Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canım ben daha 8+4 üm bidaki gidişte sanırım fetal dna alıcak benden sizinki hangi firma olcak
Ay zaman gecmiyor gibi gelse de geciyor yavas yavas. Az daha büyüse bebişler bizde rahatlariz galiba
Panorama firmasinda yaptircam canim ben. Cumaya aldim randevumu 12.haftaya daha yakin olsun diye. Insallah test sonucumuz da tertemiz gelir Allahın izniyle rahat bir nefes alırız

İlk hamileliğimde herkese kulağımı tıkayıp istediğim herşeyi aldım. Çok şükür oğlumu sağlıkla aldım kucağıma hem de pandemi döneminde eşim karantinadayken
Ama sonrasında zorunlu bi kürtaj deneyimim olunca bu hamileliğimde 5. 6. Aya kadar bekleyeyim diyorum çevredeki büyüklerin de bekleme sebebi o bence. Çünkü daha çok üzülüyoruz öyle bir durumda. Eğer ilkse tıkayın kuulakları istediğiniz gibi yapın hazırlıkları anca yetişiyo zaten benim çoğu şey var ondan bu rahatlığım biraz da
Evet aynen öyle ilk hamileliğimde 1 kez gitmiştim kaydım olsun diye Dr ee senin kaydın yok gibi bişey demişti kaç aylık olmuşussın niye falan diye. Şimdi hem devlet hem özel gidiyorum ve 2si de çok ilgili o yüzden doğum konusunda kararsızım. Şuan burada devlet hastanesi drları ekstra hassas durumda.

Yaa iikinci hikaye üzdü beni Allahim hepimizin evlatlarini korusun olumsuz seyler hep uzak olsun. Hepimiz saglikla alalim kucagimiza yavrularimizi.. bende biraz daha bekleme taraftariyim aslinda. Ama indirimler aklimi celiyor. Kayitsiz kalmak cok zor senin bebis sansli bir cok esyasi hazir, bizim daha ilk herseyimizi sifirdan alicaz hepsi de güzel süreçler. Allah isteyen herkese de nasip etsin

Bende sırf o nedenlerden devlete de gidiyorum. Bide iyi doktorlara denk geldim bende devlette hep gittigimde ordan da bende memnun kaldim ayni senin soyledigin gibi. Insallah hep güzel haberlerle ilerleriz.

Tuvalete kalkınca geri uyuyamama olayını ne yapacağız ya? 5'ten beri ayaktayım...
Bu gecem benim wc de gecti resmen. 2.30 , 3.30 , 4.45 ve son olarak 6.15 ....ve hala ayaktayim.
Tek tarafli bas agrisiyla uyandim bide, insallah migrenim tutmamistir. Gercekten bebegim biraz büyüyüp yukari ciksaydi , rahime olan baski azalip wc gitme sıklığı azalacak mi merak ediyorum oyle söyleniyor ya..

Kizlar herseye evhamlanma durumlari sizde de basladi mi ya bende anlayamadigim bi her ihtimali düşünme modu aktiflesti. Gerek bebegimle gerek esimle alakali. Allah korusun hersey yolunda mi diye düşünüyorum bebegimde, agrim olunca karnimda hemen gecsin diye bekliyorum resmen. Esim bir yere giderken kafama takılıyor. Kendim ekmek almaya falan giderken bile elim istemsiz karnima gidiyor bazen bebegimi koruyayim diye. Bazen küçük çocuklar kosup carpiyor ya tam karın seviyemize, küçük çocuklardan uzak duruyorum disarda falan. Allahim annelik evhamli olup kafada bin tane şey kurmakmis gercekten galiba bir ben mi böyleyim yaa bana yalniz olmadigimi söyleyin

Çok normal. Anne olunca otomatik yükleniyor bu özellikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…