- 13 Ocak 2024
- 7
- 15
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.981
Hepimizin ki inşallah <3Ay maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinsizinle aynıyız cuma 14 oluyoruz biz de. Biz kalp atışını duyar duymaz ailelere soyledik. Yakın cevremize de bu hafta söyledik ikili tarama temiz çıkınca. Ben biraz sabırsız olduğum için direkt söyledim iyi sabretmissiniz ben catlardim
Sağlıkla, gönlünüzden geçen olsun inşallah :)Bir kız daha tebrikler canımBenimde maya Çin hepsi kız başından beri kız istiyorum bakalım benimki ne olacak
Sağlıkla gelsin, gönlünüzden geçtiği gibi inşallah <3Aaaa şu an aynı durumdayız benim de Çin ve maya takviminde kız çıkıyor ama bu gece rüyamda bebeğimin ultrasonunu gördüm çok hareketliydi ve doktor erkek bebek demişti biz de sağlıklı olsun tabi ama kız olsun istiyorduk hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin kuzum
Çok tatlı bir anı olmuş. Biz de minik babetlerimizi ve ultrason görüntüsünü bir kutuda verelim diyoruz.Oncelikle hosgeldin ve tebrik ederim
Bizde ailelerimize 7 haftalikken söylemiştik. Ama ailelerimiz dışında kimse bilmiyor. Gelecek hafta söylemeyi düşünüyoruz. Iyi dayanmissiniz vallahi siz
Biz ayri ayri haber verdik ailelerimize, oncesinde hadi fotoğraf çekelim dedik. Bir kac kare cektik sonra bide telefonu ayarlayip çekelim dedik telefonu koyup video kaydını actik, herkes poz verince ben hamileyimm dedimsonrasi sevinc gozyaslariii abimler sehir dışında onlara da hadi görüntülü konusurken hep beraber bir fotomuz olsun dedim hepsi geldiler kamera önüne o anda ultrason fotografini ve aldigimiz ayakkabilari gosterip ben hamileyim dedim, kenardan da ikinci telefonla kamera kaydi aldik
Şimdi hepsinin görüntüsü var. Hepsini birlestirip sakliycam cok güzel bir anı oldu hala izleyip duygulaniyoruz
Bazen uyaninca anlatiyorum eşime zaten kac saat uyudun da bu kadar rüya gördün diyorAyy aynı benim rüyalarımevet pskolojik olarak gerçekten cogu kısı bızım gibi benim de okuduguma göre bence de normal
Sizinki de çok hoş bir sürpriz olur. Ama bence videoya almalisiniz o anları. Çünkü gercekten o anın şoku ile kime bakip kimin ne tepki verdigini kaciriyoruz. Sonra izleyince herkes ayri bir detay oluyorÇok tatlı bir anı olmuş. Biz de minik babetlerimizi ve ultrason görüntüsünü bir kutuda verelim diyoruz.
Ama çok ağlarım biliyorum..
Hep güzel anlar ve anılar biriktirelim <3
Öyle yaparızBebişten sonra da diyet gruplarında buluşuruz canım kızlar
Bende ayni sen gibiyim tatlimKizlar herseye evhamlanma durumlari sizde de basladi mi yabende anlayamadigim bi her ihtimali düşünme modu aktiflesti. Gerek bebegimle gerek esimle alakali. Allah korusun hersey yolunda mi diye düşünüyorum bebegimde, agrim olunca karnimda hemen gecsin diye bekliyorum resmen. Esim bir yere giderken kafama takılıyor. Kendim ekmek almaya falan giderken bile elim istemsiz karnima gidiyor bazen bebegimi koruyayim diye. Bazen küçük çocuklar kosup carpiyor ya tam karın seviyemize, küçük çocuklardan uzak duruyorum disarda falan. Allahim annelik evhamli olup kafada bin tane şey kurmakmis gercekten galiba bir ben mi böyleyim yaa bana yalniz olmadigimi söyleyin
Kesildi çok şükür ben enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum gebeliğimin başından beri akıntı var bence normal idrar test sonucunda da bir şey çıkmadı çok acılı bir işlem bence hiç söylemeyin doktorunuza gerçekten kabus gibiydi ancak kendime geliyorumSimdi nasılsınız kesildi mi lekelenme, bende de sarı akıntı oluyor idrar yolu enf san olabilir benimkide ozaman
Ben de kız diyorumGünaydın annişler 11.haftadan selamlar
Cinsiyet tahminlerinizi bekliyoruz teyzeler
Ay nolcaz biz böyleBende ayni sen gibiyim tatlimkotu seyler dusunmemek icin soz verdim kendime ama istemsizce aklima geliyor...yolda yururken ayni sekil bende karnimi tutuyorum ozellikle karsidan karsiya gecerken
Kız vibesi aldım benAğrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım
Eki Görüntüle 3499396
Öncelikle tekrar çok geçmiş olsun canım , sanki ban erkek gibi hissettirdiAğrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım
Eki Görüntüle 3499396
Erkek gibiiiAğrı ve lekelenme telaşından paylaşmayı unuttum kızlar 10 hafta tahminleriniz alırım
Eki Görüntüle 3499396