Eve gidene kadar idare edecek gibiAyy ben çok şanslıymışım ozaman valla okuduğum çoğunuzun eşi giremiyormuş. Ben Manisa'dayım burada da bi dönem şehir hastanesi almadı erkekleri içeri ama şimdi devlet hastanesinde de şehir hastanesinde de alıyolar. Çok şükür eşim rahatça giriyor yanıma muayenede. benim dr da tek tek alıyo içeri biri çıkmadan diğerini almıyo.
canım hamile ve emzirenlere önerilen ağrı kesicilerden parol 3ten fazla içmediğin sürece problem olmaz ama tabi yine de doktoruna danış sen. İlaç kullanmak istemezsen de okaliptüslü mentollü bitkisel kremler var baş çevresine sürebilirsin ağrıları kesiyor.
Benim de neredeyse 14 haftalik, bana da emin olmamakla birlikte kiz dedi iste :) fetal dnadan kesin gorucez artikİkizler erkek miymiş acaba erkek olunca daha erken söyleyebiliyorlar sanırım kardeşimin de erken haftalarda belli olmuştu. Benim 13 haftalık ama daha erken dedi
Ay biz fetal DNA da yaptırmadık ara tatilde memlekete gidicez bir de oradaki doktoruma görüneyim diyorum belki doğumu orda yaparım hem erken haftalarda görmüş olurBenim de neredeyse 14 haftalik, bana da emin olmamakla birlikte kiz dedi iste :) fetal dnadan kesin gorucez artik
İnşallah canım çok çok amin bende güzel düşünmeye çalışıyorum. Allah sevindirsin bizi de inşallahAminnnn sağlıkla sonuçlansın.. 10-12 gün diyorlar pazartesi çarşamba gibi insallah müjdeli haber gelir rahat nefes alırsınız.. bugün bi arkadaşım da dedi ikili mi üçlü mu neyde öyle çıkmış ama test yaptırmış bisey çıkmamış şimdi bebeği üç aylık bile masallahi var iri hayli bir hatta.. ordan aklıma geldi.. sizde de öyle insallah bisey çıkmayacak..