- 13 Nisan 2020
- 2.308
- 4.267
-
- Konu Sahibi Mervenur277
bende araştırdım bizim hocalar Ankara tıpın kadın doğum alanında iyi olduğunu söylediler oraya gidicem sanırım ben deKoru hastanesinde duygu altanın adını duydum eğer olursa onunla çalışmak istiyorum bende
Amin canim saglikla buyur insallah ikimizinde. Yok ya henuz degil:) biraz gerginim o yuzden. Ne cok asamasi varmis. Ilk once beta bekle, sonra kese bekle, sonra bebek bekle, sonra kalp atisi bekle.. zaten kadin dogumcular kalp atisina kadar hamile symiyo bence nolur nolmaz diye:)Yaa canim ne güzel yakınmış tarihlerimizdoktorum 2 kati olmak zorunda degil yukselmesi gayet guzel yüzde 50 60 artis bize yeterli demisti ama yine de insan meraklaniyor bide bilmeyince bana hatta dr 700lerde olmasi yeterli dedi bugun icin ama. Sanirim anca o civarlarda olur gibi geliyo. Insallah saglikla büyür hic ultrasonla bakildi mi sana ?
Ay gercekten yaaAmin canim saglikla buyur insallah ikimizinde. Yok ya henuz degil:) biraz gerginim o yuzden. Ne cok asamasi varmis. Ilk once beta bekle, sonra kese bekle, sonra bebek bekle, sonra kalp atisi bekle.. zaten kadin dogumcular kalp atisina kadar hamile symiyo bence nolur nolmaz diye:)
Ay merhaba bende Ankaradayım bende doktor arayisindayim. O kadar cok hastane doktor arastirdim ki. Secenek cok olunca karar vermesi de zor oluyormus. Bende siz bulursaniz fikirlerinize açığımbende araştırdım bizim hocalar Ankara tıpın kadın doğum alanında iyi olduğunu söylediler oraya gidicem sanırım ben de
benimde sat 7 ağustos ama geç yumurtlama oldu ben de çarşamba kan vermeye gideceğim hemen ardından kesesi görünmeyeceği için ekimin ilk haftası dr a gideceğim git gel olduğu insan daha çok stres oluyor gibi geliyor banaMerhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.
Beta ilk kan sonucum reglimin 2 gün gecikmesiyle 99.5 , 2 gün sonra 171, 2 gün sonra 280 çıktı. Sizce yükselmesi nasıl. Doktor cok güzel yüzde 50 60 civarında artış yeterli dedi. Simdi son beta testinden sonraki 4.günüm bugun, kan verdim henüz sonucum çıkmadı.
Ilk gebeligim cok acemiyim kesenin olusmasina kalp atışına daha çok var dedi doktor muayene de etmedi zaten. Son adet tarihim 7 agustos.
Hepimizin bebisleri sağlıkla gelsin inşallah cok heyecanlıyım❤
Aa aynıymışızzbenimde sat 7 ağustos ama geç yumurtlama oldu ben de çarşamba kan vermeye gideceğim hemen ardından kesesi görünmeyeceği için ekimin ilk haftası dr a gideceğim git gel olduğu insan daha çok stres oluyor gibi geliyor bana
Cebeci tıp fakültesi de mi? Orayı bende duydum ama hiç doktor araştırmadım bilgi alırsanız paylaşır mısınızbende araştırdım bizim hocalar Ankara tıpın kadın doğum alanında iyi olduğunu söylediler oraya gidicem sanırım ben de
hamile olduğumdan emindim geçen hafta çarşamba gittim sağlık ocağında kanda baktırdım 2.77 çıktı değer dr hamile değilsin dediAa aynıymışızz❤ daha hic kan vermedin miii. Vallahi vermediysen hay masallah gercekten katiliyorum o gidip gelmeler fena strese sokuyor insani. Kan verdikten sonra çıksın diye beklerken zaman sanki hic ilerlemiyor gibi. Zaten bence de senin yaptigin dogru. Ben gidip kendime kötülük ediyorum.
Ay ne güzel vallahi maşallah takdir ettim senihamile olduğumdan emindim geçen hafta çarşamba gittim sağlık ocağında kanda baktırdım 2.77 çıktı değer dr hamile değilsin dedigeç yumurtlama diyince bir hafta sonra gel dedi idrar testinde pozitifi gördüm zaten kafam rahat onun için
3 kimyasal gebelik 1 boş gebelik geçirince insan kadere teslim olmaktan kendini alamıyor ne kadar zorlasak da her şey olacağına varıyorAy ne güzel vallahi maşallah takdir ettim seniben o çizgiyi görür görmez kosardim nett
Ovülasyon testiyle mi takipteydin gec yumurtlama dedigin hangi gündü yumurtlaman biliyor musun ?
Kayiplarin için üzüldüm3 kimyasal gebelik 1 boş gebelik geçirince insan kadere teslim olmaktan kendini alamıyor ne kadar zorlasak da her şey olacağına varıyorhiç ovülasyon testi kullanmadım 37 yaşımdayım bu yaşıma kadar her ay yumurtlama dönemimde yoğun şeffaf sümüksü akıntım olur sürekliliği olan bir şey değil lavaboda temizlenirken tek sefer peçeteye gelir oradan anlıyorum yumurtladığımı ama ben bu ay işimi şansa bırakmadan bir dolu bir boş olarak değerlendirdim ta kii yumurtladığım güne kadar sonra bıraktım
amin inş dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun rabbimKayiplarin için üzüldümama su anki gebeligin için Cok sevindim ya insallah saglikla kucağımıza alalim evlatlarımızı. Ağrın falan oluyor mu peki kasıklarında
Amiiin amiiiinamin inş dileyen isteyen herkesin kucağını doldursun rabbimkasık ağrım bayağı yoğun hatta o yoğun ağrının peşinden bi ıslaklık hissediyorum pozitifi görene kadar adet oldum diye koştum lavaboya sonra okudum hamilelik belirtisiymiş
aslında platformda çok bilgi var herkesin serüveni 3 aşağı 5 yukarı aynı ama okuduklarımdan çoğu kişi çok aceleci sabırsız. ben bu süreçte mercimek tanesi kadar olan bebeğimi ve kendimi yıpratmadan süreci kontrol etmekten yanayım eşimle doğum paketi konusunda anlaştık hastane belli dr belli bizede bebeğimle beklemek düşüyorAmiiin amiiiin❤ Baya ayniymis belirtilerimiz benimde oyleydi. Ve hala sürüyor agrilarim. Insallah saglikla dogsun bebisler
Birde keseyi kalp atışını hepsini görüp duyabilseydik Allahın izniyle
Ne guzel rahatsiniz yahuaslında platformda çok bilgi var herkesin serüveni 3 aşağı 5 yukarı aynı ama okuduklarımdan çoğu kişi çok aceleci sabırsız. ben bu süreçte mercimek tanesi kadar olan bebeğimi ve kendimi yıpratmadan süreci kontrol etmekten yanayım eşimle doğum paketi konusunda anlaştık hastane belli dr belli bizede bebeğimle beklemek düşüyorhayırlısıyla kalp atışını duyup sağlıkla sıhhatle sorunsuz dünyaya gelirler inş
Benim ki bu şekilde 5+2 haftaKızlar 5.haftada keseyi görenlere bi sorum var. İçinde yolk sac nasıldı kesenizin içinde baya belli miydi nokta gibi miydi
Canım kağıtta GS diye bi bölümü var mı kesenin boyu kaç mm yazıyorBenim ki bu şekilde 5+2 hafta