Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bir sey olmaz o kadardan. Dikkat edin, stres yapmayin.

Canım bende ayaktayken çok şiddetli hapşırdim aynı sanciyi bende hissettim kasiktaki bağlar geriliyor ondan ağrı oluyor pamuk ipliğine bağlı degil bebeklerimiz Rabbimize emanet olsunlar yinede daha dikkatli olmakta fayda var

Doğru söylüyorsun canım ama işte çok kıymetliler bir şey olacak diye ödümüz patlıyor , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize

Bence de normaldir akıntınız nasıl bi akıntı gebelerde oluyo

Canım dikkat et böyle seylere. Bende normalde cok refleksleri güçlü biriyimdir. Bir kac gün önce benimde başıma geldi. Düşen biseyi tutayim diye aniden uzandım ve agrim oldu. Bende korktum ama sonra gecti agrisi. Seninki de gecer canim inşallah dinlenmeye çalış.

Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri oje bile sürmüyorum, çok vicdan yaparım boyamam kumralım kalsın tek tük beyazlar

Ay kızlar bugün çok ilginç bişey oldu Akşam yemeğinde dışardaydık. Konsept bir mekandı. Sırayla getirip sunum yapıyorlardı. En son şişte ciğer geldi garson elleriyle lavaşa sardı kimyonunu vs döktü bi güzel hazırlayıp bana uzattı. Tam alacakken bi dakika hanımefendi siz hamilemisiniz diye sordu. Evet deyince biz hamilelere ciğer vermiyoruz kusura bakmayın deyip geri çekti. Ben şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş çok şaşırdım. Varmı aslını astarını bilen? ilk hamileliğimde yemiştim hiç bişey olmadı çok garibime gitti doğrusu.

Bende hamileler ciğer yememeli diye biliyorum, sakatat ürünleri de aynı şekilde

Kızlar yeni sütyen bakanlar var mı benim evdekiler asla olmuyor rahat bakıyorum önerisi olan var mı

Kızlar yeni sütyen bakanlar var mı benim evdekiler asla olmuyor rahat bakıyorum önerisi olan var mı
Ben henüz alışveriş yapamadım ama rahatlık konusunda bilemem ama destekli al mutlaka kuzucum sarkmaların falan önüne geçer en azından ve ağrın varsa minimuma indirir diye düşünüyorum

İçerisindeki a vitamini sebebi ile bir de pişmeme ihtimali nedeniyle önerilmiyor. Benim en sevdiğim şey olabilir ciğer şiş. 5 ay daha bekleyeceğim artık

Pentinin balensiz olanlarından kullanıyorum canım, indirimi de vardı pentinin bi bak istersen. Ben çok memnunum, metal alerjim var balensiz olanlar yok gibi, bir beden büyüklerinden aldım geçenlerde, çok rahatım

10.hafta benimde ben omega3 lu falan içinde bi suru vitaminli folik alıyorum bana doğuma kadar devam edebilirsin demişti..

Annelerimiz gibi olucaz bizde desenebelkide zamanla degisiriz simdi hissetmedigimiz icinde bu kadar tedirginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…