- 16 Eylül 2024
- 570
- 370
- 34
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.961
Ya hep ayniyiz burda daha once de konusu gecti bu tarz seylerin de, bende de mesela kasik ağrısı oluyor. Bazen birkaç saat hic olmadigi oluyor o zaman hemen niye agrimadi ki falan diye strese giriyorum. Uzaniyorum bekliyorum ağrımasıni.Ofistekiler bıktılar zaten benden onlarda hep tedirgin ay kustu kusacak diyeama bu sabah hiç bir şeyim yok mesela her günüm farklı deli oluyorum böyle olunca da bu defa acaba bir şey mi oldu neden kusmuyorum falan diyorum
Bizim burada haftasonu calisan doktor yok. Haftasonu dogurursam nolucak, doktorum gelicek mi hastaneye onu ogrenmem lazim. :)) Hep haftaici mesai saatleri icerisinde doktora gidiyorum (cok sik da gidilmiyor zaten ) ama guzel kismi su, doktora gittigim gun 2 saat iznim oluyor.ben normalde de çok su içiyorum wcye zaten çok sık giderdim, kusma bulandı vs de olmayınca farketmediler, hastane randevularım da hep cumartesi oluyor. Bir de kilolu değilim göbeğimde şuanda ayva gibi, en fazla tatil sonrası kilosu diye düşünüyorlardır heralde bazı insanların enerjisini sevmiyorum ofiste o yüzden saklamayı tercih ettim
Ay sorma canım yaa, şimdiden engelledi bebişSabahlari kas katı kalkıyorum bu sebepten
Evet benden beklenmeyen tepkiler veriyorum normalde çok sakin sabırlı biriyimdir her şeyi alttan alırım ama şimdi bir şey olunca pat diye lafımı söylüyorum biraz da rahatlatıyor :)Bir de benim isteki konsantrasyonum acayip dustu. Istedigim cevaplari alamadigimda da, kendi kendime de olsa, gereksiz tepki veriyorum filan :)) Sizde de oluyor mu?
Benim iştahım bulantım olmadığında baya baya yerinde valla o konuda hiç sıkıntı yaşamıyorum kilo almakta da baya başarılıyım normal hayatta muhtemelen top gibi olurum 9 ayın sonundaben saat 7 de kalkıyorum çocuguma kavaltı vs hazırlıyorum , sonra o kokudan öğürüp duruyorum malesef.ilk gebeliğimde doğurana kadar kuşmuştum avantajı ise hıc kılo almamıstım.şimdi bakalım nasıl olacak ama yemeklerın cogundan tıksıyorum görüntüsünden bile
Stresten bir uzaklaşabilsek her şey çok rahat olacak ama işteYa hep ayniyiz burda daha once de konusu gecti bu tarz seylerin de, bende de mesela kasik ağrısı oluyor. Bazen birkaç saat hic olmadigi oluyor o zaman hemen niye agrimadi ki falan diye strese giriyorum. Uzaniyorum bekliyorum ağrımasıni.
Aslinda seninde kusmaman da gayet dogal. Ama alıştığın icin devamlilik bekliyorsun. Hic stres yapmamak lazim hepsi dogal seyler çünkü
Yalnız değilsin :) bebişten sonra veririz inşallah diyerek devam edelimBenim iştahım bulantım olmadığında baya baya yerinde valla o konuda hiç sıkıntı yaşamıyorum kilo almakta da baya başarılıyım normal hayatta muhtemelen top gibi olurum 9 ayın sonunda
Aaaa şu an aynı durumdayız benim de Çin ve maya takviminde kız çıkıyor ama bu gece rüyamda bebeğimin ultrasonunu gördüm çok hareketliydi ve doktor erkek bebek demişti biz de sağlıklı olsun tabi ama kız olsun istiyorduk hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzumKızlar Merhaba,
Mayıs anneleri forumundaki ilk mesajım :)
12+1'de(26 Ekim) Genoks firmasına Fetal DNA yaptırdık. Tüm panel için18bin lira ödedik. Resmi tatil girmesine rağmen 1 haftada sonuç çıktı ve 2 Kasım Cumartesi bebeğimizde bir risk bulunmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür
Vee benim de bir kızım olacakMaya ve çin takviminde de kız çıkıyordu ama rüyamda hep erkek bebek görüyordum, kız olması bizi çok mutlu etti. Biz ailelerimize, arkadaşlarımıza kısaca kimseye henüz söylemedik şu an 13+4'deyim bu Cuma 14 hafta olunca şu ekteki minik Zara babetlerle(kızımın ilk ayakkabısı aşık oldum kaç haftadır favorilerimde bekliyordu) ailelerimize söylemeyi düşünüyoruz. Siz nasıl ve ne zaman söylediniz? Ya da bizim kadar bekleyen var mı?
Herkese selamlar, sevgiler.
VE TABLODA İSMİ OLMAYIP CÜNSİYET ÖĞRENİP EKLENMEK İSTEYENLER DE YAZIN LÜTFEENNN!!!!KIZLAR CİNSİYETİ ÖĞRENİP TABLODA GÜNCELLEMESİ OLMAYANLAR BANA MESAJ ATSINLAR LÜTFEN!!!!!
Canım meraba benim dıktorumda genoksla calısıyor ama cok yaptırma diyende var sizce iyi miKızlar Merhaba,
12+1'de(26 Ekim) Genoks firmasına Fetal DNA yaptırdık. Tüm panel için18bin lira ödedik. Resmi tatil girmesine rağmen 1 haftada sonuç çıktı ve 2 Kasım Cumartesi bebeğimizde bir risk bulunmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür
Vee benim de bir kızım olacakMaya ve çin takviminde de kız çıkıyordu ama rüyamda hep erkek bebek görüyordum, kız olması bizi çok mutlu etti. Biz ailelerimize, arkadaşlarımıza kısaca kimseye henüz söylemedik şu an 13+4'deyim bu Cuma 14 hafta olunca şu ekteki minik Zara babetlerle(kızımın ilk ayakkabısı aşık oldum kaç haftadır favorilerimde bekliyordu) ailelerimize söylemeyi düşünüyoruz. Siz nasıl ve ne zaman söylediniz? Ya da bizim kadar bekleyen var mı?
Bebişten sonra da diyet gruplarında buluşuruz canım kızlarYalnız değilsin :) bebişten sonra veririz inşallah diyerek devam edelim
Ay vallahi nasil gececek bende bilmiyorum. Insan herseyden pimpirik yapiyor. Strese giriyorum elimde olmadan. En aklima gelmeyen ihtimaller senaryolar canlaniyo kafamda. Tüm sevdiklerime karşıBende de var maalesef hatta geçen kontrolde doktorum kizdi, sen böyle yaparsan 200 gün nasıl geçecek kendine yazik dediama çok zor yapmamakta elde değil. Tevekkül halinde olmak lazim galiba biraz bu hal bana iyi geldi
Benimde öyle hep kötü seyler geliyo önüme etkileniyorumAy vallahi nasil gececek bende bilmiyorum. Insan herseyden pimpirik yapiyor. Strese giriyorum elimde olmadan. En aklima gelmeyen ihtimaller senaryolar canlaniyo kafamda. Tüm sevdiklerime karşı
Oncelikle hosgeldin ve tebrik ederimKızlar Merhaba,
Aslinda bu sureclerin böyle gecmesi sanırım normal. Karışık rüyalar görüyorum mesela hep dolu dolu. Bu sabah saatlerce denizlerde yüzüyordum sonra çıkıp dinlenip tekrarBenimde öyle hep kötü seyler geliyo önüme etkileniyorum
Ayy aynı benim rüyalarımAslinda bu sureclerin böyle gecmesi sanırım normal. Karışık rüyalar görüyorum mesela hep dolu dolu. Bu sabah saatlerce denizlerde yüzüyordum sonra çıkıp dinlenip tekrarbeynimin icinde ne firtinalar kopuyorsa rüyalar bile dolu dizgin geciyor. Haliyle aklimizin icinde de bir sürü sey dönüyor strese sebebiyet veriyor.
Aslinda meditasyon yapmak lazim. Ama ona da bir türlü vakit ayiramadim. Baslamak lazim cok gecikmeden
Ben de korkuyorum kötü enerjiden bir de herkesin bir fikir beyan etmesi hoşuma gitmiyor. Ailemize söyleyeceğiz inşallah iş yerindekilere de 16. haftada söylerim diye düşünüyorum :)Hayırlı uğurlu olsuun sağlıkla gelsin prensesannemlere ve kayınvalidemlere hızlıca söylemiştim ancak arkadaşlarım hatta işyerimdekiler bile (insan kaynakları hariç) bilmiyor benim de 12+4 ‘ teyim, genelde hep böyleyimdir çevreme her şey olmaya yakınken haber vermeyi severim nazardan korkarım karnım azıcık daha büyüsün yavaşça yayılır diye düşünüyorum