- 13 Ocak 2024
- 2
- 12
- 32
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.941
Bende de var maalesef hatta geçen kontrolde doktorum kizdi, sen böyle yaparsan 200 gün nasıl geçecek kendine yazik dediKizlar herseye evhamlanma durumlari sizde de basladi mi yabende anlayamadigim bi her ihtimali düşünme modu aktiflesti. Gerek bebegimle gerek esimle alakali. Allah korusun hersey yolunda mi diye düşünüyorum bebegimde, agrim olunca karnimda hemen gecsin diye bekliyorum resmen. Esim bir yere giderken kafama takılıyor. Kendim ekmek almaya falan giderken bile elim istemsiz karnima gidiyor bazen bebegimi koruyayim diye. Bazen küçük çocuklar kosup carpiyor ya tam karın seviyemize, küçük çocuklardan uzak duruyorum disarda falan. Allahim annelik evhamli olup kafada bin tane şey kurmakmis gercekten galiba bir ben mi böyleyim yaa bana yalniz olmadigimi söyleyin
Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler insallahKızlar Merhaba,
Mayıs anneleri forumundaki ilk mesajım :)
12+1'de(26 Ekim) Genoks firmasına Fetal DNA yaptırdık. Tüm panel için18bin lira ödedik. Resmi tatil girmesine rağmen 1 haftada sonuç çıktı ve 2 Kasım Cumartesi bebeğimizde bir risk bulunmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür
Vee benim de bir kızım olacakMaya ve çin takviminde de kız çıkıyordu ama rüyamda hep erkek bebek görüyordum, kız olması bizi çok mutlu etti. Biz ailelerimize, arkadaşlarımıza kısaca kimseye henüz söylemedik şu an 13+4'deyim bu Cuma 14 hafta olunca şu ekteki minik Zara babetlerle(kızımın ilk ayakkabısı aşık oldum kaç haftadır favorilerimde bekliyordu) ailelerimize söylemeyi düşünüyoruz. Siz nasıl ve ne zaman söylediniz? Ya da bizim kadar bekleyen var mı?
Herkese selamlar, sevgiler.
10 günde çıktı bizim haftasonu dahil valla baya hızlı çıktı sizinde eğer panorama ile yaptırdıysanız belki cuma veya pzt çıkarKac gunde cikti sonucunuz acaba? Ben gecen carsamba verdim meraktan olecegim
Artık zaten yavaş yavaş karnım da çıkmaya başladı. İnşallah bu Cuma <3Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler insallahben dayanamadim kalp atisini duyar duymaz söyledik aslinda daha önce bi kaybım olduğu icin 3 ay dayanalım demiştik ama dayanamadik bence ideal artik söyleyebilirsiniz
Bence erkekGünaydın annişler 11.haftadan selamlar
Cinsiyet tahminlerinizi bekliyoruz teyzeler
Hayırlı uğurlu olsuun sağlıkla gelsin prensesKızlar Merhaba,
12+1'de(26 Ekim) Genoks firmasına Fetal DNA yaptırdık. Tüm panel için18bin lira ödedik. Resmi tatil girmesine rağmen 1 haftada sonuç çıktı ve 2 Kasım Cumartesi bebeğimizde bir risk bulunmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür
Vee benim de bir kızım olacakMaya ve çin takviminde de kız çıkıyordu ama rüyamda hep erkek bebek görüyordum, kız olması bizi çok mutlu etti. Biz ailelerimize, arkadaşlarımıza kısaca kimseye henüz söylemedik şu an 13+4'deyim bu Cuma 14 hafta olunca şu ekteki minik Zara babetlerle(kızımın ilk ayakkabısı aşık oldum kaç haftadır favorilerimde bekliyordu) ailelerimize söylemeyi düşünüyoruz. Siz nasıl ve ne zaman söylediniz? Ya da bizim kadar bekleyen var mı?
Hayırlı olsun ayakkabılara bayıldımKızlar Merhaba,
Bana erkek gibi geldi kafa yapısı ve vücut şekli sebebiyle, hayırla gelsinGünaydın annişler 11.haftadan selamlar
Cinsiyet tahminlerinizi bekliyoruz teyzeler
Ay maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsinKızlar Merhaba,
ben saat 7 de kalkıyorum çocuguma kavaltı vs hazırlıyorum , sonra o kokudan öğürüp duruyorum malesef.ilk gebeliğimde doğurana kadar kuşmuştum avantajı ise hıc kılo almamıstım.şimdi bakalım nasıl olacak ama yemeklerın cogundan tıksıyorum görüntüsünden bilebende aynıyım sabahları daha yataktan çıkmadan 4-5 tane çubuk kraker yiyorum yarım saat geçmeden su içmiyorum kahvaltımı da akşamdan hazırlıyorum salatalık , peynir ve 1 tane haşlanmış yumurta olarak saat 10'da ancak yapabiliyorum işte çok bulantım olursa öğlene kadar kahvaltı falan bir şey yapamıyorum
Birde ben her zaman kusamıyorum iğrenç bir bulantı oluyor devamlı kusunca daha rahat geçiyor
2 oğlum var kız istiyorum hakkımızda hayırlısıBana erkek gibi geldi kafa yapısı ve vücut şekli sebebiyle, hayırla gelsin
bende de oluyor buKızlar ben yatakta esnemeye gerinmeye çok alışmışım, bebek varken şuan yapamıyorum hemen karnım acıyor.
Bir kız daha tebrikler canımKızlar Merhaba,
sanmiyorum daha fazla seye baktiklarina. Bu hafta gorucem, umarim o kadar cok almazlar evet. Buranin sacmaligi olabilir. Buradaki herkes 1-2 tup deyince rahatladim biraz. Gozumu korkutmayayim.Benden de panaroma firması 2 tüp almisti canim başka tahlil mi yapacaklar acaba
Sabahlari kas katı kalkıyorum bu sebeptenKızlar ben yatakta esnemeye gerinmeye çok alışmışım, bebek varken şuan yapamıyorum hemen karnım acıyor.
Ay neler diyorsunO evham hali asıl doğumdan sonra pik yapıyor. Oğlum doğduğunda özellikle 4-5 aylık olana kadar durduk yere aklıma ne çeşit senaryolar geliyordu bi bilsen sonra sonra rahatlamaya başladım. Hormonlarımız yüzünden bunları yaşıyoruz ve yaşayacağız maalesef. Önemli olan kendimizi sakinleştirip bunların geçici ve normal süreçler olduğunu kendimize hatırlatmamız.
Annelik tam delilik daha simdiden ayak sesleri geliyorÇok normal. Anne olunca otomatik yükleniyor bu özellikler
Soylemeyenler, hele is yerindekilere soylemeyenler, nasil basardiniz :)) Ben gecen ay soyledim, bence cok garip davranmaya baslamistim cunku. Devamli bir seyler yiyip icip, tuvalete gidiyorum ve yuruyusum degisti :))