- 13 Nisan 2020
- 2.283
- 4.193
-
- Konu Sahibi Mervenur277
Aynısı aynısı bende de varBen de sadece göğüs dolgunluğu uyku hali sık idrara çıkma ve köpek gibi koku alma varbu bulantılar ne zaman başlıyor tahmini
Benim dk başı çiş geliyor ya çalışırken çok zor oluyorBende de! Koku alma, kramp, gogus hassasiyeti, cok idrar:) ama biraz da kramp var. 6. Haftadan sonra sanirim bulantilar basliyor
hemde nasıl garip oluyor şoku yeni attık:)) sizinde hayırlı olsunnHayırlı olsunnnnbenim de sürpriz oldu bu daha garip hissettiriyor
destek almaktan çekinmezseniz huniyi takmazsınız ben şehir dışında tektim çok zor oldu. Ama şükretmeyi bilene Allah kolayliklarlada destekliyor 2. Bebiş çok usluydu eşim normalde odundur :)) ama çocuklar doğunca çok destek oldu 1 numarayi hep o idare etti.Çok şükür, inşallah sağlıkla da devam etsin. İlk 3 ay dikkatli olmak gerek, sonrası biraz daha rahat oluyor. Benim ilki riskliydi 2 yıl uğraşlar sonucu tüp bebek noktasına gelmeden olmuştu. Bu nasıl oldu anlamadım. Kabullenme sorunu bile yaşıyorum. Kızım kasim da 2 yaşını bitircek. Bebek doğduğunda 2 buçuk yaşında olacak. Kafama huniyi takar gezerim artık
Hayırlı olsunnnnMerhabaaaa
Acaba, gerçekten mi derken bu gruptaki yerimi almaya ikna oldum.
Sat 30 temmuz...
8 Eylül'de evde ilk testimi yaptım pozitif
10 Eylül'de tekrar yaptım pozitif
Aynı gün doktora gittim. Ultrasonda net gözükmüyor kana bakalım dedi. 1064 çıktı. ❤
Pazartesi tekrar gideceğim, ultrasonla tekrar bakacağız. Umarım minik kelebeğim orada keyifle bizim için büyüyordur. ❤
Olmaz herhalde artık benceeeeMide bulantısı yaşamadım henüz arada bir aha midem bulanacak diyorum geçiyor 7.haftaya giriş yapıyorum bundan sonra olur mu ki? Merak içindeyim
5+3 benim de şuanlık bişey yok umarım olmaz rahat bir hamilelik geçiririzAynısı aynısı bende de varbugün ilk öğürmemi yaşadım 5+6 geliyor gelmekte olan … ilkinde mahvolmuştum inşallah bu sefer rahat geçer
Anladım teşekkür ederim. benim daha beta düşük perşembe günü 300 çıkmıştı önümüzdeki perşembe muayeneye gideceğim o zaman kese görülür inşallahÇok teşekkür ederim amin. Yumurtlama tarihim 18 Ağustos diye biliyorum ama o günü değerlendiremedik, ondan önce ve sonra gün aşırı yüksek günleri değerlendirmeye çalıştık. Ve evet ben de pcosluyum
Bu bebekten bebeğe değişiyor. Doğum kilosu 2-3 arasında olursa yenidoğanları bir süre giyiyor ama 3,5 -4 arası doğan bebeklere dar bile oluyor yani bebeğin kilosuna göre hareket etmekte fayda var. Benim kızım 3 kilo doğdu yenidoğabları uzun süre giymişti diye hatırlıyorumKizlar kiyafetleri yenidogan mi almak lazim? Kac hafta giyerler yeni dogani? Yaza denk geldigi icin 1-3 ay kisa kollulari alayim diyorum. Tecrubeli olan var mi:)
İnşallah görünür . Vajinaldan kesin görüneceğim düşünüyorum Allahın izniyleAnladım teşekkür ederim. benim daha beta düşük perşembe günü 300 çıkmıştı önümüzdeki perşembe muayeneye gideceğim o zaman kese görülür inşallah
HamilesinKızlar merhaba bu normal kaset test reglime 4 gün var. Sanki ikinci bir silik çizgi var gibi görüyorum sizce ? Çok şaşkınım şu an pazartesi günü kan testi vereceğim
İnşallah güzel haberlerle gruba katılırım bendeHamilesin
İnşallah hiç bir şey yokturTam yatmak üzereyken eşyalarımı dolaba koyuyordum bişey geliyo yaa dememle kanamamı gördüm. Hastanedeyim. Beta pıhtılaşma vs bişeyler kan testi aldılar bekliyorum. Ufak da bir parça geldi evden çıkmadan önce. İnşallah bir şey olmaz. Lütfen bu mübarek gecede dua edin.
Maalesef kürtaj yapıldı...İnşallah hiç bir şey yoktur
Ay umarım benimde 2. Uslu sakin bı bebiş olur, birincide eşim kendince destekti ama benim yükümü hafifletecek kadar değil. İkinci de mecburen daha aktif olacak. Bende ailemle aynı sehirde yaşamıyorum en büyük dezavantaj bu bence. Ama rabbim nasıl nasip ettiyse artık. Sağlıkla olsun da.hemde nasıl garip oluyor şoku yeni attık:)) sizinde hayırlı olsunn
destek almaktan çekinmezseniz huniyi takmazsınız ben şehir dışında tektim çok zor oldu. Ama şükretmeyi bilene Allah kolayliklarlada destekliyor 2. Bebiş çok usluydu eşim normalde odundur :)) ama çocuklar doğunca çok destek oldu 1 numarayi hep o idare etti.
Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ben de dün maalesef kürtaj oldum kesenin gelişmesinin durması sebebiyle sizi çok iyi anlıyorum. İnşallah tez zamanda Allah bize de bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alabildiğimiz hamilelikler nasip ederMaalesef kürtaj yapıldı...