Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde vardı mamajo hele göğüs yastığı okadar rahattı ki sagmasi acıtmadan tamamini sağıyordu diğer markaları bilmem ama bozulunca çiftli lansinoh aldım aşırı acıttı benmi beceremedim bilemiyorum

Çalışıyorsanız 2 li. Evdede bebek emmemesi durumunda 2li iyi oluyor emerse tekli yetiyor.

Kizlar, tulum mu daha mantikli yoksa ikili alt ust takim mi? Annem diyo ki tulum zor olur cocuk usur bez degistirirken tum kiyafet cikiyo diye, ama citcitlari var alttan? Ayrica fermuarli olanlari da yabancilar cok ovuyo zaman kazandiriyo diye. Ikisini aldim genelde. Takim daha mi mantikli? Pantolon giydir cikar cocuga daha zor gibi geliyo bana

Ben de mamajoo aldim, ne kadar sure sonra bozuldu? Sterilazatorunu de kullandiniz mi?

Evet gerçekten de böyle 3 4 günde bir bıyıklarım çıkmaya başlıyor sanki. Genel olarak cildim çok hassas vücudum da aynı şekilde hassas. Ne yapacağız bilmiyorum

Selamlar benimde cildim çok hassaslaştı egzamam var egzamalarım aşırı kötü bir boyuta geldi. Bepantholun egzama için olanı kullanıyorum doktorum kullanabilirsin dedi
Bephantol nemlendirici kullanabilir miyiz acaba yüzümüzde, kaşlarımda, dudak çevremde, çenemde pul pul dökülme oluyor.
Doktora gidince soracağım yine de. Hepimizde aynı problemler varmış
Birkaç sivilcem de var..

Bir noktadan sonra her türlü kolaylaşıyor, bir yöntemini buluyorsun, elin alışıyor, hiçbir şeyi çıkarmadan sadece sıyırarak hallediyorsun, üşütme filan olmuyor. Zaten açık kalsa bile mayıs'ta o kadar üşütmez bence, kış değil ki.

Ay bu arada affedersin çok alakasız dahil olup cevap verdim ama haziran anneleri grubundayım aslında soruyu görünce yazmadan duramadım.

Ben de mamajoo aldim, ne kadar sure sonra bozuldu? Sterilazatorunu de kullandiniz mi?
3 sene sonra ama aparatlarinda sorun vardı makine çalışıyor. Ozaman yedek parça bulmakla uğraşamadım hangisinde sorun var bilmiyordum o yüzden yeni aldım. Yok kullanmadım sagar sağmaz yıkayıp kaynatıyordum hiç gerek duymadım.

Naçizane var bi 6 yıllık tecrübemiz :) Benim sütüm maşallah çoktu zaten ikisinden de aynı anda sağıp vakit kaybetmemek adına ikili aldım. Hem çalıştığım için iş yerinde de sağdım, pratik oldu. Evdeyken de her boş vakitte sağıp buzluğa attım sütleri. Memeyi ne kadar çok boşaltırsan o kadar çok sütün oluyor bi de. Teklide de birinden sağarken diğerinden süt gelince ziyan oluyor haliyle.

Evet çok başarılı bi marka. Lansinoh ben de duydum birkaç yerde iyi değil diye.

Fermuarlı tulum candır yaa benim en pratiğime giden şey tulumdu. Fermuarın alttan da açılabiliyor olmasına dikkat et alırken canım o zaman alt değişimi çok kolay oluyor

Adet tarihine göre veriliyor diye biliyorum ama doktoruna bi danış canım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. İlk gebeliğimde covid geçirdim. Düşmeyen ateşim vardı günde 4 parol içtim 4 gün boyunca. Yine hamileliğimin bu zamanlarıydı. Çocuğumun hiçbirşeyi yok maaşallah. Asıl vücudun ateşli kalması bebeğe zarar verebilir Allah korusun

Büyüyor kuzum artık kendisi bakmasa da sen bir sor istersen tahmin eder
Sorarım zaten canım tam bir saatlik yol çekiyorum gitmek için şehir hastanesini şehrin diğer ucuna yapmışlar resmen benim için bakmasana peritonologa yönlendirmesi daha önemli ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…