- 14 Aralık 2024
- 1.751
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.463
- 48
- 31
Ben deeeebenim canım da hep zararlı karbonhidratlardan istiyor ya hamilelikten önce daha temiz besleniyordum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deeeebenim canım da hep zararlı karbonhidratlardan istiyor ya hamilelikten önce daha temiz besleniyordum![]()
ben de bulantı yok ama ara ara midem kazınıyor tokluk yaratacak bişeyler istiyorum kuruyemişten de bıktım :)Doktora en son gittiğimde bu kadar bulantı şikayetim yoktu ki iyiydim. ne olduysa şu son 5 gündür falan oldu her an bulanıyor. doktoru aradım izinliymiş bugün bide
Kişisel cebi var da en son sorduğum aptalca sorudan sonra utandım yazmayaKisisel cep numarasi yok mu sende, oyle ulassan haniben seni hep bulanan tayfamizdan saniyorum kiz, yeni olduysa sanslisin
ben ilaca direndim de cumartesiden beri iciyorum valla artik saldim. Zarari da yokmus kendi kendime niye tribe girdiysem diyorum bir hafta.
ya evet açlık hissi mideyi rahatsız ediyor benim de öyle. Sanki oruç tutmuşçasına bi açlık oluyor ama tam randımanlı yiyemiyorum daben de bulantı yok ama ara ara midem kazınıyor tokluk yaratacak bişeyler istiyorum kuruyemişten de bıktım :)
Bi de m ile başlayan yoğurtlu karbonhidrat bombası varya. Kahvaltıda bile yerimBen deeeehep boyle el acma borek pisi bos bos pogacalar filan istiyor canim
Dua edın gorelım cumrtesıhayır canım yok tehlike olsa doktorlar bakmazlar endişe etme
bunun sebebi ne canım ne demişti doktorunara ara gelen şu lekelerde bir bitse hepten rahatlayacağım![]()
Hiç kendini üzme. Dedim ya ben geç görenlerdenim. Benim beta degerim çok çok yüksek olduğu halde görmemiştik. Sonra kese göründü yolk görünmedi. Nihayetinde herşey yoluna girdi. Hiç canını sıkma. ÜzülmeVajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldum
Beta kactı gordugunuzdeHiç kendini üzme. Dedim ya ben geç görenlerdenim. Benim beta degerim çok çok yüksek olduğu halde görmemiştik. Sonra kese göründü yolk görünmedi. Nihayetinde herşey yoluna girdi. Hiç canını sıkma. Üzülme![]()
hiçbir sebep yok kanama alanı da yok strese girme dedi aslında girmiyordum ama leke görünce stres oluyorum şuan. devam eden birşey değil ara ara geliyor ama neden yani gelmesin offfbunun sebebi ne canım ne demişti doktorun
Ahahaha olsun napalim ya sonucta simdi sacma bisey sormayacaksin oyle dusun, azicik daha dramatize ederek yaz mesajini jajfjfjfjf.Kişisel cebi var da en son sorduğum aptalca sorudan sonra utandım yazmayakeşke hakkımı orda kullanmasaydım ahahajhjhjhj
Yok yok benim başlarda hafif vardı bulantım sabah bulantıları şeklindeydi bide kokuyla tetikleniyordu. Ama şimdi oturduğum yerden bulanıyor.
Pcde öğüre öğüre mail atıyorum ama nasıl alışmışım hiç tuhaf gelmiyor![]()
Hayır canım. Bir tehlikesi yok. Ben defalarca bu şekilde muayene oldum. Birçok kişi de bu şekilde muayene oldu. Rahatla. Stres daha zararlı.Vajinal ultrasonda tehlıke varmı Pekı
Benim hayatta en sevdigim yemek biliyo musunBi de m ile başlayan yoğurtlu karbonhidrat bombası varya. Kahvaltıda bile yerimherkes hamile anam rahat rahat söyleyemiyom da
![]()
Bu değerle gözükür dımı vajınal ultrasondan. Cumarestı daha cok artması lazımHayır canım. Bir tehlikesi yok. Ben defalarca bu şekilde muayene oldum. Birçok kişi de bu şekilde muayene oldu. Rahatla. Stres daha zararlı.
oh iyi kanama alanı yoksa sıkıntı olmaz. bazı kadınlarda böyle oluyor ya leke çok oluyor. kendini yorma bol bol istirahat et zamanla geçer o da zaten ilk trimesteri atlatmak üzereyiz allahın izniylehiçbir sebep yok kanama alanı da yok strese girme dedi aslında girmiyordum ama leke görünce stres oluyorum şuan. devam eden birşey değil ara ara geliyor ama neden yani gelmesin offf
Kısacası hepimiz karbonhidrata düştük sanırım. Grubun güncel durumu gözleme, mantı, makarma gibi görünüyorBen deeeehep boyle el acma borek pisi bos bos pogacalar filan istiyor canim
Aşkitomdan tiksinmek istemiyorum yaaa. Ben normalde onu çok koklardım ama bu ara hiç koklamıyorum tetiklenirsem tiksinirim diyeAhahaha olsun napalim ya sonucta simdi sacma bisey sormayacaksin oyle dusun, azicik daha dramatize ederek yaz mesajini jajfjfjfjf.
Ben az once telefonda anneme sabahki kusmami anlatirken yine fenalastim diyorum kapa konuyu anlatamicam ajdjdjd. Bu tiksinme isinin sonu kocalardan tiksinmeye varmaz umarim ya hahahaa
Ayyy bak simdi canim gozleme cektiKısacası hepimiz karbonhidrata düştük sanırım. Grubun güncel durumu gözleme, mantı, makarma gibi görünüyor![]()