• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    6
Kisisel cep numarasi yok mu sende, oyle ulassan hani 🥹 ben seni hep bulanan tayfamizdan saniyorum kiz, yeni olduysa sanslisin 🥲 ben ilaca direndim de cumartesiden beri iciyorum valla artik saldim. Zarari da yokmus kendi kendime niye tribe girdiysem diyorum bir hafta.
Kişisel cebi var da en son sorduğum aptalca sorudan sonra utandım yazmaya :D keşke hakkımı orda kullanmasaydım ahahajhjhjhj
Yok yok benim başlarda hafif vardı bulantım sabah bulantıları şeklindeydi bide kokuyla tetikleniyordu. Ama şimdi oturduğum yerden bulanıyor.
Pcde öğüre öğüre mail atıyorum ama nasıl alışmışım hiç tuhaf gelmiyor :D

Ultrasona girmek istiyorum ya merak ediyorum bayramdan dolayi hastaneler 9gun kapalı mi acile fln gitsem akşam varmıdır ultrason

Vajinal ultrasonda bakıcam Cumartesı dedı bısey olurmu sızce ben kafayı yıcem cok uzgunum oncekı degerım 249.90 dı sonra memlekete gıtmıstım orda verdım 2 gün sonra yani bekledıgımden cok cok yüksek 1297 cıktı sasırdım hatta bugün yıne burda verdım herzaman verdıgım yerde 2449. Sizce cokmu farklı vajınal gözükürmu Cumartesı günü aglamaktan bı hal oldum
Hiç kendini üzme. Dedim ya ben geç görenlerdenim. Benim beta degerim çok çok yüksek olduğu halde görmemiştik. Sonra kese göründü yolk görünmedi. Nihayetinde herşey yoluna girdi. Hiç canını sıkma. Üzülme 🌸

Kişisel cebi var da en son sorduğum aptalca sorudan sonra utandım yazmaya :D keşke hakkımı orda kullanmasaydım ahahajhjhjhj
Yok yok benim başlarda hafif vardı bulantım sabah bulantıları şeklindeydi bide kokuyla tetikleniyordu. Ama şimdi oturduğum yerden bulanıyor.
Pcde öğüre öğüre mail atıyorum ama nasıl alışmışım hiç tuhaf gelmiyor :D
Ahahaha olsun napalim ya sonucta simdi sacma bisey sormayacaksin oyle dusun, azicik daha dramatize ederek yaz mesajini jajfjfjfjf.
Ben az once telefonda anneme sabahki kusmami anlatirken yine fenalastim diyorum kapa konuyu anlatamicam ajdjdjd. Bu tiksinme isinin sonu kocalardan tiksinmeye varmaz umarim ya hahahaa

Bi de m ile başlayan yoğurtlu karbonhidrat bombası varya. Kahvaltıda bile yerim :D herkes hamile anam rahat rahat söyleyemiyom da :D
Benim hayatta en sevdigim yemek biliyo musun🙈🙈 gecen cumartesi disarida yedik bodrum m***** da oraya da bayilirim hep, iki porsiyon yedim biri klasik biri citir oyle bir gozum dondu hani jajajaaha.

hiçbir sebep yok kanama alanı da yok strese girme dedi aslında girmiyordum ama leke görünce stres oluyorum şuan. devam eden birşey değil ara ara geliyor ama neden yani gelmesin offf
oh iyi kanama alanı yoksa sıkıntı olmaz. bazı kadınlarda böyle oluyor ya leke çok oluyor. kendini yorma bol bol istirahat et zamanla geçer o da zaten ilk trimesteri atlatmak üzereyiz allahın izniyle

Ahahaha olsun napalim ya sonucta simdi sacma bisey sormayacaksin oyle dusun, azicik daha dramatize ederek yaz mesajini jajfjfjfjf.
Ben az once telefonda anneme sabahki kusmami anlatirken yine fenalastim diyorum kapa konuyu anlatamicam ajdjdjd. Bu tiksinme isinin sonu kocalardan tiksinmeye varmaz umarim ya hahahaa
Aşkitomdan tiksinmek istemiyorum yaaa. Ben normalde onu çok koklardım ama bu ara hiç koklamıyorum tetiklenirsem tiksinirim diye :D

Back
X