Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Hepimizin ki inşallah <3
Başta biraz zor geldi ama şimdi çok sevdik sadece ikimizin olmasını.
Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah aynı hafta bebeklerimizi <3

Sağlıkla gelsin, gönlünüzden geçtiği gibi inşallah <3

Çok tatlı bir anı olmuş. Biz de minik babetlerimizi ve ultrason görüntüsünü bir kutuda verelim diyoruz.
Ama çok ağlarım biliyorum..
Hep güzel anlar ve anılar biriktirelim <3

Ayy aynı benim rüyalarım evet pskolojik olarak gerçekten cogu kısı bızım gibi benim de okuduguma göre bence de normal
Bazen uyaninca anlatiyorum eşime zaten kac saat uyudun da bu kadar rüya gördün diyor 2 saatte bir wc yolcusuyum malum. Bide uyaniyorum mesela gözümü kapatinca rüya kaosu devam ediyor hemen. Surekli bi aksiyonun içindeyim

Çok tatlı bir anı olmuş. Biz de minik babetlerimizi ve ultrason görüntüsünü bir kutuda verelim diyoruz.
Ama çok ağlarım biliyorum..
Hep güzel anlar ve anılar biriktirelim <3
Sizinki de çok hoş bir sürpriz olur. Ama bence videoya almalisiniz o anları. Çünkü gercekten o anın şoku ile kime bakip kimin ne tepki verdigini kaciriyoruz. Sonra izleyince herkes ayri bir detay oluyor amiin insallah hepimiz saglikla kavusalim bebislerimize

Bende ayni sen gibiyim tatlimkotu seyler dusunmemek icin soz verdim kendime ama istemsizce aklima geliyor...yolda yururken ayni sekil bende karnimi tutuyorum ozellikle karsidan karsiya gecerken

Kızlar saç boyama konusunda doktor görüşü alan oldu mu ? Bazıları 3 aydan sonra diplere değmeden olur diyor, bazıları kesinlikle boyamayın diyor. Saçlarım platin :) altı kaval üstü şişhane oldu diplere değdirmeden kalanını da orijinale döndüreyim diyorum, bilgisi olan var mı ?

Simdi nasılsınız kesildi mi lekelenme, bende de sarı akıntı oluyor idrar yolu enf san olabilir benimkide ozaman
Kesildi çok şükür ben enfeksiyon olduğunu düşünmüyorum gebeliğimin başından beri akıntı var bence normal idrar test sonucunda da bir şey çıkmadı çok acılı bir işlem bence hiç söylemeyin doktorunuza gerçekten kabus gibiydi ancak kendime geliyorum

Bende ayni sen gibiyim tatlimkotu seyler dusunmemek icin soz verdim kendime ama istemsizce aklima geliyor...yolda yururken ayni sekil bende karnimi tutuyorum ozellikle karsidan karsiya gecerken
Ay nolcaz biz böyle eskiden anneme kizardim ay anne nerden aklina geliyor boyle seyler ya alla alla derdim. Simdi ben aynisi oldum daha bebos karnimda iken üstelik. Doğunca neler olur bilmiyorum
Ya bende ayniyim karnimi sakiniyorum istemsizce. Sonra mesela yürürken yamuk bir kaldırım taşından geciyosam ayy ayagim burkulursa ya simdi diyorum heralde yavas yavas hunilik oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…