Popüler Konu 2025 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bende hafif mide bulantısı oluyor sabah ve akşamları çubuk krakerle ve zencefil çayıyla geçiyor ve stres de etkiliyor bence. Kramp çok fazla yok. Onun dışında bir sorun belirti yok ama sinirlilik var bu aralar. İshal var onun için de antibiyotik ve BRAT diyeti uyguluyorum bol şu içmeye çalışıyorum.
 
Merhabalar. İdrar taramasından kültür üremesi var dedi doktor bu sorunu yaşayan var mı arkadaşlar. Doğal bir yöntemle kurtulabilir miyim acaba. 7+0 gebelik haftam.
İdrar kültürü ve idrar testi vermişsiniz ve idrar kültürü ekimi yapılmış. Onda üreme olmuş yani bakteri üremiş hangi bakteri ürediyse ona göre ilaç kullanıyorsun canım
 
Bende yarın 9 a gireceğim insaAllah kanamalarla geçen bir haftanın sonunda üç gündür rahat nefes alıyorum 🥲miğde bulantılarım oluyor ama kusturacak kadar değil.
 
9+0 olarak ben de burdayim, sabah kontrolümüz vardı, çok şükür herşey yolunda, 3 hafta sonra kontrol dedi fetal DNA için muayeneden sonra kan vermeni istiyorum dedi. Kahverengi lekelenme ilgili de olabilir takma kafana dedi, bu haftalarda o lekelenmeler bebeğe bişey yapmaz dedi. Sağlıklı haftalar inşallah hepimize kızlar 🤲🏻🤲🏻
 
Kizlar soyle bir sey ogrendim fetal dna cinsiyet sonuclari bize gelmiyomus, doktora gidiyomus. Bize gelende yuksek risk, dusuk risk gibi seyler yaziyormus sadece. Tr’de boyleymis uygulama.. sanirim?
Evet bugün doktorumda söyledi cinsiyeti bildirmek yasakmış sonuçlar doktora geliyormuş, erken haftalarda olduğu için ben bilgi veriyorum dedi.
 
Kızlar ya ilk hamileliğimde hiç yaşamadım ama bu hamileliğimde saçlarım, cildim aşırı yağlandı inanamıyorum. O kadar hızlı yağlanıyor ki.. Sizlerde de var mı böyle bi durum?
Benim de aynı şekilde cildim yağlanmaya başladı bir çözümü var mıdır acaba kullanabileceğimiz uygun bir şey? 🥲
 
X