-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.001
Bir sey olmaz o kadardan. Dikkat edin, stres yapmayin.Kızlar bir şey soracağım biraz önce karşı masamda oturan arkadaşım bana bir şey fırlattı yakala diye sola doğru gitti bende refleks olarak sıçradım uzandım baya o anda karnıma bir sancı girdi anlık geçti sonra ama ağrım var şuanda kasıklarımda bir şey olmamıştır dimi ? İçime bir kurt düştü
Canım bende ayaktayken çok şiddetli hapşırdim aynı sanciyi bende hissettim kasiktaki bağlar geriliyor ondan ağrı oluyor pamuk ipliğine bağlı degil bebeklerimiz Rabbimize emanet olsunlar yinede daha dikkatli olmakta fayda varKızlar bir şey soracağım biraz önce karşı masamda oturan arkadaşım bana bir şey fırlattı yakala diye sola doğru gitti bende refleks olarak sıçradım uzandım baya o anda karnıma bir sancı girdi anlık geçti sonra ama ağrım var şuanda kasıklarımda bir şey olmamıştır dimi ? İçime bir kurt düştü
Bende kendime aynı şeyleri söylüyorum ama ilk defa böyle bir sancı hissettim baya korktum o yüzdenBir sey olmaz o kadardan. Dikkat edin, stres yapmayin.
Doğru söylüyorsun canım ama işte çok kıymetliler bir şey olacak diye ödümüz patlıyor , Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeCanım bende ayaktayken çok şiddetli hapşırdim aynı sanciyi bende hissettim kasiktaki bağlar geriliyor ondan ağrı oluyor pamuk ipliğine bağlı degil bebeklerimiz Rabbimize emanet olsunlar yinede daha dikkatli olmakta fayda var
Bence de normaldir akıntınız nasıl bi akıntı gebelerde oluyoKesildi çok şükür ben enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum gebeliğimin başından beri akıntı var bence normal idrar test sonucunda da bir şey çıkmadı çok acılı bir işlem bence hiç söylemeyin doktorunuza gerçekten kabus gibiydi ancak kendime geliyorum
Canım dikkat et böyle seylere. Bende normalde cok refleksleri güçlü biriyimdir. Bir kac gün önce benimde başıma geldi. Düşen biseyi tutayim diye aniden uzandım ve agrim oldu. Bende korktum ama sonra gecti agrisi. Seninki de gecer canim inşallah dinlenmeye çalış.Kızlar bir şey soracağım biraz önce karşı masamda oturan arkadaşım bana bir şey fırlattı yakala diye sola doğru gitti bende refleks olarak sıçradım uzandım baya o anda karnıma bir sancı girdi anlık geçti sonra ama ağrım var şuanda kasıklarımda bir şey olmamıştır dimi ? İçime bir kurt düştü
Valla ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri oje bile sürmüyorum, çok vicdan yaparım boyamam kumralım kalsın tek tük beyazlarKızlar saç boyama konusunda doktor görüşü alan oldu mu ? Bazıları 3 aydan sonra diplere değmeden olur diyor, bazıları kesinlikle boyamayın diyor. Saçlarım platin :) altı kaval üstü şişhane oldu diplere değdirmeden kalanını da orijinale döndüreyim diyorum, bilgisi olan var mı ?
Kız bence annesiEki Görüntüle 3499498 Eki Görüntüle 3499500 bana da yorum yaparmisiniz 13 haftalik olduk bugun . Resimler 12 haftalikken
Erkek bence , benimkine benziyor eller kollar çok belirgin kafa yapısı erkek gibiAğrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım
Eki Görüntüle 3499396
Çooook amin cok cok 3oglum var bu kiz olsun cok istiyorumKız bence annesi
Bende hamileler ciğer yememeli diye biliyorum, sakatat ürünleri de aynı şekildeAy kızlar bugün çok ilginç bişey olduAkşam yemeğinde dışardaydık. Konsept bir mekandı. Sırayla getirip sunum yapıyorlardı. En son şişte ciğer geldi garson elleriyle lavaşa sardı kimyonunu vs döktü bi güzel hazırlayıp bana uzattı. Tam alacakken bi dakika hanımefendi siz hamilemisiniz diye sordu. Evet deyince biz hamilelere ciğer vermiyoruz kusura bakmayın deyip geri çekti. Ben şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş çok şaşırdım. Varmı aslını astarını bilen? ilk hamileliğimde yemiştim hiç bişey olmadı çok garibime gitti doğrusu.
Erkek diyesim geldiAğrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım
Eki Görüntüle 3499396
Ben henüz alışveriş yapamadım ama rahatlık konusunda bilemem ama destekli al mutlaka kuzucum sarkmaların falan önüne geçer en azından ve ağrın varsa minimuma indirir diye düşünüyorumKızlar yeni sütyen bakanlar var mı benim evdekiler asla olmuyor rahat bakıyorum önerisi olan var mı
İçerisindeki a vitamini sebebi ile bir de pişmeme ihtimali nedeniyle önerilmiyor. Benim en sevdiğim şey olabilir ciğer şiş. 5 ay daha bekleyeceğim artıkAy kızlar bugün çok ilginç bişey olduAkşam yemeğinde dışardaydık. Konsept bir mekandı. Sırayla getirip sunum yapıyorlardı. En son şişte ciğer geldi garson elleriyle lavaşa sardı kimyonunu vs döktü bi güzel hazırlayıp bana uzattı. Tam alacakken bi dakika hanımefendi siz hamilemisiniz diye sordu. Evet deyince biz hamilelere ciğer vermiyoruz kusura bakmayın deyip geri çekti. Ben şaka yapıyor sandım ama ciddiymiş çok şaşırdım. Varmı aslını astarını bilen? ilk hamileliğimde yemiştim hiç bişey olmadı çok garibime gitti doğrusu.
Pentinin balensiz olanlarından kullanıyorum canım, indirimi de vardı pentinin bi bak istersen. Ben çok memnunum, metal alerjim var balensiz olanlar yok gibi, bir beden büyüklerinden aldım geçenlerde, çok rahatımKızlar yeni sütyen bakanlar var mı benim evdekiler asla olmuyor rahat bakıyorum önerisi olan var mı
10.hafta benimde ben omega3 lu falan içinde bi suru vitaminli folik alıyorum bana doğuma kadar devam edebilirsin demişti..Kaçıncı haftadasiniz ?
Benimde metabolizma yavaşlamasti ve midemi dolu hissediyordum tuvalete çıkamadıkça
Doktor yeni ilaca başladı ben demeden folik asiti biraktirip
Baktim içerisinde birsuru vitamin ve probiyotik var
Onu kullandıkça daha rahatladım
12.haftaya yakinsaniz muhtemelen sizede verirler o şekilde vitamin
Ayy bakayım çok teşekkürlerPentinin balensiz olanlarından kullanıyorum canım, indirimi de vardı pentinin bi bak istersen. Ben çok memnunum, metal alerjim var balensiz olanlar yok gibi, bir beden büyüklerinden aldım geçenlerde, çok rahatım
Annelerimiz gibi olucaz bizde deseneAy nolcaz biz böyleeskiden anneme kizardim ay anne nerden aklina geliyor boyle seyler ya alla alla derdim. Simdi ben aynisi oldum daha bebos karnimda iken üstelik. Doğunca neler olur bilmiyorum
Ya bende ayniyim karnimi sakiniyorum istemsizce. Sonra mesela yürürken yamuk bir kaldırım taşından geciyosam ayy ayagim burkulursa ya simdi diyorumheralde yavas yavas hunilik oluyorum