-
- Konu Sahibi Mervenur277
- #2.881
Olabilir canım bende kesenin bozulmamasindan kaynaklı olacagini düşündüm bakalım yarın belli olacak teşekkür ederim cevabın içinCanım her tahlil yüzde yüz aynı çıkmaz aynı gün verdiğin değerler bile azıcık oynar. Ben hcg takibi yaparken doktor tüm tahlilleri tekrar yaptırmıştı yanlışlıkla, hepsi yine farklı çıkmıştı 2 günde. Seninde kese bozulmaya başlamamış o yüzden değerin düşmeye başlamamış demekki.
Içine sinmezse birde sağlık kabininde tekrar takip et 2 gün gerçekten bir artış varmı diye.
Baharatlı veya midenize dokunacağından emin olduğunuz şeylerden sonra çok su tüketmeyin min. 1 saat gibi mesela. Midenin içinde ki o asitik yapı suyla seyreliyor ve sindirme işlemi yavaşlıyor bu durumda mide yanması gibi durumlar daha uzun sürüyor.Ayy kızlar benim miğdem çok yanıyo ya ne yapsam çare olmadı , çözüm önerisi olan var mı?
Rabbim güzel haberlerle sevindirsin inş. Yarın iyi haberlerini bekliyoruzYarın belli olacak galiba tam anlamı ile nasıl ilerleyeceğimiz canım Rabbim büyük elimden duadan başka birşey gelmiyor teşekkür ederim cevabiniz için de
Canim bu belirtiler hamilelik hormonlari beta hcg ve progesteron cokluguyla alakali. Benim arkadasim asiri mide bulantisi yasamisti doktor cok iyi demekki bebek tutunuyo demisti. Ama hic yasamayanlarda da bebek tutunmuyo anlamina gelmiyomus tabi onu da doktoruma sordumKizlar size bişey sorucam.6+2 de ve 7+1 de gittiğimde doktorlar kalp atışı belirli belirsiz demişlerdi. Perşembe günü gidip net ogrenicem inşallah.Sorum şu ki bende 3-4 gündür müthiş koku hassasiyeti ve mide bulantısı var resmen lokmalar ağzımda büyüyor.Hamilelik belirtilerimin artması ve devam etmesi bebisimin sağlıklı oldugunu veya büyüdüğünü veya bana tutundugunu gösterir mi :) sormak istedimmm
Sizde tekliler mi var yoksa hani iki tanesi tek bir yere bagli olan mi var? Hangisini onerirsinizSüt sağma makinasını kullandım lansinoh da var bende ama mamajo çok çok daha iyi yıpratmadan dünya süt sağıyordu.
Doğrudur canim bende öyle bı size sormak istedimmCanim bu belirtiler hamilelik hormonlari beta hcg ve progesteron cokluguyla alakali. Benim arkadasim asiri mide bulantisi yasamisti doktor cok iyi demekki bebek tutunuyo demisti. Ama hic yasamayanlarda da bebek tutunmuyo anlamina gelmiyomus tabi onu da doktoruma sordum
bebek emerse süt sağma makinasına gerek oluyor mu ?Sizde tekliler mi var yoksa hani iki tanesi tek bir yere bagli olan mi var? Hangisini onerirsiniz
Surekli emziremem diye alip gece ya da disarda biberonla veririm diye dusunuyorumbebek emerse süt sağma makinasına gerek oluyor mu ?
anladım ben makinelerin yeteri kadar vakumlamadığını mastit ve sütte azalma olduğunu duymuştumSurekli emziremem diye alip gece ya da disarda biberonla veririm diye dusunuyorum
Selam, ben normal ilerlicem bir sıkıntı çıkmazsa normali beklicem.Daha cok erken tabi ama nasil bir dogum sekli dusunuyorsunuz kizlar
Insallah istedigin sekilde ilerler canim bende sezeryan istiyorumSelam, ben normal ilerlicem bir sıkıntı çıkmazsa normali beklicem.
Benim 2 tane normal vajinal doğumum var canım bunda da bi sıkıntı çıkmazsa öyle düşünüyorum.Daha cok erken tabi ama nasil bir dogum sekli dusunuyorsunuz kizlar
Hamile kalmadan önceye kadar hep sezeryan olur diyordum şimdi noldu bilmiyorum doğal sürece bırakmaya karar verdim. Belki sonlara doğru fikrim değişir.Insallah istedigin sekilde ilerler canim bende sezeryan istiyorum
Kizz sen bana asiri genc geliyodun cevaplarindan. Ne ara 2 cocuk dogurdun:) helal bacimBenim 2 tane normal vajinal doğumum var canım bunda da bi sıkıntı çıkmazsa öyle düşünüyorum.
Hahahaha ruhum gençKizz sen bana asiri genc geliyodun cevaplarindan. Ne ara 2 cocuk dogurdun:) helal bacim
Elektirikli canimManuel mi canım elektrikli mi
rica ederim canim. Ins en kisa zamanda güzel haberler alacağın mutlu gunler gelirOlabilir canım bende kesenin bozulmamasindan kaynaklı olacagini düşündüm bakalım yarın belli olacak teşekkür ederim cevabın için
Benim tekliydi emziriyordum çalışan anneler için tabiki ikili tavsiye ediyorumSizde tekliler mi var yoksa hani iki tanesi tek bir yere bagli olan mi var? Hangisini onerirsiniz
Ben 9 aya kadar emme reddi yaşadım emzirmenin yanı sıra azalmasın diye hep sağdım sürece görede alınabilir. Ozellikle calismayacak bayanlar bebeğinin emip emmedigine gore sonra temin edebilir.bebek emerse süt sağma makinasına gerek oluyor mu ?
2 yil emzirdim bebeklerimi fazlasını hep sağdım dolaba attım yolculukta dışarıda verdim yoğurt mayaladım yedirdim. Mastit oldum sağdım rahatladım. Sütüm azaldığında 2 saatte bir sağdım arttı her sağmada 1 biberon doluyordu belki makinenin markasiyla da alakalıdıranladım ben makinelerin yeteri kadar vakumlamadığını mastit ve sütte azalma olduğunu duymuştum
Benim 1. Sezeryan 2. Normal.Daha cok erken tabi ama nasil bir dogum sekli dusunuyorsunuz kizlar