-
- Konu Sahibi Mervenur277
Normal canım ben de sat7ağustos bugün kese göremeye gittik haftaya yine gel bebeği görürüz dedi 2 hafta sonrasında kalp atışı dedi merak etme canımBenim sat 6 Ağustos bende Mayıs annesi olacağım inşallah gebeliğim saglikliysa beta hcg 1726 cikti cuma günü. Dün doktora gittim keseyi gördü ama bebeğin görünmediğini söyledi 2 hafta sonra tekrar gel dedi çok endişeleniyorum sizce bebeğin gorunmemesi normal mi
İyi çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallahBugün keseyi gördük çok şükürrahimin en üstüne konumlanmış düşme tehlikesi yok dedi çapı 7mm haftaya bebek görmeye gideceğiz inşallah
Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızıİyi çok şükür sağlıkla ilerlesin inşallah
Senin ilk gebeligin mi , ya benim ikinci ve hiç planda olmayan bı gebelikte hala şoku atlayamadım.Amin inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı
Evet ilk canım eşim azospermi 3 yıldır uğraşıyorduk tese olmuştu geçen yıl sprem bulunamamıştı sonra Ankara tedaviyle çıkışlarımız oldu 5tüp dondurduk öyle tüp bebek yaptık çok şükür ilkte tuttuSenin ilk gebeligin mi , ya benim ikinci ve hiç planda olmayan bı gebelikte hala şoku atlayamadım.
Tahlil sonucunuzun resmini atın bi bakalım normalde yanında değeride yazar çünküMerhaba arkadaşlar benım sat 12 ağustos bu ay gecıkınde kanda betaya baktırdım ama sadece pozitif yazıyor değer yazmıyor bende şoktayım 2. çocugum olacak kısmetse.beta kanda pozitif yazıyor olmasının yanlış olma sonucu varmı
YAZMIYOR SADECE POZİTİF YAZIYOR AMA BENIM REGLIM COK DUZENLIDIR 1 HAFTA FALAN GECTI VE POZİTİF YAZIYOR BU AYIN SONUNA DOĞRU GİTMEYI DÜŞÜNÜYORUM DOKTORATahlil sonucunuzun resmini atın bi bakalım normalde yanında değeride yazar çünkü
Hayırlı olsun normalde betanın artışı takip edilir . Sadece pozitif çıkmasına şaşırdım Türkiye’de hiç görmedim yurt dışında mısınızYAZMIYOR SADECE POZİTİF YAZIYOR AMA BENIM REGLIM COK DUZENLIDIR 1 HAFTA FALAN GECTI VE POZİTİF YAZIYOR BU AYIN SONUNA DOĞRU GİTMEYI DÜŞÜNÜYORUM DOKTORA
hayır bursa da yaşıyorumHayırlı olsun normalde betanın artışı takip edilir . Sadece pozitif çıkmasına şaşırdım Türkiye’de hiç görmedim yurt dışında mısınız
Bence labratuvari arayip sonucunuzu ogrenin. Cunku ona gore takibini yapacaksiniz.hayır bursa da yaşıyorum
E nabizda çıkmaz ama sağlık ocaginin sitesinde yada tahlilin yapıldığı kurumun sitesinde çıkıyor ben doktor göremeden görmüştümKızlar sağlık ocağı tahlilleri aynı gün çıkıyor mu