Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Merhaba,
Mayıs anneleri forumundaki ilk mesajım :)
12+1'de(26 Ekim) Genoks firmasına Fetal DNA yaptırdık. Tüm panel için18bin lira ödedik. Resmi tatil girmesine rağmen 1 haftada sonuç çıktı ve 2 Kasım Cumartesi bebeğimizde bir risk bulunmadığını ve her şeyin yolunda olduğunu öğrendik çok şükür
Vee benim de bir kızım olacak Maya ve çin takviminde de kız çıkıyordu ama rüyamda hep erkek bebek görüyordum, kız olması bizi çok mutlu etti. Biz ailelerimize, arkadaşlarımıza kısaca kimseye henüz söylemedik şu an 13+4'deyim bu Cuma 14 hafta olunca şu ekteki minik Zara babetlerle(kızımın ilk ayakkabısı aşık oldum kaç haftadır favorilerimde bekliyordu) ailelerimize söylemeyi düşünüyoruz. Siz nasıl ve ne zaman söylediniz? Ya da bizim kadar bekleyen var mı?

Herkese selamlar, sevgiler.

Eklentiler

• WhatsApp Görsel 2024-11-03 saat 12.11.31_767788af.jpg
    54,2 KB · Görüntüleme: 17
Bende de var maalesef hatta geçen kontrolde doktorum kizdi, sen böyle yaparsan 200 gün nasıl geçecek kendine yazik dedi ama çok zor yapmamakta elde değil. Tevekkül halinde olmak lazim galiba biraz bu hal bana iyi geldi

Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler insallah ben dayanamadim kalp atisini duyar duymaz söyledik aslinda daha önce bi kaybım olduğu icin 3 ay dayanalım demiştik ama dayanamadik bence ideal artik söyleyebilirsiniz

Hayırlı olsun sağlıkla gelsinler insallah ben dayanamadim kalp atisini duyar duymaz söyledik aslinda daha önce bi kaybım olduğu icin 3 ay dayanalım demiştik ama dayanamadik bence ideal artik söyleyebilirsiniz
Artık zaten yavaş yavaş karnım da çıkmaya başladı. İnşallah bu Cuma <3

Hayırlı uğurlu olsuun sağlıkla gelsin prenses annemlere ve kayınvalidemlere hızlıca söylemiştim ancak arkadaşlarım hatta işyerimdekiler bile (insan kaynakları hariç) bilmiyor benim de 12+4 ‘ teyim, genelde hep böyleyimdir çevreme her şey olmaya yakınken haber vermeyi severim nazardan korkarım karnım azıcık daha büyüsün yavaşça yayılır diye düşünüyorum

Hayırlı olsun ayakkabılara bayıldım biz de henüz söylemedik cinsiyeti öğrenmeyi bekliyoruz. Aslında ben şubat tatilinde göbeğimle sürpriz yapmak istemiştim ama daha erken ailelerimizin yanına gidecek olduk ister istemez fark ederler ve söylemek durumunda kalırız diye düşünüyorum

Ay maşallah hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin sizinle aynıyız cuma 14 oluyoruz biz de. Biz kalp atışını duyar duymaz ailelere soyledik. Yakın cevremize de bu hafta söyledik ikili tarama temiz çıkınca. Ben biraz sabırsız olduğum için direkt söyledim iyi sabretmissiniz ben catlardim

ben saat 7 de kalkıyorum çocuguma kavaltı vs hazırlıyorum , sonra o kokudan öğürüp duruyorum malesef.ilk gebeliğimde doğurana kadar kuşmuştum avantajı ise hıc kılo almamıstım.şimdi bakalım nasıl olacak ama yemeklerın cogundan tıksıyorum görüntüsünden bile

Bir kız daha tebrikler canım Benimde maya Çin hepsi kız başından beri kız istiyorum bakalım benimki ne olacak

Benden de panaroma firması 2 tüp almisti canim başka tahlil mi yapacaklar acaba
sanmiyorum daha fazla seye baktiklarina. Bu hafta gorucem, umarim o kadar cok almazlar evet. Buranin sacmaligi olabilir. Buradaki herkes 1-2 tup deyince rahatladim biraz. Gozumu korkutmayayim.

Soylemeyenler, hele is yerindekilere soylemeyenler, nasil basardiniz :)) Ben gecen ay soyledim, bence cok garip davranmaya baslamistim cunku. Devamli bir seyler yiyip icip, tuvalete gidiyorum ve yuruyusum degisti :))

Ay neler diyorsun bundan beter hale gelcem yani. Ya elimde degil istemsizce bir seyler kafama takılıyor. Mesela annemle konusuyoruz bir yere mi gidecek, eve dönene kadar sklim onda kaliyor. Aynisi sevdigim herkese gecerli. Beynim dolu oluyor uyuyamiyorum bile. Dedigin gibi bebis dogunca neler olur acaba. Ben nefesini kontrol eden gruptaki annelerden olurum galiba
Çok normal. Anne olunca otomatik yükleniyor bu özellikler
Annelik tam delilik daha simdiden ayak sesleri geliyor

Soylemeyenler, hele is yerindekilere soylemeyenler, nasil basardiniz :)) Ben gecen ay soyledim, bence cok garip davranmaya baslamistim cunku. Devamli bir seyler yiyip icip, tuvalete gidiyorum ve yuruyusum degisti :))
ben normalde de çok su içiyorum wcye zaten çok sık giderdim, kusma bulandı vs de olmayınca farketmediler, hastane randevularım da hep cumartesi oluyor. Bir de kilolu değilim göbeğimde şuanda ayva gibi, en fazla tatil sonrası kilosu diye düşünüyorlardır heralde bazı insanların enerjisini sevmiyorum ofiste o yüzden saklamayı tercih ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…