- 19 Ocak 2016
- 4.678
- 4.793
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #5.541
Benimde vardı mamajo hele göğüs yastığı okadar rahattı ki sagmasi acıtmadan tamamini sağıyordu diğer markaları bilmem ama bozulunca çiftli lansinoh aldım aşırı acıttı benmi beceremedim bilemiyorumKızlar ben kızımda süt sağma makinesi olarak Mamajoo çift pompalı makineyi kullandım. Şiddetle tavsiye ederim, hatta benden sonra 3 arkadaşım daha kullandı çok memnun kaldılar. Çekim gücü baya iyi, sütü çok güzel çekiyor. Fişe takmak zorunda da değilsiniz USB girişi ile powerbankle de istediğiniz yerde kullanabiliyorsunuz. Kademeli olarak ilk başta masaj yapıyor memeyi alıştırıyor, sonra başlıyor esas sağmasına. 6 kademe de ayarı vardı yanlış hatırlamıyorsam. Linkini bırakıyorum buraya:
Mamajoo Elektronik USB Çiftli Göğüs Pompası
Mamajoo Elektronik USB Çiftli Göğüs Pompası kaliteli yapısı ile ebeveynlerin tercihleri arasında yer alıyor.www.mamajoo.com
Ayyy #reklam değil #öneri yazıyor muyuz buraya da
Çalışıyorsanız 2 li. Evdede bebek emmemesi durumunda 2li iyi oluyor emerse tekli yetiyor.Canim tecrübelisin sen anladigim kadariylamesela ikili sagma pompası mi mantikli tekli mi sence ? Mesela sen 2sini ayni anda kullaniyor muydun ? Ben tekli almayi düşünüyorum da acaba tekli mi iyi olur ciftli mi bilemedim kafam karıştı
Benimde vardı mamajo hele göğüs yastığı okadar rahattı ki sagmasi acıtmadan tamamini sağıyordu diğer markaları bilmem ama bozulunca çiftli lansinoh aldım aşırı acıttı benmi beceremedim bilemiyorum
Benimde geçen tüm gün ağrıdı doktora sordum rahim bağları bele baskı yapıyo normal dediKizlar belim agridi tum gun ya, normal mi
Evet gerçekten de böyle 3 4 günde bir bıyıklarım çıkmaya başlıyor sanki. Genel olarak cildim çok hassas vücudum da aynı şekilde hassas. Ne yapacağız bilmiyorumGaliba gercek hamislik belirtileri basliyor hepimizde. Benimde cildim kupkuru oldu. Ellerim bile catlayacak nerdeyse. Yüzüm burun cevrem her yerim kuruyor sürekli. Normalde rosam var cok nemlendirince sivilce çıkıyordu. Simdi nemlendirmesem kuruyor nemlendirsem sivilce cikiyor. Kaldim arada resmen.
Ayrica tüy konusu bende de var yaa. Aşırı hizli uzuyorlar. Yani 4 5 günü bile bulmuyordur heralde. Cok rahatsiz edici ya
Benim git gide daha kotu oluyor sankiBenim cildim aksine bu hafta bütün sivilceler söndü, ama kıllanma bende de var göbeğimde bir kıl çıktı ki sorma erkek gibi oldum
Bir şeyler kullanabilir miyiz acaba cilt için, uygun olan? İster istemez kötü etkileniyor insanBeni tarif etmişsin aynısıyımtüylenme bende de oldu ve cildim kötüleşti
Bephantol nemlendirici kullanabilir miyiz acaba yüzümüzde, kaşlarımda, dudak çevremde, çenemde pul pul dökülme oluyor.Selamlar benimde cildim çok hassaslaştı egzamam var egzamalarım aşırı kötü bir boyuta geldi. Bepantholun egzama için olanı kullanıyorum doktorum kullanabilirsin dedi
Büyüyor kuzum artık kendisi bakmasa da sen bir sor istersen tahmin ederYok canım doktor bişey demedi bende sormadım ayın 11 inde test sonucuna gideceğim onda bakar mı acaba yoksa tek test sonucunu mu söyler bilmiyorum
Bir noktadan sonra her türlü kolaylaşıyor, bir yöntemini buluyorsun, elin alışıyor, hiçbir şeyi çıkarmadan sadece sıyırarak hallediyorsun, üşütme filan olmuyor. Zaten açık kalsa bile mayıs'ta o kadar üşütmez bence, kış değil ki.Kizlar, tulum mu daha mantikli yoksa ikili alt ust takim mi? Annem diyo ki tulum zor olur cocuk usur bez degistirirken tum kiyafet cikiyo diye, ama citcitlari var alttan? Ayrica fermuarli olanlari da yabancilar cok ovuyo zaman kazandiriyo diye. Ikisini aldim genelde. Takim daha mi mantikli? Pantolon giydir cikar cocuga daha zor gibi geliyo bana
3 sene sonra ama aparatlarinda sorun vardı makine çalışıyor. Ozaman yedek parça bulmakla uğraşamadım hangisinde sorun var bilmiyordum o yüzden yeni aldım. Yok kullanmadım sagar sağmaz yıkayıp kaynatıyordum hiç gerek duymadım.Ben de mamajoo aldim, ne kadar sure sonra bozuldu? Sterilazatorunu de kullandiniz mi?
Ben başladım yavaş yavaşalışverişlere başladınız mııııı
Naçizane var bi 6 yıllık tecrübemiz :) Benim sütüm maşallah çoktu zaten ikisinden de aynı anda sağıp vakit kaybetmemek adına ikili aldım. Hem çalıştığım için iş yerinde de sağdım, pratik oldu. Evdeyken de her boş vakitte sağıp buzluğa attım sütleri. Memeyi ne kadar çok boşaltırsan o kadar çok sütün oluyor bi de. Teklide de birinden sağarken diğerinden süt gelince ziyan oluyor haliyle.Canim tecrübelisin sen anladigim kadariylamesela ikili sagma pompası mi mantikli tekli mi sence ? Mesela sen 2sini ayni anda kullaniyor muydun ? Ben tekli almayi düşünüyorum da acaba tekli mi iyi olur ciftli mi bilemedim kafam karıştı
Evet çok başarılı bi marka. Lansinoh ben de duydum birkaç yerde iyi değil diye.Benimde vardı mamajo hele göğüs yastığı okadar rahattı ki sagmasi acıtmadan tamamini sağıyordu diğer markaları bilmem ama bozulunca çiftli lansinoh aldım aşırı acıttı benmi beceremedim bilemiyorum
Fermuarlı tulum candır yaa benim en pratiğime giden şey tulumdu. Fermuarın alttan da açılabiliyor olmasına dikkat et alırken canım o zaman alt değişimi çok kolay oluyorKizlar, tulum mu daha mantikli yoksa ikili alt ust takim mi? Annem diyo ki tulum zor olur cocuk usur bez degistirirken tum kiyafet cikiyo diye, ama citcitlari var alttan? Ayrica fermuarli olanlari da yabancilar cok ovuyo zaman kazandiriyo diye. Ikisini aldim genelde. Takim daha mi mantikli? Pantolon giydir cikar cocuga daha zor gibi geliyo bana
Adet tarihine göre veriliyor diye biliyorum ama doktoruna bi danış canımKızlarr bu çalışamaz raporu olıyor ya hani 32.haftada diyelim ben adete göre 28.haftadayım ama ultroson ölçümünde bebeğim çok önde 32 haftalık gibi mesela o zaman rapor neye göre verilecek adet tarihine göre mi yoksa o an ki ultroson haftasına göre mii
Geçmiş olsun canım. İlk gebeliğimde covid geçirdim. Düşmeyen ateşim vardı günde 4 parol içtim 4 gün boyunca. Yine hamileliğimin bu zamanlarıydı. Çocuğumun hiçbirşeyi yok maaşallah. Asıl vücudun ateşli kalması bebeğe zarar verebilir Allah korusunKızlar ben çok kötü hastalandım. Baş ağrısı ve ateşim oluyor. Sabah baş ağrısına dayanamadım 1 tane parasetamol içtim. Şu an akşam ve yine kötüyüm. Doktorum günde 2 kez kullana bilirsin dedi ama internetde kötü yorumlar gördüm. Daha önce kullanan oldu mu bu ilacı?
Sorarım zaten canım tam bir saatlik yol çekiyorum gitmek için şehir hastanesini şehrin diğer ucuna yapmışlar resmen benim için bakmasana peritonologa yönlendirmesi daha önemli amaBüyüyor kuzum artık kendisi bakmasa da sen bir sor istersen tahmin eder