- 3 Eylül 2015
- 843
- 1.013
-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.921
Ben de pasta yaptırmayı düşünüyordum eşimle başbaşa öğreniriz diyordum ama eşim ben dayanamam hemen öğrenmek istiyorum dedi.Cinsiyet için de parti değil ama eşimle aramızda gender reveal yapmak istiyorum ya beyaz tişört giyip gözlerimizi kapayıp boyayla ya da beyaz bir kek yaptırıp içine pembe veya mavi kremayla. Doktordan rica edicem zarfa yazıp koyar mısınız diye. Arkadaşıma veririm o pastayı halleder. Kendi aramızda yaparız. Hem hatıra kalmış olur.
Bakmadım ama Liv de pahalı bı hastane normalde yaklaşık rakamlardir diye düşünüyorum. Ya daha önce ki gebeliğimin takibini de klinikte yaptırmıştık. Hastaneden daha iyi oluyor bence. Bide klinikte normalde 3 haftada bir kontrole çağırıyor. Bı muayene ücreti veriyosun bı vermiyorsun. Süreye takilmayip kontrol sayıyor. Böyle olunca da dengeleniyo benceHımm fiyat biraz yüksekmiş liv hospital de de görev yapıyor diye biliyorum ama ordaki fiyatı da mı aynıymış baktınız mı
Hımm anladım canım doğru diyorsun hastane 10-15 gün kuralına uyuyor mecbur her türlü iyi bir doktorBakmadım ama Liv de pahalı bı hastane normalde yaklaşık rakamlardir diye düşünüyorum. Ya daha önce ki gebeliğimin takibini de klinikte yaptırmıştık. Hastaneden daha iyi oluyor bence. Bide klinikte normalde 3 haftada bir kontrole çağırıyor. Bı muayene ücreti veriyosun bı vermiyorsun. Süreye takilmayip kontrol sayıyor. Böyle olunca da dengeleniyo bence
evet bu sabah bende çok zor kalktımKızlar 32 ye kadar nası dayanıcam onu düşünüyorum olmadı 28 de bir aylık rapor alırım 32 de direk izne ayrılırım şimdiden zor geliyor işe gidio gelmek bi de bunun kışı var
Kız ben ilk hamilelikte son ana kadar çalıştım. İşten ayrılış yaptım 2 gün sonra doğuma girdimKızlar 32 ye kadar nası dayanıcam onu düşünüyorum olmadı 28 de bir aylık rapor alırım 32 de direk izne ayrılırım şimdiden zor geliyor işe gidio gelmek bi de bunun kışı var
Benim de öyle ya şuan sabah gene iyi de akşama doğru 4-5 aylık gibi oluyor karnım10+0 dan selamlarkızlar karnım ilk gebeliğime göre iki kat büyük resmen
Arada bir kasık ağrım dışında hiç bir belirti yok benim de , hatta doktor kimseye söyleme dedi aramızda dediYarın 8. Haftaya giricem.Pek belirtim yok.Sizde durumlar nasıl? Taktım ben buna ya
Teşekkür ederim cevap için…Ben de bazen kasık ağrısı ama o da hafif.Haftaya kontrolüm var görsem de rahatlasamArada bir kasık ağrım dışında hiç bir belirti yok benim de , hatta doktor kimseye söyleme dedi aramızda dediherşey gayet yolunda, vücudun hormonlara verdiği tepki herkeste bireysel oluyormuş, çok şükür rahat geçiriyorum, 9+0
Ben de 7+0 . Sağlıkla gelsin bebislerBen de 7+0 yeni hafta güzellikler getirsin hepimizee